Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local aprova un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sitges i el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya per a la realització d’un programa formatiu adreçat a persones empresàries i emprenedores que vulguin millorar la seva formació en aspectes empresarials.

La Junta de Govern Local, celebrada aquest dilluns, ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sitges i el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya per a la realització del programa Consolida't. Aquesta institució porta a terme accions formatives d’assessorament subvencionades per la Generalitat de Catalunya, destinades al desenvolupament de la formació, la millora de l’ocupabilitat i el suport a la consolidació empresarial. Amb aquesta col·laboració es pretén fomentar la participació d’empresaris individuals, treballadors i treballadores autònomes, antics autònoms i emprenedors de la vila que vulguin millorar la seva formació en aspectes empresarials i consolidar la seva activitat en el territori català.

La JGL també ha aprovat l’adjudicació del contracte de redacció del projecte executiu de la implementació de la Zona de Baixes Emissions a Sitges a l’empresa Vielca Medio Ambiente SL, per un import total de 20.172,91 €. La durada del contracte és de tres mesos.

L’òrgan municipal ha aprovat també l’ampliació, en sis mesos i mig, del termini d’execució del contracte d’obres de rehabilitació de l’edifici del Patronat de Sitges com a equipament cultural, conjuntament amb la redacció del projecte executiu.

En l’àmbit de cultura, la junta ha aprovat l’obertura de la convocatòria de participació a la Fira d’Art de Sitges 2024, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de setembre. Des de fa més de 30 anys es porta a terme aquesta fira, amb l’objectiu de fomentar la participació d’artistes d’arreu de Catalunya, els quals poden mostrar i promocionar la seva obra. El termini d’inscripcions és del 25 de juny al 14 de juliol.

 

Relació d’acords aprovats

 • Aprovació de l’expedient del contracte mixt de subministrament, implantació i manteniment d’una solució de signatura biomètrica per a l’Ajuntament de Sitges.
 • Aprovació de l’expedient de contractació del servei d’orientació i acompanyament a les famílies (SOAF) de l’Ajuntament de Sitges.
 • Aprovació de l’adjudicació del contracte basat en l’acord marc de serveis de redacció de projectes i direcció d’obra amb destinació a les entitats locals de Catalunya (ex. 2021.05), lot-27, servei de redacció del projecte executiu de la implementació de la Zona de Baixes Emissions del municipi de Sitges.
 • Aprovació de l’adjudicació del contracte per a la prestació del servei de manteniment i suport del programari de gestió integral de la policia local de Sitges.
 • Aprovació de l’adhesió de l’Ajuntament de Sitges al sistema per a l’optimització de la compra pública local de la Diputació de Barcelona.
 • Aprovació de l’ampliació del termini d’execució del contracte d’obres de rehabilitació de l’edifici del Patronat de Sitges conjuntament amb la redacció del projecte executiu.
 • Aprovació de la primera modificació del contracte d’execució del servei de manteniment del programari de Savia per a la gestió de RRHH.
 • Aprovació del desistiment de l'expedient de reclamació per responsabilitat patrimonial de l'administració RRPA 18/2024.
 • Aprovació de la inadmissió de l'expedient de reclamació per responsabilitat patrimonial de l'administració RRPA 20/2024.
 • Aprovació de la resolució per la qual es reitera l’ordre de restauració de la realitat física alterada i de l’ordenament jurídic vulnerat i, s’imposa una segona multa coercitiva a L.R.C. en relació a les obres efectuades sense llicència a la finca ubicada al c/Barcelona núm. 4 de Sitges.
 • Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sitges, l’empresa Terramusic&Events S.L. i Unión Hotelera de Levante S.L. per a la celebració del festival de música d’estiu Jardins de Terramar per l’any 2024.
 • Aprovació de l’obertura de la convocatòria de participació a la Fira d’Art de Sitges 2024.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció pel foment de l'esport escolar i federat a l'Agrupació Esportiva Les Botigues de Sitges any 2022.
 • Aprovació de les bonificacions de les llars d'infants pels servei d'estada i menjador curs 2023-2024 (setena remesa).
 • Aprovació de la justificació de l'ajut destinat a fomentar la contractació i la millora de l'ocupació (exp. 4002-000043-008651/2023).
 • Aprovació de la justificació de l’ajut destinat a fomentar la contractació i la millora de l'ocupació (exp: 4002-000022-007874/2023).
 • Aprovació d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sitges i el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya per a la realització del programa Consolida't.
 • Aprovació de la renovació del conveni marc de col·laboració entre el Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament de Sitges i l’adhesió als annexos 3, 4, 5, 6 i 7 de l’esmentat conveni en matèria de seguretat viària.