Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La programació del 8M a Sitges suma sinèrgies entre l’Ajuntament i les entitats locals

Els actes previstos van des de tallers a xerrades, passant per un cicle cinematogràfic als cinemes i amb propostes virtuals per posar en valor l’experiència de les dones en diferents àmbits com la història o la ciència. Regidores i regidors del consistori llegiran la Declaració Institucional d’enguany, en un acte que s’emetrà en streaming a les xarxes socials de l’Ajuntament de Sitges, el 8M a les 12 hores.

La regidoria de Joventut programa xerrades virtuals sobre sexualitat i afectivitat

Les 9 sessions s’adrecen a adolescents de 12 a 17 anys i es faran des del març fins al juny, a les 5 de la tarda a través de la plataforma zoom. El cicle de xerrades tractarà sobre temes diversos com la identitat de gènere, les relacions sanes vs. les relacions tòxiques, la diversitat sexual, el respecte dels drets LGTBI o l’educació sexual, entre d’altres. La primera xerrada tindrà lloc aquest dijous amb motiu del Dia Internacional de les Dones i girarà entorn als estereotips de gènere.

L’actuació al Mercat Municipal allarga el termini de finalització d’obres fins principis d’abril

Les inclemències del temps (pluges, alt nivell d’humitat, baixes temperatures) han impedit l’aplicació del tractament d’impermeabilització i la substitució de les lames de la façana nord de l’edifici tal com estava previst en el calendari inicial. Per aquest motiu, aquesta actuació finalitzarà el 12 de març.   En paral·lel,  ja ha començat la reparació total de la marquesina perimetral, una actuació que no estava prevista al projecte inicial, i també les actuacions vinculades amb els acabats generals, que preveu acabar 6 d’abril.

Canvis de dates i d’ubicació a 3 exposicions de La Pregonera 2021

L’exposició ‘Dones Científiques’ canviarà d’ubicació i s’instal·larà, finalment, a Can Falç de Mar, mentre que la mostra dedicada a Miquel Villà s’endarrereix i obrirà portes del 21 d’abril al 29 d’agost al Museu de Maricel. La proposta expositiva protagonitzada per l’artista Pepito Zamora canviarà de dates i d’ubicació i s’instal·larà al mes de desembre al Museu de Maricel.

Sitges és un dels 74 municipis i 4 entitats de la nova Associació de Municipis i Entitats per a l'Energia Pública

Les línies estratègiques de l’Associació de Municipis i Entitats per a l'Energia Pública (AMEP) són impulsar la gestió administrativa de l’entitat; definir el seu model de governança; promoure la incorporació de més municipis i entitats, i la difusió de l’associació entre la ciutadania, els agents socials econòmics i les administracions per generar un debat públic sobre la transició energètica i, en particular, sobre la regulació, la titularitat i la gestió de la xarxa de distribució de l’electricitat

El Servei d’Educació organitza avui la sessió informativa sobre la preinscripció escolar per al curs 2021-2022

La xerrada es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges a les 18 hores. L’objectiu de la sessió és assessorar i orientar les famílies de Sitges, que hagin de fer la preinscripció per primera vegada dels seus fills i filles a Educació Infantil (P3) o que comencin a cursar l’ESO (Educació Secundària Obligatòria)

La regidoria de Joventut convoca la jornada participativa ‘JOVE: tu tens la paraula!’ per recollir les opinions d’aquest col·lectiu

La jornada tindrà lloc el dissabte 27 de febrer a partir de les 10 i permetrà tractar temes relacionats amb l’Educació i Formació; Cultura i Oci; Ocupació; Salut i cohesió social; Habitatge i Mobilitat. Serà la primera de les jornades que s’organitzaran per desenvolupar el Pla Local de Joventut. Els joves interessats hauran de fer una inscripció prèvia a la pàgina web municipal de Decidim Sitges: https://decidim.sitges.cat/.

L’Ajuntament realitza aquest divendres el test d’antígens al personal encarregat del dispositiu electoral

La regidoria de Salut Pública ha ofert la possibilitat de fer-se aquesta prova als presidents i vocals de les meses electorals, així com també a tot el personal de l’Ajuntament que durant la jornada electoral va realitzar tasques de representació de l’administració, als responsables de seguretat sanitària i a Policia Local. En total s’han ofert 159 test d’antígens

Carregant resultat