Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

PROGRAMES PER A LA MILLORA DE L'OCUPACIÓ

Són programes en els que participa el CIES Nivell 10, alguns d'ells en col·laboració amb el Consell Comarcal del Garraf o altres organitzacions, per ajudar a col·lectius o sectors per a la millora de l'ocupació. Programes per joves, per persones majors de 30 anys, per persones vulnerables i/o amb risc d'exclusió social i d'altres amb incentius a la contractació, etc. L'Ajuntament de Sitges junt amb els altres ajuntaments de la comarca i altres administracions i entitats, forma part del Pacte per a l'Ocupació del Garraf que promou diferents programes per fomentar l'ocupació i el desenvolupament econòmic.

Programa 30 Plus de suport a les empreses en les noves contractacions

Programa liderat pel Consell Comarcal del Garraf,  on les empreses de la comarca (Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges) poden rebre subvencions de fins a 1.050 € mensusals per a la contractació de nous treballadors/res durant un màxim de 9 mesos per a jornada completa. Aquest programa es basa en 3 accions: contractació, formació, acompanyament i orientació personalitzada del treballador. 

Característiques dels treballadors: 

  • Majors de 30 anys 
  • Residents a Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes o Sitges 
  • En situació d'atur  

Característiques del contracte: 

  • Durada mínima de 6 mesos
  • Jornada completa o parcial
  • Formació obligatòria de 20 hores 
  • Acompanyament i tutorització del treballador per part de persones tècniques del Consell Comarcal del Garraf.

El programa 30 Plus està gestionat pel Consell Comarcal del Garraf i hi participen els ajuntaments de Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles i Olivella.  

Per a més Informació:

CIES NIVELL 10

de 9:30h a 13:30h

C/ Gabriel Pallarés, 12

Tel. 93 894 40 61

cesquiu@ccgarraf.cat