Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de govern avança en el projecte per a la creació d’un nou camp de futbol.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat l’obertura de la segona fase del concurs de projectes per a la redacció del projecte bàsic i executiu per a la construcció de camp de futbol, vestidors, dependències, urbanització i enjardinament a la zona esportiva de Sitges, a Pins Vens. D’aquesta manera, el Govern Municipal continua avançant cap a la construcció d’un nou equipament esportiu al municipi. En aquesta ocasió, es tracta d’un nou camp de futbol que se situaria entre les instal·lacions de la Blanca Subur i el camp polivalent que s’utilitza bàsicament per al rugby i l’hoquei herba.

D’entre la resta de punts aprovats, destaca el canvi d’ús d’un hotel, que després d’una rehabilitació passarà a ser un conjunt d’habitatges plurifamiliars amb aparcament i piscina propis.

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’obertura de la segona fase del concurs de projectes per a la redacció del projecte bàsic i executiu per a la construcció de camp de futbol, vestidors, dependències, urbanització i enjardinament a la ciutat esportiva de Sitges.
  • Aprovació de l’atorgament de la conformitat municipal prèvia per a la transmissió del dret d’ús de la plaça 55, soterrani 2 – Aparcament Pl. Pou Vedre.
  • Aprovació de la concessió de Llicència d’obra major per a rehabilitació i canvi d’ús d’hotel existent a habitatge plurifamiliar amb aparcament i piscina, situat a l’Avinguda Mare de Déu de Montserrat núm. 43, cantonada Anselm Clavé núm 1-3 cantonada Passeig marítim núm. 30.
  • Aprovació de la concessió de modificació substancial de la Llicència atorgada en data 14 d’agost de 2019 per reforma i ampliació d’edifici plurifamiliar entre mitgeres situat al carrer de Sant Josep, 19, Aprovació de canvi de nom i aprovació de projecte executiu.