Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

Comencen els treballs de millora de les xarxes de pluvials i clavegueram al carrer Espalter

El cost de l’actuació és de 998.307,79 € (IVA inclòs).
El cost de l’actuació és de 998.307,79 € (IVA inclòs).
Les obres, que començaran el proper dilluns, permetran instal•lar la xarxa de pluvials, i renovar el clavegueram, el col·lector d'aigües pluvials i la xarxa d'aigua potable. També es posarà un nou paviment del carrer. El cost de l’actuació és de prop d’1 milió d’euros.

El departament de Serveis Urbans i l’empresa Sorea iniciaran a partir de dilluns vinent, 1 d’abril, les obres al carrer Espalter, el passatge Pau Benazet i la plaça del Pou Vedre que permetran instal·lar una nova xarxa de pluvials, i renovar el clavegueram, el col·lector d'aigües pluvials i la xarxa d'aigua potable. La gran novetat d’aquests treballs serà la instal·lació d’un col·lector de pluvials, fins ara inexistent, amb un diàmetre de 600 mil·límetres, que millorarà substancialment la canalització de l’aigua de pluja a la zona. Aprofitant els treballs, es posarà també un nou paviment al carrer. Les obres s’allargaran aproximadament durant un any, tenint en compte que durant Setmana Santa, vacances de Nadal i Cap d’Any i els mesos d’estiu s’aturarà l’actuació.

L’obra està dividida en tres fases. Durant la primera fase es desenvoluparà el tram de la Plaça Pou Vedre entre els carrers de Bassa Rodona i fins a mig carrer de Santa Bàrbara, amb una duració aproximada de quatre o cinc setmanes, llevat d’imprevistos.

La segona fase compren el tram des del final de la primera fase fins al carrer Espalter a l’alçada de mig carrer Europa. Es preveu que aquesta fase tingui una durada de sis setmanes, tenint en compte però que també hi poden haver imprevistos.

La tercera, que inclou el tram més llarg de l’actuació, és la que comportarà un període de temps més llarg. Aquesta fase contempla la resta del projecte. És a dir, tot el carrer Espalter i el carrer Pau Benazet, amb una durada aproximada de 9 mesos, tot i que pot variar degut a imprevistos donada la complexitat de l’obra.

Per garantir la mobilitat de veïns, s’ha previst un pla que té en compte, entre altres, l’accés als aparcaments que pot quedar impossibilitat temporalment -previ avís als veïns- depenent de l’estat de l’execució de l’obra. En cas de no poder accedir durant un temps més llarg, l’Ajuntament habilitarà les places necessàries en aparcaments propers.

Des que comenci l’obra, es garantirà el pas de vianants per les voreres que no es tocaran fins al final del projecte.

El cost de l’actuació és de 998.307,79 € (IVA inclòs).