Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament de Sitges impulsa càpsules formatives gratuïtes sobre hostaleria i restauració

La primera sessió girarà entorn la higiene alimentària el 16 de març i la segona jornada serà sobre l’autocontrol sanitari i les al·lèrgies en l’elaboració i serveis d’aliments el 17 de març. Les properes accions formatives es faran després de Setmana Santa. En el marc d’aquest programa, es farà una jornada d’entrevistes ràpides entre empreses i possibles treballadors i treballadores el 28 de març.

Kraftwerk i Manuel Turizo completen el cartell de la 6a edició del Festival Jardins Terramar de Sitges

La banda alemanya, pioners de la música electrònica, i el cantant colombià se sumen a la programació del certamen que tindrà lloc del 28 de juliol al 9 d’agost. En total conformen el cartell 14 propostes que es podran veure a l’escenari principal dels Jardins del Terramar. La programació del certamen es completarà amb el cicle Imprescindibles de talent local de la comarca vinculat a la música i la dansa i organitzat per la regidoria de Cultura. Les entrades anticipades per a tots els concerts estan a la venda a www.festivaljardinsterramar.com

Sitges commemora el 8M amb el lema ‘Naixem diverses. Creixem juntes’

La programació del Dia Internacional de les Dones inclou activitats per a dones de totes les edats, en els àmbits de la cultura, la cura o la defensa personal. L’acte institucional tindrà lloc a les 19 hores a la plaça de l’Ajuntament. Durant l’acte, es llegirà el manifest del 8M i serà el punt d’inici d’una passejada reivindicativa pels carrers del centre.

Carregant resultat