Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Les obres del Mercat Municipal de Sitges comencen dilluns

L’actuació es realitzarà de l’11 de gener al 26 de febrer i està planificada perquè no hi hagi cap afectació amb l’activitat de l’edifici. No obstant això, la intervenció obligarà a suprimir durant uns dies, algunes places de càrrega i descàrrega o de taxis al carrer Salvador Mirabent, on s’estigui treballant, però en cap moment quedarà totalment tancat l’accés als aparcaments ni a cap altra zona del Mercat.

L’Ajuntament de Sitges insisteix en la importància de seguir la normativa de seguretat contra la Covid19

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, demana “extremar la precaució i evitar riscos innecessaris”. Per aquest motiu, durant aquests dies es posa en marxa la campanya “Viu el Nadal amb responsabilitat”. Aquesta darrera setmana la Policia va denunciar un total de 38 persones per incompliment de la normativa de seguretat contra la Covid19

Sitges ret homenatge al pessebrista Josep Aleacar amb la descoberta d’una placa a la Plaça dels Artistes

En un acte emotiu i marcat per les mesures sanitàries de la pandèmia, el pessebrista Josep Aleacar Casanovas ha rebut un homenatge càlid aquest diumenge. Josep Aleacar Casanovas és un referent de la vila i del país en l’àmbit artístic de la confecció de diorames de pessebre i en la promoció d’aquest costum tradicional tan arrelat a Sitges.

Carregant resultat