Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de govern aprova sis punts en matèria urbanística, l’aportació al Consorci Teledigital del Garraf i el programa d’actes del Carnaval 2023.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat sis punts en matèria urbanística, des de l’enderroc de l’edifici situat al carrer del Ferrocarril núm. 10 (a Les Botigues de Sitges) fins a llicències per construir habitatges de diversos tipus i un establiment hoteler.

L’òrgan de govern local també ha aprovat l’aportació anual de 215.921,15€ al Consorci Teledigital del Garraf, ja que l’Ajuntament es va tornar a adherir a aquest organisme d’àmbit comarcal que gestiona el canal públic de TDT del Garraf. La Junta de Govern Local també ha aprovat la concessió de 16.510,23€ a Foment del Turisme de Sitges en concepte de subvencions corresponents al Ral·li del 2022 (12.695,74 €) i de la Festa de la Verema 2022 (3.814,49 €).

En l’àmbit festiu, el govern municipal ha aprovat el programa oficial d’actes del Carnaval 2023.

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’autorització, disposició i reconeixement de l’obligació de despesa com a aportació econòmica per l’any 2023 de l’Ajuntament de Sitges com a membre del Consorci Teledigital del Garraf.
  • Aprovació del canvi de nom de la Llicència d’obra major per a la construcció d’edifici destinat a hotel 1* situat al carrer Espalter núm. 25.  
  • Aprovació del desistiment de la Llicència d’obra major sol·licitat en data 21 de febrer de 2022 amb número de registre d’entrada E\005034-2022 per a construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer de Josep Irla, 108.  
  • Aprovació de la concessió de Llicència d’obra major per a construcció d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres a l’Avinguda Balmins 33.
  • Aprovació per a la concessió de Llicència d’obra major per a l’agregació de dues parcel·les i construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina, al carrer de Josep Irla i Bosch núm. 40 i Margarida Xirgu número 25, parcel·les 1.10 i 1.16 del Pla parcial La Plana – Santa Bàrbara – Vallpineda PPU1 i aprovació del projecte executiu.
  • Aprovació de la concessió de Llicència d’obra major per a la construcció d’un edifici d’habitatges plurifamiliar al carrer de Joan Ramon Benaprès, 16.
  • Aprovació de la declaració de ruïna urbanística i de concessió de Llicència d’enderroc de l’edifici situat al carrer del Ferrocarril núm. 10 de Sitges.
  • Aprovació de les Bases reguladores i la Convocatòria per a la celebració de la Fira – Mercat d’artesania i regals Estiu 2023.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció 2022 a Foment de Sitges per a la 64ena edició del Ral·li i la 61ena de la Verema.
  • Aprovació del programa oficial d’actes del Carnaval 2023 i dels horaris de les activitats.