Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament promou una consulta pública per a la modificació de l’ordenança de soroll

La voluntat municipal és regular l’ús de pirotècnia i els focs d’artifici, preservant les festes patrimonials, per tal de tenir en compte les diferents sensibilitats en relació a la salut de les persones, dels animals i de l’entorn. Les persones interessades en aportar idees i solucions poden fer-ho fins al 12 d’octubre al Portal de participació.

Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts econòmics per a activitats extraescolars

Fins al 21 d’octubre es poden presentar les sol·licituds per demanar un ajut econòmic per a les activitats del lleure educatiu, culturals i esportives. Les sol·licituds es poden presentar de manera presencial o telemàtica a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Per poder optar a l’ajuda, cal presentar la inscripció de les activitats.

L’Ajuntament obre un concurs per a l’organització de les properes quatre edicions d’un Festival de Música d’Estiu a Sitges

A partir d’aquest dimecres, 5 d’octubre, i fins al 3 de novembre, es poden presentar les sol·licituds. Un jurat integrat per experts independents valorarà les propostes presentades. Les passades dues edicions del Festival de Música d’Estiu han tingut lloc als Jardins de Terramar i han estat organitzades per l’empresa Terra Music & Events S.L.

La 8a edició de la Setmana de la Malvasia de Sitges se celebra del 10 al 20 de novembre

La programació inclou una quinzena d’actes per al públic aficionat i professional: la fira més gran de malvasies feta fins ara a Sitges, maridatges amb gastronomia local, tastos amb les noves generacions de productors de vins fets amb malvasia i experiències insòlites com un taller de perfums inspirats en la Malvasia de Sitges. També hi ha un tast experimental de les primeres ampolles de Blanc Subur submergides al mar.

Carregant resultat