Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Talls intermitents a alguns carrers del centre a partir de dilluns per les obres del saló-teatre del Retiro

Les obres afectaran puntualment al trànsit als carrers de Rafel Llopart, Santiago Rusiñol, Sant Damià, Àngel Vidal i Joan Maragall. El projecte de remodelació del saló-teatre permetrà a El Retiro acollir una àmplia oferta d'actes, alhora que es recuperarà l'aspecte original de la sala, dissenyada l'any 1916 per l'arquitecte Miquel Utrillo.

Com resoldre un conflicte de consum a través de la mediació o l’arbitratge

Tant la mediació com l’arbitratge són dos procediments extrajudicials de resolució de conflictes de consum, àgils, gratuïts i voluntaris per a tota la ciutadania. A Sitges aquest procediment es duu a terme a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. Durant el 2023, es van fer un total de 197 mediacions, de les quals 116 van obtenir un acord favorable per a ambdues parts.

Activitats d’estiu programades per al col·lectiu dels joves

L’Ajuntament de Sitges ofereix el juliol un ampli ventall de propostes lúdiques i d’oci com aprendre manga, cinema, a elaborar plats internacionals, snorkel i practicar activitats aquàtiques. El preu és de 60 euros cada setmana. Les preinscripcions es poden formalitzar del 6 al 20 de maig a través de www.sitges.cat. L’oferta es complementa al juny amb una sortida a l’Aqualeon, amb un preu de 8 euros, i colònies amb un cost de 80 euros.

El Pla de gestió de colònies felines regula les 52 comunitats i 956 gats a Sitges

El Pla té l’objectiu de vetllar pel benestar dels animals, protegir la salut pública i evitar el creixement descontrolat de les colònies. Totes aquelles persones que fins ara han gestionat una colònia felina, han de sol·licitar la condició de persona cuidadora abans del 16 de maig a través d’un formulari que trobaran al portal de tràmits de la seu electrònica. En cas contrari, no podran continuar amb la seva gestió.

200 persones i 20 empreses participen en les dues edicions del Cara a Cara

La primera de les dues sessions d’entrevistes ràpides que organitza l’Ajuntament de Sitges se celebra avui dimecres, 24 d’abril, amb la posada en contacte d’empreses i persones candidates. L’objectiu és fomentar l’ocupació i també cobrir llocs de feina al sector de l’hostaleria i la restauració. La segona trobada tindrà lloc aquest dijous.

L’Ajuntament de Sitges activa un pla d’actuacions per evitar l’acampada no autoritzada d’autocaravanes

L’Ajuntament havia detectat l’acampada no autoritzada d’autocaravanes a l’aparcament públic situat al carrer del Mestre Manuel Torrens. En resposta també a peticions veïnals, s’ha activat un pla de treball que, en primer terme, implica el tancament de la zona. Aquesta és una mesura provisional, mentre es treballen les opcions que caldrà dur a terme per a una actuació definitiva i fer d’aquest espai un aparcament únicament per a turismes.

Carregant resultat