Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Els infants poden segellar al febrer el seu Passaport Edunauta amb més d’una quinzena d’activitats culturals

Activitats carnavaleres, tallers de batucada o per dibuixar balenes i dofins, manualitats, sessions de L’Hora del conte’ i jocs de pistes als Museus de Sitges, són algunes de les propostes d’aquest mes que permeten obtenir als nens i nenes, de primer a sisè de Primària, el segell Edunauta al seu document personal.

Un miler d’efectius donaran servei durant el Carnaval 2024 per garantir-ne la seguretat i el seu bon desenvolupament

La Junta Extraordinària de Seguretat Local, presidida pel Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha reunit aquest dijous els cossos policials, sanitaris i d’emergències per ultimar els detalls de l’operatiu amb motiu de la festa més multitudinària de l’any. L’objectiu del dispositiu, un dels més grans i complexos que es fan a tot Catalunya, és oferir una resposta immediata davant de qualsevol incidència, per garantir la seguretat, l’èxit i la diversió del Carnaval.

Sitges aprova una comissió d’estudi per millorar la gestió de l’aigua en situacions extremes per sequera

El ple d’aquest dimectes ha aprovat la creació d’una comissió per poder modificar el reglament d’abastament d’aigua. Entre d’altres aspectes, aquesta modificació permetrà encetar un règim sancionador que multarà als usuaris que s’excedeixin en l’ús de l’aigua i incompleixen així les mesures per la sequera.

Sitges inicia el seu pla estratègic de turisme accessible per ser més inclusiu

La previsió és que el treball estigui llest a finals del mes de març. El document final del pla estratègic d’accessibilitat serà útil no només per a l’administració sinó també per a l’empresariat local. La primera fase inclou realitzar un diagnòstic sobre les condicions d’accessibilitat de la vila com a destinació turística i per aconseguir-ho a partir d’aquest dilluns es realitzen entrevistes a diferents tècnics de l'Ajuntament i a empresaris del sector.

La regidoria d’Educació promou el cicle de xerrades ‘Créixer en família’ 2024

Durant els mesos de febrer i març, l’Ajuntament de Sitges organitza 3 xerrades per oferir eines i recursos a les famílies sobre el desenvolupament del nadó, per saber com ajudar els fills i filles a créixer i detectar si els cal ajuda professional especialitzada. Totes les xerrades són gratuïtes i online, però cal fer una inscripció prèvia a l’e-mail educacio@sitges.cat, 48 h com a màxim abans de cada sessió.

Sitges presenta La Pregonera 2024 amb més d’una trentena de propostes culturals

Obres de teatre, concerts, exposicions, dansa i espectacles familiars conformen la programació de l’agenda cultural de Sitges, coordinada per la regidoria de Cultura.     ‘Cartes d’amor, ‘Conspiranoia’ i ‘Amnèsia’, són els plats forts de les arts escèniques de la nova temporada.     Els concerts del saxofonista nord-americà, Scott Hamilton, de la cantant britància Janine Johnson, l’exposició de la revista L’Amic de les Arts al Museu de Maricel i el retorn de la Fira d’Art són altres propostes destacades de la programació artística i cultural.   El teatre familiar també complementa l’oferta amb ‘El vestit de l’emperador’ com una de les obres principals.

Carregant resultat