Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La regidoria de Salut Pública ofereix una xerrada informativa sobre consells per tenir una millor qualitat de vida

La nutricionista sitgetana, Alba Vigó, i la infermera pediàtrica, Ana Morillo, oferiran aquest dissabte, a les 11 h al Mercat Municipal de Sitges, una xerrada sobre les recomanacions que cal tenir presents per tenir una vida més saludables. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia a sanitat@sitges.cat. Aquesta és la 2a de les xerrades que s’imparteix en el marc de la campanya sobre alimentació saludable impulsada per la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges. La campanya inclou també una guia d’alimentació i demostracions de cuina de la mà de cuiners de Sitges i de renom.

L’espectacle Impro Show i el cinema a la fresca, properes propostes per als joves

La regidoria de Joventut programa gratuïtament aquest divendres l’espectacle d’humor Impro Show a les 19 h a l’Espai Jove i durant el mes de juliol 4 films en el marc del cinema d’estiu que tindrà lloc tant a la platja de la Fragata com a l’exterior de l’Espai Jove. Les pel·lícules ‘Chavalas’, ‘Les dues nits d’ahir’, Sis dies corrents’ i ‘Damas de hierro’ es projectaran de manera gratuïta a les 22 hores en dos espais diferents: a la platja de la Fragata i a l’espai exterior de l’Espai Jove. L’entrada és lliure i oberta a tothom.

L’Ajuntament de Sitges impulsa nous ajuts econòmics per al 2022

Es destinaran 65.500 euros a l’ajut per al foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses noves, i 66.600 euros a l’ajut per al foment de la contractació i la millora de l’ocupació.  Per explicar les novetats de l’ajut per al foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses noves s’organitza una jornada informativa l’1 de juliol de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural.

L’Ajuntament de Sitges presenta “Malvasia de Mar”, un projecte d’envelliment de la Malvasia de Sitges

S’han submergit 500 ampolles de Blanc Subur 2021, el vi jove 100% Malvasia de Sitges, per estudiar el procés d’envelliment del vi en diferents condicions d’exposició a la llum, temperatura, pressió i altres factors. L’estudi comença aquest dilluns i continuarà a la tardor d’aquest any amb la primera extracció de sis ampolles i continuarà el 2023 amb dues extraccions més i, finalment, a l’estiu de l’any vinent amb la comercialització del vi.

L’Ajuntament recorda que la inscripció vigent al Registre de sol·licitants d’HPO de Sitges és imprescindible per optar a les properes adjudicacions

La inscripció al Registre de sol·licitants té validesa d’un any i cal renovar-la per mantenir-ne la vigència. Qui vulgui inscriure’s per primera vegada, pot fer-ho a l’OAC o per via telemàtica, mitjançant la seu electrònica. Les persones amb inscripció vigent però que hagin canviat de situació familiar i/o econòmica cal que informin a l’Ajuntament d’aquests canvis.

El cicle Imprescindibles presenta 13 actuacions al Festival Jardins Terramar 2022

8 propostes musicals, 5 espectacles de dansa i DJs locals ompliran del 28 de juliol al 13 d’agost l’escenari Village, situat als Jardins Terramar de Sitges. Les actuacions es faran prèviament als concerts de l’Auditori i tenen un preu màxim de 5 euros. La tercera edició del cicle Imprescindibles manté l’aposta per una programació eclèctica i plural per mostrar el talent artístic de Sitges i de la resta de la comarca del Garraf.

Policia Local de Sitges desplegarà un dispositiu amb motiu de Sant Joan

En el marc d'aquest dispositiu, la Policia Local de Sitges realitzarà les tasques de control als accessos principals a la vila i tancarà el pas de vehicles al passeig de Les Botigues per evitar el bloqueig de circulació. L’Ajuntament demana la màxima precaució amb la manipulació del material pirotècnic, especialment en els cas dels infants, i recorda que cal tenir especial cura per als animals domèstics.

Sitges commemora avui el Dia Mundial de les Persones Refugiades

Coincidint amb aquesta efemèride, que se celebra avui 20 de juny, l’Ajuntament organitza un acte institucional a les 18.30 hores a la plaça de l’Ajuntament quan tindrà lloc la lectura del Manifest. Durant la jornada, es realitza una visita guiada pel municipi per a persones refugiades i s’exposa una petita mostra amb informació sobre 3 camps de persones refugiades a la Plaça de l’Ajuntament.

Sitges posa en valor la figura de Pepito Zamora

Les sales d’exposicions ubicades a l’edifici de Can Rocamora acull fins al 2 d’octubre la mostra ‘Pepito Zamora, un artista de revista’.  85 obres, entre pintures, dibuixos, obra gràfica i diversos documents formen part de l’exposició que s’articula en tres àmbits en els quals va desenvolupar la seva activitat i va deixar empremta: Madrid, París i Sitges, on hi va fer arrels.

Carregant resultat