Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local aprova la justificació de la subvenció de 80.000 euros a la Societat Recreativa El Retiro de Sitges per a la promoció de la cultura sitgetana durant el 2023.

La Junta de Govern Local, celebrada aquest dilluns, ha aprovat la justificació de la subvenció de 80.000 euros a la Societat Recreativa El Retiro de Sitges per a la promoció d’actes culturals, artístics i lúdics relacionats amb la cultura sitgetana durant 2023.

La Junta també ha aprovat la justificació de la subvenció de 7.509,50 euros atorgada a l'Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya, per a l'organització de la incubadora de productores PMP "Producers meet Producers", organitzada en el marc del Sitges- Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. La subvenció està destinada a la realització i execució de programes de mentoria de productores de nova creació, iniciació de projectes i seguiment dels projectes per assolir la seva consolidació.

L’òrgan municipal ha aprovat també la justificació de la subvenció de 5.000 euros a AMIS (Associació de Pares i Mares de Fills amb Discapacitat de Sitges) per a l’any 2023, pel projecte “Caminar per l’art 2”, l’objectiu del qual és partir de l’art com a procés deliberat de l’organització dels elements en una forma que apel·la els sentits i les emocions.

 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’expedient de contractació per la prestació del servei de docència, titulats en grau, pel desenvolupament de cursos i assignatures de diferents ensenyaments del Centre de Formació d’Adults de Sitges.
  • Aprovació de la desestimació de l’expedient de reclamació responsabilitat patrimonial de l’administració núm. 01/2024.
  • Aprovació de la desestimació de l’expedient de reclamació responsabilitat patrimonial de l’administració núm. 43/2023.
  • Aprovació de la concessió de la llicència d’obra major per a construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Prior Joan núm. 9, parcel·la 17, sector PAU 15 Illa Capella, Rat Penat i aprovació del projecte executiu.
  • Aprovació de la concessió de la llicència d’obra major per a construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Josep Maria Massip i Izabal núm. 11, parcel·la 33.3 del Pla Parcial La Plana- Santa Bàrbara - Vallpineda PPU1 i aprovació del projecte executiu.
  • Aprovació de la resolució del procediment de reintegrament a un beneficiari de les convocatòries de prestacions d’ajuts municipals al lloguer 2022-2023.
  • Aprovació de la justificació d’una subvenció nominativa a AMIS –Associació de Pares i Mares de Fills amb Discapacitat de Sitges ­-, per l’any 2023, segons el seu conveni regulador.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció nominativa a la Societat Recreativa El Retiro de Sitges per a la promoció d’actes culturals, artístics i lúdics relacionats amb la cultura sitgetana per l’exercici 2023.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció nominativa atorgada a l'Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya.