Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La regidoria de Promoció Econòmica uneix el comerç de Sitges i el Campionat Mundial d’Escacs femení

Amb l’objectiu de seguir amb el foment del comerç de proximitat, del 25 de setembre al 2 d’octubre se celebrarà una gimcana en dues categories (infantil i adult) per trobar les peces d’un tauler d’escacs a 16 comerços adherits. Entre els premis destaquen un tauler de Rechapados Ferrer (fabricants dels taulers de la sèrie ‘Gambito de Dama’) i una classe d’escacs per part de la Penya d’Escacs Casino Prado Sitges Prado, entre altres sorpreses.

El Fantastic Street Art impulsa el talent creatiu amb el concurs de grafits per a joves

Les parets del Moll de Llevant del Port d’Aiguadolç seran l’escenari de la tercera edició del concurs, el 9 d’octubre de 10 a 18 hores. El certamen, impulsat per l’Ajuntament de Sitges i la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya, s’adreça a persones de 18 a 40 anys i pretén atreure la creativitat del jovent. Fins al 24 de setembre les persones interessades poden presentar fins a dos esbossos inèdits i originals. La inscripció és gratuïta i el guanyador rebrà un lot d’obsequis.

L’Ajuntament de Sitges obre una nova convocatòria per a la contractació de cinc vigilants de sala

La convocatòria, inclosa en els plans d’ocupació, s’obrirà els dies 20, 21, 22 i 24 de setembre  i els aspirants hauran d’inscriure’s a l’oferta de treball a través de la Borsa comarcal d’ocupació del portal XALOC (https://xaloc.diba.cat/). Les persones contractades com a vigilants de sala treballaran en l’exposició de La Cubana, arran de la pròrroga de la mostra.

Carregant resultat