Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El cònsol general britànic a Barcelona visita Sitges

Lloyd Milen, acompanyat del regidor de Turisme, Brandon Jones, visita Sitges aquest dijous per conèixer de primera mà el model de turisme de negocis i congressos i el potencial de l’oferta cultural del municipi. En la seva visita també coincidirà amb l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, en el marc del Festival Jardins de Terramar.

L’Ajuntament de Sitges aprova el projecte per construir el nou edifici de l’Escola Municipal de Música

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment el Pla per a la Transició Energètica que recull 56 accions en eixos que van des d’espais com l’Ajuntament o edificis, fins a mobilitat, energies renovables, residus i Governança. També s’ha donat llum verda al Pla contra la Sequera i al nou Pla de Mobilitat de Sitges.

Sitges acollirà dues campanyes de donació de sang els dies 15 i 16 d’agost

Les persones interessades podran fer donacions el 15 d’agost en torn de matí (de 10 a 14 h) i el 16 d’agost matí i tarda (de 10 a 14 h i de 17 a 21 hores), a la unitat mòbil instal·lada al C/ Víctor Balaguer entre C/ Manuel Llopis Casades i C/ Lola Anglada, a la parada d’autobús davant el parc de Can Robert.  Per fer aquest gest solidari cal reservar hora prèviament a la pàgina webdonarsang.gencat.cat.

Carregant resultat