Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El Govern Municipal aprova inicialment un Pressupost  de 52 milions d’euros per al 2021

El Pressupost es complementarà amb partides addicionals per atendre necessitats derivades dels efectes de la Covid-19, que permetran disposar al llarg de l’exercici d’un Fons de Contingència Extraordinari i Emergència Social de  8’5 milions d’euros (4’4M € corresponents a pressupost ordinari i 4M€ a romanent). El primer Ple extraordinari de l’any dóna llum verda també a l’aprovació inicial de modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal al Parc de les Arts 2, a la part sud de l’antic parc aquàtic.

L’Ajuntament de Sitges presenta La Pregonera 2021, la programació cultural amb més de 50 propostes d’arts escèniques, exposicions i música

La programació inclou una cinquantena de propostes molt variades, entre les quals destaca l’obra de teatre ’53 diumenges’ de Cesc Gay, ‘Veus que no veus’ de Pepa Plana i ‘Bona gent’ amb Quim Masferrer. També es reforcen els espectacles familiars amb 8 títols com ‘Bruna’, ‘La botigueta’ o ‘Big Chicken’, entre d’altres. I es recuperen propostes ajornades de la primera edició de La Pregonera com la gran exposició dedicada a la companyia teatral La Cubana.

L’Ajuntament de Sitges instal·la 8 dispensadors de gel hidroalcohòlic al carrer

Els aparells són automàtics i s’ubiquen al carrer del Port de n'Alegre (prop de la Platja de Sant Sebastià), La Fragata, Plaça Indústria, Plaça Catalunya, Passeig Vilafranca (just a l’entrada del c/ Sant Francesc), Plaça Eduard Maristany (plaça de l’estació de tren), Parc de Can Robert (parada d’autobusos) i Passeig de Les Botigues de Sitges.

L’Ajuntament s’encarrega aquest dilluns del cribatge al personal de les llars municipals i del Centre de Formació d’Adults

Amb l’objectiu de detectar casos positius asimptomàtics i evitar la propagació de la pandèmia, l’Ajuntament ha adquirit test d’antígens per fer la prova -el proper dilluns- al personal de les Llars d’Infants El Cercolet i la Moixiganga, del Centre de Formació d’Adults, i als professors del projecte ‘Instruments, companys d’escola’.

Les obres del Mercat Municipal de Sitges comencen dilluns

L’actuació es realitzarà de l’11 de gener al 26 de febrer i està planificada perquè no hi hagi cap afectació amb l’activitat de l’edifici. No obstant això, la intervenció obligarà a suprimir durant uns dies, algunes places de càrrega i descàrrega o de taxis al carrer Salvador Mirabent, on s’estigui treballant, però en cap moment quedarà totalment tancat l’accés als aparcaments ni a cap altra zona del Mercat.

Carregant resultat