Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de govern obre el període de presentació de propostes per exposar al Miramar Centre Cultural durant el 2024

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat obrir la convocatòria per a la presentació dels projectes expositius que es podran veure al Miramar Centre Cultural durant el 2024. D’entre les propostes recollides, un jurat triarà les candidatures guanyadores que podran exposar a les sales del Miramar. Les sol·licituds s’han de presentar al registre general electrònic de l’Ajuntament de Sitges (https://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/TramitsTemes.aspx), o bé, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Sitges (Carrer Nou, 12, 08870 Sitges). A la petició hi haurà d’haver un breu currículum de l’artista o del col·lectiu sol·licitant, la proposta d’exposició argumentada, amb la relació total i dimensions de les obres a exposar (adjuntant un mínim de 6 fotografies o 3 catàlegs anteriors amb fotografies). El projecte s’ha de presentar en format digital, tot i que es pot complementar amb suport paper i el termini per presentar-ho és entre el 2 de maig i el 2 de juliol.  

L’òrgan de govern local també ha aprovat la sisena remesa de bonificacions per a persones que han demanat el preu social en el servei de menjador i estada a les llars d’infants municipals, un cop s’ha comprovat els ingressos i el nombre de persones a la unitat familiar.   

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’adjudicació de l’expedient de contractació de serveis de prevenció de riscos laborals aliè 2023-2027.
  • Aprovació de l’expedient del contracte de subministrament de l’electrònica del CPD secundari de l’Ajuntament de Sitges.
  • Aprovació de la concessió de llicència d’obra major per a construcció d’edifici plurifamiliar situat al Carrer d’Arcadi Mas i Fontdevila, 5.
  • Aprovació de la sisena remesa de bonificacions de les llars d'infants de Sitges.
  • Aprovació de la justificació d’una subvenció nominativa a l’associació LGTBIQ+ Colors Sitges Link, per l’any 2022, segons el seu conveni regulador.
  • Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sitges i l’empresa “Anèl·lides, S.L”; per a la realització d’un camp de treball científic sobre la conservació i l’ensenyament del medi marí per a joves.
  • Aprovació de l’obertura de la convocatòria per a la presentació de projectes expositius durant l’exercici 2023 per a ser exposats al Miramar Centre Cultural durant l’exercici 2024.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció nominativa al Grup d’Estudis Sitgetans per a la difusió de l'art, el folklore i la cultura sitgetana durant l’any 2022.
  • Aprovació, de la justificació de la subvenció nominativa a Amical Mauthausen per a la difusió del projecte Buchenwald, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre els valors democràtics i els drets humans durant l’any 2022.