Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Les dades turístiques de l'estiu de Sitges 2021 constaten una remuntada global del sector

La regidoria de turisme ha presentat en el marc d’una jornada d’intel·ligència turística les principals dades turístiques de l’estiu, entre les quals el perfil del turista o la despesa realitzada a la destinació. L’estudi conclou que Sant Joan és la data que rep un major nombre d’arribada de turistes, amb un total de 16.349 persones. La destinació obté una valoració global d’un 8’6 sobre 10.

L’Ajuntament de Sitges recupera els plens presencials

Després de 22 sessions telemàtiques, el ple d’Octubre serà en format presencial. Paral·lelament, es podrà continuar veient en directe a través del canal de YouTube de l'Ajuntament i a Canal Blau TV, així com també es podrà escoltar a Ràdio Maricel. El públic no podrà fer el seguiment presencial de tota la sessió plenària, però les persones que vulguin formular preguntes als regidors ho podran fer en el torn de precs i preguntes, i accedir d’un en un a la sala. Per participar, cal fer la inscripció mitjançant els canals habituals.

El Dia de l’Artista commemora l’efemèride de l’arribada de Rusiñol a la vila amb una programació cultural

Les activitats, que es duran a terme a diferents espais culturals de la vila, començaran aquest divendres i s’allargaran fins al 31 d’octubre. Durant dos caps de setmana es podrà gaudir de diferents propostes com teatre infantil, música, les visites guiades ‘Rusiñol Artista’ i ‘Stämpfli Artista’, un taller familiar per crear un llibre d’artista, una sessió de dibuix al natural i la inauguració d’un mural artístic, entre d’altres.

S’inicien demà els treballs de millora d’un camí d’accés al Parc del Garraf

L’actuació es realitza del 20 al 22 d’octubre i permetrà dur a terme les obres de manteniment del paviment i del camí per a la prevenció d’incendis forestals. Els treballs afectaran la circulació de vehicles motoritzats i també de bicicletes (tot i que es permetrà el pas del veïnat resident al tram afectat). Com a alternativa, els vehicles podran accedir al parc del Garraf per la carretera asfaltada direcció a la urbanització de Mas Alba (Sant Pere de Ribes).

Segona xerrada sobre la inserció de les persones migrades

Entitats i especialistes participen en la jornada telemàtica ‘Realitat i marc legal per la ocupabilitat de les persones migrades’, el pròxim 22 d’octubre. L’activitat s’emmarca en el ‘Cicle d’experiències d’inserció des del món local’, organitzat per l’Ajuntament de Sitges i Coopsetània, per abordar qüestions relacionades amb el món local i les persones migrades, el procés de regularització i el top manta.

Carregant resultat