Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges prepara un Sant Jordi amb una programació cultural i lúdica àmplia

La programació d’activitats al voltant de la diada de Sant Jordi inclou presentacions de llibres, tallers infantils, contacontes, maratons de lectura i una visita literària al Museu del Cau Ferrat, i concerts, entre d’altres. El professor de llengua i literatura catalana, Andreu Bosch, pronunciarà el Pregó de Sant Jordi a les 19 h al pati del Miramar-Centre Cultural.

L’Ajuntament de Sitges promou més tallers educatius per a famílies

La programació inclou dues propostes: ‘Mites, creences i realitat... parlem obertament de sexualitat’ dimecres 17 d’abril i ‘Claus sobre el bon ús de les pantalles’, el dimecres 8 de maig. Les dues sessions, impartides per un terapeuta familiar, es faran de 17 a 18.30 h a la sala polivalent del SIS (Servei  d´Intervenció Socioeducativa) ubicat a la Plaça Catalunya. Les inscripcions es poden fer fins a les 14 h del mateix dia del taller al correu electrònic soafsitges@eduvic.coopo al mòbil 607 038 451.

El Mediterranean Guitar Festival 2024 creix a Sitges amb un cicle de guitarra flamenca

El certamen augmenta el nombre de concerts en una edició que se celebrarà entre el 12 d’abril i el 25 d’octubre. Entre les propostes, destaquen com a plats forts les actuacions de l’orquestra de Guitarres de Barcelona, dels guitarristes Rafael Aguirre i Celil Refik Kaya, i el sextet de corda Camerata Venezia.   Els concerts tindran lloc en dos escenaris diferents: a l’ermita de Sant Sebastià i al Teatre Prado.

L’OMIC prepara una xerrada sobre la informació bàsica que els establiments han d’oferir als consumidors

La xerrada s’adreça tant a comerciants com a consumidors amb l’objectiu que ambdues parts coneguin quins són els requisits mínims exigibles pel que fa a la informació que han de donar els establiments. Les places són limitades i les inscripcions s’han de fer a través del correu omic@sitges.cat o mitjançant un formulari d'inscripció.

Talls intermitents a alguns carrers del centre a partir de dijous per les obres del saló-teatre del Retiro

Les obres afectaran puntualment al trànsit als carrers de Rafel Llopart, Santiago Rusiñol, Sant Damià, Àngel Vidal i Joan Maragall. El projecte de remodelació del saló-teatre permetrà a El Retiro acollir una àmplia oferta d'actes, alhora que es recuperarà l'aspecte original de la sala, dissenyada l'any 1916 per l'arquitecte Miquel Utrillo.

L’Espai Jove programa un cicle de Càpsules formatives per a l’ocupació i altres activitats lúdiques

Les tres càpsules ocupacionals són gratuïtes i permetran conèixer pautes per confeccionar un CV, practicar una entrevista i saber on buscar feina a l’estiu. També s’ofereixen propostes de lleure com els Happy Fridays, tallers de croissants, de henna i trenes, amb la finalitat de fomentar la creativitat i la socialització.

Carregant resultat