Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Segona BiblioNit màgica dels peluixos a la Biblioteca Josep Roig i Raventós

Els infants podran portar els seus peluixos el 26 d’abril a les 18.30 h a la sala infantil de la Biblioteca Josep Roig i Raventós perquè passin una nit plena de sorpreses. Les famílies podran passar a recollir-los l’endemà per descobrir com han passat la vetllada i escoltar el conte ‘La Filomena i l’aniversari de la Roberta’ a les 11 hores. Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia.

Sitges prepara un Sant Jordi amb una programació cultural i lúdica àmplia

La programació d’activitats al voltant de la diada de Sant Jordi inclou presentacions de llibres, tallers infantils, contacontes, maratons de lectura i una visita literària al Museu del Cau Ferrat, i concerts, entre d’altres. El professor de llengua i literatura catalana, Andreu Bosch, pronunciarà el Pregó de Sant Jordi a les 19 h al pati del Miramar-Centre Cultural.

L’Ajuntament de Sitges promou més tallers educatius per a famílies

La programació inclou dues propostes: ‘Mites, creences i realitat... parlem obertament de sexualitat’ dimecres 17 d’abril i ‘Claus sobre el bon ús de les pantalles’, el dimecres 8 de maig. Les dues sessions, impartides per un terapeuta familiar, es faran de 17 a 18.30 h a la sala polivalent del SIS (Servei  d´Intervenció Socioeducativa) ubicat a la Plaça Catalunya. Les inscripcions es poden fer fins a les 14 h del mateix dia del taller al correu electrònic soafsitges@eduvic.coopo al mòbil 607 038 451.

El Mediterranean Guitar Festival 2024 creix a Sitges amb un cicle de guitarra flamenca

El certamen augmenta el nombre de concerts en una edició que se celebrarà entre el 12 d’abril i el 25 d’octubre. Entre les propostes, destaquen com a plats forts les actuacions de l’orquestra de Guitarres de Barcelona, dels guitarristes Rafael Aguirre i Celil Refik Kaya, i el sextet de corda Camerata Venezia.   Els concerts tindran lloc en dos escenaris diferents: a l’ermita de Sant Sebastià i al Teatre Prado.

Carregant resultat