Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Govern Municipal i direccions de les escoles acorden exigir a la Generalitat els compromisos per fer front a l’increment de la demanda escolar

Aquest passat divendres a la tarda l’Alcaldessa de Sitges i el regidor d’Educació han signat un protocol d’intencions amb els directors i directores de la xarxa pública de la vila per resoldre la situació de saturació als centres educatius. El Govern Municipal traslladarà el document al Ple del proper dimecres 26 de juny per tal de ratificar-lo.

El parc de Can Robert acollirà el 26 de juny una nova campanya de donació de sang

Avui se celebra el Dia Mundial del Donant de Sang, que reconeix el gest solidari de milions de donants voluntaris que han contribuït a millorar la salut i el benestar de persones a tot el món. Sitges se suma cada mes a les campanyes de donació que fa el Banc de Sang i Teixits, que porta les seves unitats mòbils per tot Catalunya. Les persones que vulguin donar sang es poden adreçar directament al lloc on estarà ubicat l’autocar o bé poden reservar prèviament la cita a la pàgina web del Banc de Sang i Teixits.

Carregant resultat