Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El cicle Imprescindibles acollirà 24 propostes en el marc del Festival Jardins Terramar 2023

8 propostes musicals, 12 DJ’s i 4 espectacles de dansa ompliran del 28 de juliol al 9 d’agost l’escenari Village, situat als Jardins Terramar de Sitges. Les actuacions es faran prèviament als concerts de l’Auditori i tenen un preu màxim de 5 euros. La nova edició del cicle Imprescindibles manté l’aposta per una programació eclèctica i plural per mostrar el talent artístic de Sitges i de la resta de la comarca del Garraf.

La Biblioteca Santiago Rusiñol presenta la segona edició de ‘Capvespres musicals’

El cicle de xerrades-concerts anirà a càrrec de músics de Sitges amb una llarga trajectòria professional com Tutu Pachamama, Markia Sierra i Marc Serrano. Les sessions, que també tenen una part divulgativa sobre el procés de creació de les cançons i les seves temàtiques, seran el 29 de juny, i el 6 i 13 de juliol, totes a les 18.30 hores.

El ReciclArt arriba a la setena edició amb l’esperit de mantenir l’aposta ferma pel reciclatge

El certamen se celebrarà del 9 de juny al 9 de juliol amb l’objectiu de posar en valor l’ús de materials reciclats i promoure el canvi d’hàbits per a un planeta més sostenible. Una mostra col·lectiva amb una selecció de 43 obres, creades per 23 artistes, un taller de sensibilització mediambiental adreçat als instituts i visites guiades a l’exposició configuren la programació de la setena edició d’aquest esdeveniment.

Carregant resultat