Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

Sitges permetrà el bany recreatiu a les platges a partir de dimarts 2 de juny

L’ajuntament de Sitges permetrà el bany recreatiu a les platges del municipi a partir de dimarts vinent. A partir d’aquesta data, s’aniran implementant de forma progressiva les mesures de seguretat i sanitàries. Entre aquestes mesures, es preveu la contractació de 30 persones per dur a terme tasques informatives i de control d’aforament. El servei de salvament i socorrisme començarà el 8 de juny

Sitges celebra la sessió plenària ordinària del mes de maig

El ple ordinari del mes de maig aprova la creació d’una comissió d’estudi per a la modificació de l’Ordenança municipal d’ús, gaudi i aprofitament de les platges de Sitges. També s’aprova l’adhesió a l’Aliança una iniciativa educativa, social i política que, entre altres objectius, es vol “garantir l’equitat i la igualtat d’oportunitats educatives per a tothom.

La campanya ‘Sí, a Sitges’, inclou material informatiu per als establiments turístics

La regidoria de Turisme, en el marc de la campanya, ‘Sí, a Sitges’, ha produït material informatiu sobre les mesures de seguretat sanitària a aplicar durant la desescalada. Entre els materials hi ha un audiovisual descarregable i diferents cartells que es distribuiran gratuïtament a tots els establiments turístics i altres negocis que així ho requereixin.

L’Ajuntament de Sitges ha aprovat tres línies d’ajuts extraordinaris per a autònoms i empreses per fer front la crisi econòmica generada per la Covid-19

La convocatòria dels ajuts serà per finançar lloguers o hipoteques o subministraments dels locals comercials i per ajudar a treballadors autònoms. Els ajuts estan orientats també a fomentar la contractació laboral de persones i a la millora de l’ocupació. Amb aquestes mesures econòmiques, l’Ajuntament de Sitges vol contribuir a superar l’aturada econòmica de molts sectors a causa de la Covid-19. La convocatòria dels ajuts s'obrirà a l'endemà de la publicació al Diria Oficial de la Generalitat, a principis de la setmana vinent.

Carregant resultat