Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La Comissió de Corpus i l’Ajuntament promouen el coneixement de la història de Corpus a través d’un àlbum de cromos

La iniciativa neix per divulgar la història d’aquesta festa i, alhora, per dinamitzar i donar a conèixer el comerç de proximitat. En total, es repartiran gratuïtament 2.500 àlbums de cromos a l’alumnat de cinc escoles de la vila. Els cromos es podran obtenir a partir del 30 de maig a 56 comerços de Sitges.

Set persones regularitzaran la seva situació laboral amb el programa ACOL

• L’Ajuntament de Sitges incorporarà 4 treballadors i 3 entitats socials sense ànim de lucre de la vila podran contractar-ne una cadascuna.  • La línia del Servei d’Ocupació de Catalunya subvenciona un any de contracte a persones nouvingudes usuàries de Drets Civils de l’Ajuntament de Sitges que treballaran per a entitats locals. • El Casino Prado Suburense, La Fundació del Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya i la Fundació Ave Maria, incorporaran un treballador, respectivament.

El Fotomaig 2022 omple Sitges amb més de 500 imatges

La 18a edició del Fotomaig se celebra fins al 29 de maig i programa 14 mostres repartides en 13 sales expositives de la vila.   Com a novetat, 24 comerços de la vila també exhibeixen imatges per ambientar el certamen fotogràfic.   Paral·lelament també hi ha projeccions audiovisuals i cinematogràfiques, així com també, xerrades de fotografies que complementen la variada oferta d’aquest esdeveniment.

La regidoria de Cultura actualitza la programació de ‘La Pregonera 2022’

S’incorporen a la programació dues exposicions sobre l’obra del pintor Arranz-Bravo i sobre la lesbofòfia. També s’afegeixen dues actuacions musicals de Samantha Hudson i Ana Vidovic. L’exposició ‘D’immigrants a Sitges’ i les mostres dedicades als Gegants de la Vila i la revista El Jueves s’ajornen fins l’any que ve. El Festival Reciclart s’ha suspès per tal de treballar amb un nou format

Bob Pop rebrà el Premi Endimaris Sitges 2022 com a creador de la sèrie ‘Maricón Perdido’

La Mostra de Cinema LGTBIQ+ Endimaris Sitges se celebrarà del 20 al 28 de maig amb un total de 15 pel·lícules i 3 curts. El certamen oferirà una visió de la gran diversitat que existeix en el col·lectiu LGTBIQ+. La producció catalana 'Mi Vacío y yo' clourà la 2a edició de la Mostra Endimaris Sitges. En el marc del certamen, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges organitza la primera jornada de guionistes Endimaris Script Lab amb la participació de la directora de cinema, Judith Colell; el director, Alberto Evangelio; i el productor cinematogràfic, David Matamoros.

Carregant resultat