Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La Sitges Summer Edition ofereix tot un cap de setmana de contingut online

Diversos títols presentats al Festival estaran disponibles del 28 al 30 d’agost. Un total de deu propostes, presentades a les edicions 2018 i 2019 del Festival de Sitges, podran gaudir-se aquest cap de setmana de manera online a la Sitges Summer Edition. La iniciativa vol acostar als fans del Festival la nova sala virtual que estarà integrada a l'oferta híbrida de la propera 53ª edició. Shift72, plataforma que ha allotjat les edicions del 2020 de festivals internacionals com el South by Southwest d’Austin o el Marché du Film de Cannes, serà l’encarregada d’acollir aquest contingut, així com la versió online de Sitges 2020.

La regidoria de Promoció Econòmica amplia la dotació pressupostària d’ajuts municipals per beneficiar més empreses i autònoms

L’Ajuntament manté obert el termini per optar a quatre ajudes destinades a la contractació laboral, a la creació d’empreses, a la reactivació d’autònoms i empreses de més de 5 anys, i a cobrir les despeses derivades de la instal·lació de mesures higièniques i sanitàries per la Covid-19.

El repic de campes i el llançament dels 21 morterets inicien la vigília d’una Festa Major especial i atípica

Representants dels balls que formen el seguici de Festa Major s’han encarregat de fer el llançament dels 21 morterets en un format diferent des de les terrasses del Palau Maricel. La ubicació s’ha mantingut en secret per evitar aglomeracions a causa de les mesures sanitàries de la Covid-19. L’emissió dels versos de les tres colles del Ball de Diables a través de Ràdio Maricel ha permès escoltar un repàs satíric a l’actualitat política i social de la vila.

Els mitjans de comunicació públics conviden a viure la Festa Major de Sitges amb els teus

• Ràdio Maricel emetrà el 23 d’agost en directe el llançament dels 21 morterets i el repic de campanes i l’emissió dels versos de les tres colles del Ball de diables de Sitges enregistrats expressament per a aquesta Festa Major 2020. Durant La Vigília també oferirà prèviament una programació especial amb reemissions de programes vinculats a la Festa Major. • Maricel TV emetrà el 24 d'agost en directe el Solemne Ofici de Festa Major. Alhora els dies 23, 24 i 29 d'agost, aquest mitjà de comunicació farà reemissions dels actes més importants de la Festa Major del 2019.

La Festa Major s’adapta a les mesures sanitàries per la Covid-19

L’Ajuntament actuarà amb rigor, encara que confia en el civisme i l’actitud positiva i col·laborativa de la ciutadania per evitar situacions impròpies i preservar la imatge del patrimoni festiu. Informadors municipals i agents de salut de Creu Roja recorreran els carrers més cèntrics per incidir en les mesures sanitàries aplicades a la via pública.

Se suspèn l’obertura de bars musicals i discoteques com a nova mesura per contenir la pandèmia

La mesura extraordinària ha estat adoptada per la Generalitat de Catalunya per contenir els contagis. A més, el tancament de bars i restaurants serà a partir de la 1h i des de les 00h de la nit no poden admetre nous clients. A la barra i entre taules o grups de taules, cal garantir una distància mínima de 1,5m, amb un màxim de 10 persones per taula.

Més de 400 empreses i autònoms sol·liciten algun dels ajuts econòmics de l’Ajuntament de Sitges

Un 60% de les sol·licituds presentades fins la data són per al pagament de lloguers, hipoteques i subministraments, i un 31% per a autònoms de 2 a 5 anys. La regidoria de Promoció Econòmica manté obertes les ajudes destinades a la contractació posterior a l’estat d’alarma i finalització dels ERTO, i a autònoms donats d’alta entre l’1 de juliol i el 15 d’octubre. Properament l’Ajuntament activarà dos nous ajuts per a l’aplicació de mesures higièniques a establiments comercials i empreses, i a la reactivació d’autònoms i petites empreses amb més de cinc anys.

Carregant resultat