Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

Les exposicions de Jordi Borràs i Miquel Aparici a Sitges doblen el nombre de visitants

• Prop de 5.000 persones han visitat les dues mostres que acaben el proper diumenge. Les dues exposicions que acull el Centre Cultural Miramar de Sitges han registrat 4.800 visitants en les primeres setmanes de la seva obertura, el doble del que és habitual en una mostra d’aquestes característiques. • L’exposició El dia que vam dir prou, de Jordi Borràs, presenta una seixantena de fotografies inèdites de les protestes contra la sentència dels presos independentistes, el passat mes d’octubre, mentre que Espècies protegides, de Miquel Aparici mostra una quarantena de peces de figures que recreen animals fets amb productes reciclats.

El gran Déu Kukulcan ja regna al Carnaval de Sitges 2020

L’Arribo de Sa Majestat Carnestoltes, organitzat per la colla Bon Rotllo, ha donat el tret de sortida oficial al Carnaval de Sitges 2020. Les rues de la Disbauxa (diumenge) i de l’Extermini (dimarts) són els actes més multitudinaris de la festa del Carnaval amb la participació de 2.200 persones disfressades i la previsió d’una assistència de 300.000 persones a aquestes desfilades multitudinàries.

L’Ajuntament de Sitges aprova inicialment el Pressupost 2020 de 49’9 milions d’euros

Els comptes s’han aprovat amb els vots a favor del govern (ERC, SGI i Guanyem Sitges), Comuns-Verds, El Margalló i dos dels regidors del PSC (Xavi Roig i Elisabeth Pérez); les abstencions del portaveu del PSC, Luis Miguel García, i Junts per Sitges. Les formacions de Ciutadans i Nou Horitzó hi han votat en contra. Es crearà una Taula de Seguiment d’Execució del Pressupost per realitzar una tasca de fiscalització i dels acords establerts. El Pressupost Municipal 2020 prioritza els àmbits d’habitatge, la garantia de drets i qualitat de vida de la ciutadania, model urbà i entorn natural,  i la nova governança, la participació i la convivència.

Carregant resultat