Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament reobre el servei del SIS i l’espai familiar La Cala

La Cala tornarà amb un horari d’atenció ampliat per atendre les famílies de Sitges, amb infants de 0 a 3 anys, amb l’objectiu d’oferir atenció i acompanyament en la criança i educació d’aquesta franja d’edat. El Servei d’intervenció socioeducativa (SIS) s’adreça a infants de 3 a 14 anys per enfortir els llaços familiars i la relació amb el territori i la comunitat.

Les principals consultes i reclamacions el 2023 a l’OMIC han estat sobre serveis bàsics com la llum i el telèfon

Les reclamacions d’aquests serveis, juntament amb les dels rebuts de gas o aigua, i les relacionades amb el transport aeri suposen el 53% del total. L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor té l’objectiu d’oferir un servei públic i gratuït d’informació, orientació i assessorament en relació amb els drets dels consumidors.

En marxa el concurs de lectura Puja al tren! a les Biblioteques de Sitges

La iniciativa, destinada a nens i nenes a partir de 9 anys, pretén potenciar l’hàbit lector. Els participants han de llegir com a mínim tres llibres de la selecció d’obres que pertanyen a gèneres com: misteri, aventures, humor, experiències, clàssics i cua de tren. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a les dues Biblioteques. El joc lector finalitzarà el 31 de maig del 2024.

El Winter Market Sitges omplirà la vila de creadors, artesans gastronòmics i activitats infantils

Sitges acollirà aquest cap de setmana (16 i 17 de desembre) de 10 a 21 h la fira de Nadal amb quaranta-cinc expositors que mostraran productes fets a mà com joies d’autor, decoració i regals personalitzats, entre d’altres. Aquest mercat, d’estil nòrdic, es complementa amb propostes per als més petits i un taller d’art floral per a adults.

Torna el cicle ‘Créixer en família’ amb una xerrada sobre els riscos de les pantalles

Des del desembre fins al mes de maig s’organitzen xerrades i tallers gratuïts sobre la salut mental, les addiccions, els trastorns alimentaris o la sexualitat, entre d’altres. La primera xerrada ‘PANTALLES... torneu-nos els nostre fills!!!’ serà el 13 desembre a les 18 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural i permetrà donar eines per protegir infants i adolescents dels riscos de l’abús de consum de noves tecnologies.

Sitges acollirà de l’11 al 13 de desembre un projecte pedagògic per reduir la bretxa digital

La iniciativa, anomenada ‘Generación D’, pretén sensibilitzar la població sobre la necessitat de fomentar les habilitats digitals a través de tallers, jocs i activitats gratuïtes. Una unitat mòbil formativa de RTVE, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, s’instal·larà a la Fragata els dies 11 i 12 de desembre (de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h) i també el 13 de desembre (de 10 a 13.30 h).

Carregant resultat