Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

Front comú a Sitges per tenir un oci nocturn segur

L’Ajuntament de Sitges, l’Associació de Bars Musicals del carrer del Pecat, amb el suport del Gremi d’Hostaleria de Sitges duen a terme un operatiu especial per garantir les mesures de seguretat a les principals zones d’oci nocturn. Els divendres i els dissabtes des de les 23.00 a les 03.30 hores, personal de seguretat de l’Associació vetllen per evitar aglomeracions a la via pública.   En paral·lel, la regidoria de Joventut ha posat en marxa un servei d’agents de convivència per recordar als joves la importància de complir amb l’obligació de dur la mascareta posada i mantenir la distància de seguretat.

Treballadors del sector de la restauració i l'hostaleria de Sitges realitzen una formació sobre prevenció de la Covid-19

La iniciativa forma part d’una campanya de formació telemàtica que impulsen conjuntament l’Ajuntament de Sitges i el Gremi d’Hostaleria de Sitges. Des del servei de Salut Pública es treballa actualment per poder oferir també la mateixa formació als paradistes i personal del Mercat Municipal.

Carregant resultat