Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El Consell Assessor de Turisme presenta el pla d’accions per al segon semestre de l’any

El Consell Assessor de Turisme de Sitges s'ha reunit, per segona vegada aquest any, per donar compte de les accions passades i presentar les futures de la regidoria de Turisme. En el marc de la sessió s'ha presentat el nou regidor de Turisme, Xavi Ripoll, que ha pres el relleu al capdavant de la regidoria després de la sortida de Brandon Jones.

El Festival Terramar arrenca aquest dimecres amb el concert inaugural de Ludovico Einaudi

Des d’aquest dimecres i fins al 9 d’agost es programaran una desena de propostes a l’escenari principal dels jardins de Terramar. En paral·lel, s’organitza el cicle dels Imprescindibles, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, per potenciar el talent local i del territori més proper vinculat a la música i la dansa.

SITGES2024 escalfa motors anunciant els primers títols i confirmant més estrelles convidades

Cada vegada queda menys per a donar el tret de sortida a la 57a edició del SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i en una roda de premsa celebrada aquest matí s'ha anunciat la primera bateria de títols com ‘Terrifier 3’, ‘Exhuma’, ‘Azrael’, ‘El baño del diablo’ o ‘A Different Man’ i que inclou noms com els de Quentin Dupieux, Carles Torrens, Kiyoshi Kurosawa, Soi Cheang o Pablo Hernando.

Sitges viurà un concert únic amb els sons de la Festa Major

El director i compositor, Xavier Pagès-Corella, ha dissenyat un espectacle que transcorre per la musicalitat de la Festa Major L’obra ‘La Processó’ està inspirada en la festa sitgetana, però va ser estrenada a Lleida el 2012 i mai s’havia interpretat a Sitges 55 músics de la Camerata Eduard Toldrà, de la Cobla Maricel i dels grallers Els Marcets pujaran a l’escenari del Casino Prado el 18 d’agost a les 19 h

Unanimitat al Ple de Sitges per reclamar a la Generalitat millores en l’àmbit educatiu

La sessió plenària extraordinària, celebrada aquest dimecres, ha permès abordar diferents qüestions relacionades amb l’educació. Durant el plenari, l’Alcaldessa de Sitges ha anunciat la proposta de constituir el Pacte Local per a l’Educació. La sessió s’ha celebrat després de rebre la petició de celebració de Ple extraordinari formulada pel grup municipal de Junts per Sitges, Partit dels Socialistes de Catalunya - El Margalló, Partit Popular, VOX Sitges i Guanyem Sitges, i seguint el procediment que marquen els articles 115 i 117.2 del Reglament Orgànic Municipal.

L’Ajuntament ofereix una sessió informativa sobre els ajuts econòmics dedicats a l’emprenedoria i a l’ocupació

L’auditori del Miramar-Centre Cultural acollirà el pròxim dijous, 18 de juliol, una xerrada per resoldre dubtes i explicar els requisits i el procés per sol·licitar aquests ajuts tant per a la contractació com per a la creació d’empreses noves. La jornada, adreçada a empreses i persones autònomes, tindrà lloc de 8.30 a 10.30 h i és gratuïta.

La Processó de les barques, acte central de la Festa del Carme

La programació prevista per commemorar la festivitat de la Mare de Déu del Carme començarà el 13 de juliol i s’allargarà fins el dia 20. A més de la Processó, també es farà un tast de malvasies i xocolates, una missa en honor de la verge i la tradicional cantada d’havaneres, entre altres activitats. La programació està organitzada per la Confraria de Pescadors de Sitges, el Port de Sitges Aiguadolç, el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges – Celler de l’Hospital, i la Xarxa de Municipis Indians, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.

Carregant resultat