Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis urbans

Les obres de l’aparcament de Can Robert es reprenen, un cop enderrocat Can Nubials

L’Ajuntament ha executat aquest dijous l’enderrocament que hi havia previst a Can Nubials, a la zona situada a La Plana
L’Ajuntament ha executat aquest dijous l’enderrocament que hi havia previst a Can Nubials, a la zona situada a La Plana
L’Ajuntament de Sitges ha dut a terme aquest dijous l’enderrocament dels tres immobles que conformaven Can Nubials, que es trobaven en perill d’esfondrament. L’actuació permet finalitzar les obres d’habilitació de l’aparcament de Can Robert.

L’Ajuntament de Sitges ha executat aquest dijous l’enderrocament que hi havia previst a Can Nubials, a la zona situada a La Plana, entre el Parc de Can Robert i l'avinguda del Camí de Capellans. Can Nubials estava format per tres immobles que des de fa anys estaven en perill d’esfondrament. L’espai resultant que queda alliberat s’utilitzarà per ampliar l’aparcament de Can Robert pendent de finalitzar des que van començar els treballs al novembre del 2018.

Un cop finalitzin les obres, l’aparcament comptarà amb més de 400 places, un accés d'entrada i dos de sortida. El projecte també contemplava la instal·lació d’enllumenat i senyalització, i la renovació dels parquímetres.

L’objectiu per l’Ajuntament és oferir un espai per als vehicles i facilitar així la mobilitat per als visitants i per als barris que queden més allunyats del centre de la vila i dels serveis comercials.

Les obres han format part dels programes d'inversió sostenible que l'Ajuntament va posar en marxa per implementar millores urbanes a la vila, amb un pressupost de 200.000 euros.