Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Barraques de Sitges 2021 ultima els preparatius d’una edició excepcional amb un cartell de luxe

Les entrades per assistir als concerts es poden adquirir al portal web de Barraques (barraquessitges.cat). Les actuacions tindran lloc al recinte de la Plana de Santa Bàrbara en una edició especial i segura.   Els titulars del Carnet Blau i també del Carnet Blau S poden adquirir entrades amb descomptes gràcies al suport de l’Ajuntament de Sitges.

Sitges obre el nou Centre d’Atenció al Visitant a la masia Can Milà

El nou espai ha obert portes avui per oferir una millor experiència a turistes, visitants i residents. Des de Can Milà, es treballarà per promoure un model turístic competitiu, sostenible i inclusiu. L’actuació forma part del projecte ‘Garraf: camins, patrimoni i natura’, que neix de la cooperació entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de la comarca, i compta amb actuacions a tots els municipis per donar valor social i turístic al patrimoni cultural i natural.

El Ple de juliol aprova la declaració de Sitges com a àrea amb mercat d’habitatge tens

En la sessió plenària ha prosperat també el rescat de les 22 places d’aparcament del Mercat Municipal, posant fi a un deute històric amb els paradistes afectats L’Ajuntament crea una nova beca destinada a la recerca i estudi de de la historia local. La subvenció, dotada amb 3.000 € en l’exercici actual, pretén millorar el coneixement sobre el poble, incentivar-ne la divulgació i ampliar la historiografia local.

Les dues primeres promocions d’habitatge públic avancen a bon ritme

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i la regidora d’Habitatges, Júlia Vigó, han visitat aquest matí les promocions dels carrers Mestre Manel Torrents i Felip Font i Falp. La previsió és que els pisos estiguin enllestits el segon semestre de 2022. Amb l’inici de les obres de la tercera promoció, ubicada al carrer Lola Anglada, el mes de setembre, l’Ajuntament haurà endegat la construcció de 175 pisos, 12 edificis, a les tres parcel·les de titularitat municipal destinades a habitatge de protecció oficial. Per optar a les pròximes convocatòries d’habitatge públic és indispensable constar al Registre de Sol·licitants d’Habitatge de Protecció Oficial de Sitges.

S’amplia el termini fins al 15 d’agost per presentar les inscripcions al programa de mentoria Producers Meet Produers

Fins al 15 d’agost es pot sol·licitar la inscripció a la setena edició d’aquesta iniciativa, que aparella productores júniors i sèniors per crear sinergies i impulsar projectes en el marc del sector audiovisual. La trobada anual del PMP se celebrarà el 13 d’octubre de 2021 en el marc de les activitats de la indústria del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Manel arrenca el Festival Jardins Terramar de Sitges aquest dijous 29 de juliol

De 29 de juliol al 13 d’agost, el Festival Jardins de Terramar de Sitges programa un total de 15 concerts. Després del concert inaugural, aquest dijous, completen el primer cap de setmana del festival les actuacions de Fangoria (30 juliol), Rosario (31 juliol) i God Save The Queen (1 d’agost), que acaba d’exhaurir les entrades per al seu concert. Durant el Festival també es podrà veure Sílvia Pérez Cruz, Ara Malikian, Amaral, Sopa de Cabra, Mónica Naranjo, La Casa Azul o La Oreja de Van Gogh, entre molts altres. L’organització ha reduït en un 50% l’aforament per cada concert, i s’han extremat les mesures de seguretat i de prevenció sanitària. L’escenari del Village acull la programació del cicle Imprescindibles, organitzat per la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Sitges, amb una trentena d’artistes locals en l’àmbit de la música i la dansa, que actuaran tots els dies a les 20.30 h.

El concurs a Instagram per fomentar el comerç de proximitat obsequia els participants amb una bossa sostenible

El premi del concurs és una bossa de roba sostenible amb el lema de la campanya ‘Deixa’t inspirar’ per a les primeres 500 persones que participin. Per aconseguir-la cal fer una compra mínima de 20 € als comerços de Sitges, publicar la fotografia amb l’etiqueta #jocomproasitgesitu? a Instagram i la fotografia del tiquet, i finalment anar al Mercat Municipal on caldrà presentar les dues fotos i el DNI.

Carregant resultat