Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

Sitges present a la 1a Jornada de Turisme Sostenible

L’alcaldessa de Sitges i regidora de Turisme, Aurora Carbonell, destaca la importància de la certificació per Sitges per tal de treballar per la sostenibilitat social, mediambiental, cultural i econòmica. La regidoria de Turisme ha establert com un dels objectius prioritaris esdevenir destinació Biosphere Gold, seguint la línia estratègica de l’Agència Catalana de Turisme.

El regidor d’Educació participa a l’acte del Dia Escolar de la No–violència i la pau

L’escola Pia de Sitges ha commemorat un any més el Dia Escolar de la no-violència i la pau que se celebra avui 30 de gener. L’acte ha aplegat alumnes i professorat a La Fragata on han tingut lloc actuacions musicals i la lectura d’un manifest. Durant l’acte, el regidor d’Educació, David Martínez, ha pronunciat un parlament per convidar als infants i joves a ser tolerants i també a tenir com a bandera la solidaritat, el respecte als drets humans i la no-violència.

La regidoria d’Habitatge presenta la proposta de desenvolupament dels primers 175 habitatges de Protecció Oficial

La regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Sitges presenta la proposta de desenvolupament dels primers 175 habitatges de Protecció Oficial (HPO) que es construiran al sector de La Plana – Santa Bàrbara – Vallpineda. La regidoria d’Habitatge preveu que en 32 mesos es puguin entregar les claus dels primers 70 habitatges.

Carregant resultat