Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La regidoria d’Educació promou el cicle de xerrades ‘Créixer en família’ 2024

Durant els mesos de febrer i març, l’Ajuntament de Sitges organitza 3 xerrades per oferir eines i recursos a les famílies sobre el desenvolupament del nadó, per saber com ajudar els fills i filles a créixer i detectar si els cal ajuda professional especialitzada. Totes les xerrades són gratuïtes i online, però cal fer una inscripció prèvia a l’e-mail educacio@sitges.cat, 48 h com a màxim abans de cada sessió.

Sitges presenta La Pregonera 2024 amb més d’una trentena de propostes culturals

Obres de teatre, concerts, exposicions, dansa i espectacles familiars conformen la programació de l’agenda cultural de Sitges, coordinada per la regidoria de Cultura.     ‘Cartes d’amor, ‘Conspiranoia’ i ‘Amnèsia’, són els plats forts de les arts escèniques de la nova temporada.     Els concerts del saxofonista nord-americà, Scott Hamilton, de la cantant britància Janine Johnson, l’exposició de la revista L’Amic de les Arts al Museu de Maricel i el retorn de la Fira d’Art són altres propostes destacades de la programació artística i cultural.   El teatre familiar també complementa l’oferta amb ‘El vestit de l’emperador’ com una de les obres principals.

S’obren les inscripcions per formar part de la Comunitat energètica de Sitges

La Comunitat Energètica permetrà a 40 famílies poder utilitzar l’energia solar que proporciona l’Ajuntament a un preu reduït. De les 40 famílies, 20 seran amb condicions de vulnerabilitat i no hauran de pagar cap taxa. Aquesta és la primera comunitat que s’implantarà a Sitges. La ciutadania interessada a formar-ne part es pot inscriure a partir d’aquest dijous i fins el 16 de febrer a través de la seu electrònica municipal

Ajuntament i Generalitat analitzen els episodis d’acumulació de pols a l’aire a Garraf, junt amb el veïnat

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i la regidora d’Acció Ambiental i Transició Ecològica, Carme Gasulla, es reuneixen amb la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, Mireia Boya i Busquet al Poble de Garraf per analitzar la situació de pols generada a la zona. La trobada ha permès també respondre a les preguntes veïnals.

L’Ajuntament recorda els drets dels consumidors a l’hora de fer canvis o devolucions de les seves compres

Els establiments no estan obligats per llei a canviar-nos un article o retornar-nos els diners llevat que el producte estigui defectuós o s’especifiqui en el tiquet de compra la política de canvis i devolucions. En època de rebaixes, els comerços han de mantenir les mateixes condicions i, si es canvien, ho han d’avisar clarament.

Carregant resultat