Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de govern aprova la subvenció del 2023 als Bombers voluntaris de Sitges.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat destinar 16.000€ als Bombers voluntaris de Sitges aquest 2023. Aquest import servirà perquè aquest col·lectiu faci la feina que ve desenvolupant de serveis de prevenció i extinció d'incendis i els serveis per al salvament de persones i béns afectats per qualsevol tipus de sinistre o calamitat pública.

El mateix òrgan de govern també ha tirat endavant l’aprovació de l’expedient de contracte mixt d’obra i  servei de  muntatge, manteniment, desmuntatge i emmagatzematge de la infraestructura del servei de salvament i socorrisme de les platges de Sitges, per al període 2023-24.

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de la tercera modificació del contracte de serveis de neteja de les dependències municipals.
  • Aprovació de l’expedient de contracte mixt d’obra i  servei de  muntatge, manteniment, desmuntatge i emmagatzematge de la infraestructura del servei de salvament i socorrisme de les platges de S
  • Aprovació de la justificació de la subvenció nominativa a Fundació Gin per a la difusió  de l'humor gràfic durant l’any 2022.
  • Aprovació de la minuta del conveni regulador de la subvenció a l’Associació de Bombers voluntaris de Sitges per a l'any 2023 i aprovació del pagament de la subvenció prevista per a l'any 2023.
  • Aprovació de la convocatòria i bases específiques que han de regir el procés selectiu per a la cobertura d´una plaça vacant de tècnic mitjà de turisme i borsa de treball.