Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El servei de salvament i socorrisme es desplega a les platges amb serveis a partir de divendres

Fins al 13 d’octubre, els 29 socorristes del servei actuaran en diferents horaris, depenent si és temporada baixa, mitjana o alta. A partir de finals de juny, també estarà disponible el servei de bany assistit per a persones amb mobilitat reduïda. Cala Ginesta i cala Morisca tindran el servei de salvament entre el 15 de juny i el 23 de setembre.

El ple de maig aprova un ajut de 100.000 euros per a la millora d’escoles i llars d’infants

L’òrgan municipal aprova diferents actuacions, entre les quals, el projecte per instal·lar lectors de matrícules de vehicles per millorar la percepció de seguretat a la vila. També s’ha aprovat la partida per a les obres de remodelació que executarà l’Ajuntament al passeig marítim de Les Botigues, en relació amb la part que frega amb Port Ginesta.

Els drets del col·lectiu LGTBI es reivindiquen a Sitges al voltant del Dia Internacional de l'Orgull

Exposicions, xerrades, espectacles i altres activitats culturals i d’oci conformen una programació àmplia al llarg del mes de juny per continuar la defensa dels drets LGTBI i la diversitat sexual i de gènere. El plat fort de la celebració serà la desfilada de l’Orgull (9 de juny) en el marc de la Sitges Pride. La culminació de la programació tindrà lloc el 28 de juny coincidint amb l’acte institucional del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, organitzat per l’Ajuntament de Sitges amb la col·laboració de Colors Sitges Link.

Carregant resultat