Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, el projecte executiu per a la construcció de 4 edificis, amb un total de 62 habitatges de lloguer de protecció oficial, al carrer Felip Font i Falp. En la sessió ha prosperat també la cessió a l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya de la digitalització en format 3D del Drac, l’Àliga, els Gegants Vells de la Vila, els Gegants de la Vila i de tres cabeçuts.

L’Ajuntament de Sitges reforça les mesures sanitàries per contenir l’expansió de la Covid-19

El servei diari de quatre informadors de Salut Pública per recordar les mesures sanitàries, i també, quatre agents de convivència cívica els dijous, els divendres i els dissabtes a les principals zones d’oci nocturn són dues de les iniciatives que permeten fer pedagogia sobre les mesures anti-covid. La regidoria de Salut Pública tornarà a posar al carrer la campanya informativa sobre la Covid-19 amb pancartes a diversos espais, i també, conjuntament amb la regidoria de Joventut treballen en una campanya de conscienciació específica per a joves.

Primer vol de control d’aforament a les platges de Sitges amb drons

El servei garanteix la protecció de dades de les persones usuàries que es trobin a les platges durant la captació d’imatges.   Els robots aeris prenen imatges a uns 30 metres d’alçada i 50 metres de la riba, amb quatre vols diaris de mitja hora de durada, del 15 de juliol al 22 d’agost en dies alterns.   El servei es basa en el Big Data per a l’obtenció de dades i s’afegeix a altres tecnologies utilitzades per l’Ajuntament de Sitges per conèixer, entre altres, la procedència o l’estada de turistes i visitants a la vila.

S’obre el termini per sol·licitar els ajuts destinats a la contractació i millora de l’ocupació

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a partir del 15 de juliol a través de la pàgina sitges.cat/ajutsempreses. Per a les empreses que presentin contractes a la Línia Covid 2020, el termini de presentació de sol·licituds serà fins al 4 d’agost de 2021. I per a les empreses que presentin contractes a la Línia Covid 2021, el termini de presentació de sol·licituds serà fins al 14 de setembre de 2021.Aquests ajuts formen part del paquet de mesures extraordinàries impulsades per l’Ajuntament de Sitges per fer front a la crisi econòmica generada per la Covid-19.

El Big Data, els esdeveniments i la promoció agafen pes en el pla d'accions de Turisme de Sitges

Turisme de Sitges disposarà d’informació, actualitzada cada quatre dies, sobre la procedència o la despesa dels visitants nacionals a la localitat. L'anàlisi i gestió de dades turístiques recollides gràcies a la telefonia mòbil, els esdeveniments del segon semestre, i els resultats de la campanya de promoció turística dels mesos de juny i juliol, centren la presentació de la 4a Comissió de Promoció de la Regidoria de Turisme d'aquest any.

Carregant resultat