Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

S’obren les inscripcions per participar al nou certamen sobre la producció audiovisual ‘Sitges Film Land’

Les inscripcions per participar al concurs que organitza Sitges Film Land es poden formalitzar fins el 23 d’octubre a com. El certamen reunirà professionals de la producció cinematogràfica juntament amb empreses audiovisuals i organismes oficials de la indústria audiovisual els dies 1 i 2 de desembre. L’objectiu de la trobada és fomentar aquest segment professional.

Torna el programa d’activitat física per a la gent gran “Som-hi!” amb nous continguts

Els nous capítols es podran veure a partir del 17 d'octubre a les 08.30 hores de dilluns a divendres, amb repeticions a la mateixa hora el cap de setmana. L'espai, emès per Canal Blau TV, va néixer l’any 2020 arran del tancament dels casals municipals de gent gran per la pandèmia, amb l’objectiu de fomentar l’exercici entre les persones grans.

L’Escola Municipal de Música amplia l’oferta de cursos trimestrals per al curs 2022-2023

Com a novetat s’incorporen al ventall de l’oferta educativa del centre dos cursos nous: ‘Canta i acompanya’t’, adreçat a tothom que vulgui cantar i acompanyar-se del piano al mateix temps, i ‘Enregistra’t’, que permet conèixer les eines bàsiques per gravar-se en grup o experimentar amb la producció i les tècniques bàsiques d’enregistrament.

Sitges commemora la Diada Nacional de Catalunya

Més d’una trentena d’entitats, associacions i col·lectius, formacions polítiques i Corporació s’han reunit avui 11 de Setembre a la plaça de l’Ajuntament per celebrar la Diada de Catalunya amb la tradicional ofrena floral davant el monument al Dr. Robert. L’alcaldessa der Sitges, Aurora Carbonell, ha destacat que “el debat sobre el futur de la nostra terra, de casa nostra, es manté, nosaltres no ens oblidem i cadascun dels representants institucionals que avui estem aquí tenim clars els camins que volem emprendre”.

Carregant resultat