Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de govern adjudica la Ploma d’Or 2023 i la Distinció Especial que atorga l’Ajuntament.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat la Ploma d’Or 2023 i la Distinció Especial 2023, que es lliuraran en el marc de la Nit de Premis Sitges. La vetllada se celebrarà aquest dijous al Casino Prado Suburense. També han quedat aprovats els noms de les persones guanyadores del 37è Concurs de Pintura Sanvisens i 27è Concurs d’escultura Pere Jou.

En l’àmbit cultural, aquest òrgan de govern ha aprovat la subvenció del 2023 del Grup Pessebrista de Sitges i una ampliació de la subvenció que rep l’Agrupació de Balls Populars.

En matèria d’ajuts econòmics, també s’ha aprovat un suport per fomentar l’emprenedoria i la creació de noves empreses.

Relació d’acords aprovats 

  • Aprovació de la desestimació de l’expedient de reclamació de responsabilitat patrimonial de l’administració núm. 14/2023.
  • Aprovació de l’atorgament de la 51ena edició de la Ploma d’or i l’atorgament de la 26ena edició de la Distinció especial.
  • Aprovació de l’atorgament d’una subvenció per concessió directa a l’Associació Grup Pessebrista de Sitges per a la difusió i organització del concurs de pessebres durant l’any 2023.
  • Aprovació de la concessió d’una ampliació de la subvenció per concessió directa a l’Agrupació de Balls Populars de Sitges per a l’exercici 2023.
  • Aprovació de l’atorgament dels premis corresponents al 37è Concurs de pintura Sanvisens i 27è Concurs d’escultura Pere Jou de l’any 2023.
  • Aprovació de la denegació de la llicència de divisió horitzontal d’edifici entre mitgeres situat al carrer Avda. Sofia 14.
  • Aprovació de la revocació parcial de l'ajut econòmic extraordinari per finançar les despeses de lloguer o hipoteca, subministraments i altres serveis.
  • Aprovació d'atorgament de l'ajut econòmic destinat a fomentar l'emprenedoria i la creació de noves empreses.