Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La Capbussada inaugura les activitats a Sitges del 2022

L’Ajuntament, en col·laboració amb Ràdio Sitges, organitza el primer bany de l’any amb una proposta que premiarà el banyista de més edat, el més jove i la millor disfressa, i sortejarà un premi entre totes les persones participants.. Durant l’activitat se servirà xocolata i caldo calent entre els participants. La cita és l’1 de gener, a les 12 hores, a la platja Sant Sebastià.

L’Ajuntament de Sitges proposa nous cursos per a joves en el marc dels ‘Projectes Singulars’

45 joves, entre 16 i 29 anys, que estiguin a l’atur, podran optar a participar a aquests cursos, que combinen orientació laboral, classes teòriques i pràctiques a empreses de la comarca del Garraf. Els cursos específics són: Auxiliar de Community Manager, Auxiliar de vendes a través de xarxes socials i Auxiliar de cuina. Les inscripcions es podran formalitzar a través del CIES Nivell 10.

El Ple del Pressupost Municipal se celebra avui dilluns

La sessió plenària, de caràcter extraordinari, tindrà lloc a partir de les 16 hores. La proposta de Pressupost és de 52,8 M€ i conté un caràcter marcadament social, orientat a prestar ajuts a les persones, les entitats i les empreses, en un context de crisi econòmica pels efectes de la pandèmia. Es tracta d'una proposta econòmica expansiva atesa l’evolució de creixement dels darrers 5 anys i que creix en 0,8 M€ aquest 2022.

El Govern Municipal porta a aprovació un pressupost social, expansiu i inversor per a 2022

La proposta de Pressupost és de 52,8 M€ i conté un caràcter marcadament social, orientat a prestar ajuts a les persones, les entitats i les empreses, en un context de crisi econòmica pels efectes de la pandèmia. Es tracta d'una proposta econòmica expansiva atesa la seva evolució de creixement sostingut dels darrers 5 anys i que creix en 0,8 M€ aquest any.

La regidoria de Promoció Econòmica presenta una cançó de Nadal per promoure el comerç

El músic sitgetà, Joan Pinós, ha compost la cançó ‘El comerç de Sitges inspira Nadal’, que adapta dos temes populars nadalencs ‘Joy to the world’ i ‘El petit vailet’. Aquesta cançó de Nadal complementa l’oferta de propostes lúdiques i musicals programades amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i la restauració de la vila.

Carregant resultat