Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local aprova la llicència per fer obres al Centre d’Atenció Primària i a la Fundació Ave Maria.

La Junta de Govern Local celebrada aquest dilluns ha aprovat la llicència d’obra per a l’ampliació del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Sitges. En la mateixa línia, s’ha aprovat la llicència per a que la Fundació Ave Maria pugui fer obres de reforma i ampliació dels seus tallers per a persones amb discapacitat psíquica.

En l’apartat de subvencions, l’òrgan de govern ha acreditat que estan correctament justificades les subvencions del 2022 atorgades a l’Associació de pares i mares de fills amb discapacitat de Sitges (AMIS) per un import de 5.000 euros i a la Fundació Camboya Sonríe per 3.500 euros. 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de la concessió de llicència d’obra major i usos provisionals per a l’ampliació del Centre d’Atenció Primària de Sitges, situat a l’Avinguda Camí dels capellans s/n.
  • Aprovació de la concessió de llicència de divisió horitzontal d’edifici entre mitgeres situat al carrer del Marqués de Mont-Roig, 5.
  • Aprovació de la concessió de llicència d’obra major per a reforma i ampliació dels tallers del campus residèncial per a persones amb discapacitat psíquica de la Fundació Ave Maria situat a l’Avinguda d’Artur Carbonell núm. 11-15.
  • Aprovació de la concessió de llicència d’enderroc de totes les edificacions i instal.lacions existents a la parcel.la situada al carrer València 9.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció nominativa a la Fundació Camboya Sonríe, segons conveni regulador, per l’any 2022.
  • Aprovacio de la justificació d’una subvenció nominativa a AMIS –Associació de pares i mares de fills amb discapacitat de Sitges, per l’any 2022, segons el seu conveni regulador.