Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El Festival Terramar CaixaBank presenta els únics concerts a Catalunya de Ludovico Einaudi, Hauser i The Waterboys

L’obra musical i teatral ‘Love, Love, Love’ presentada per Jose Corbacho i Ramon Gener, i l’esdeveniment Bresh Sitges s’afegeixen al cartell del certamen musical, que es farà del 24 de juliol al 9 d’agost. La programació del certamen es completarà amb el cicle Imprescindibles, organitzat per la regidoria de Cultura, per potenciar el talent local de la comarca vinculat a la música i la dansa.

Sitges disposa d’un diagnòstic per a la transició cap a l’economia circular del sector turístic

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges ha participat en un projecte pilot per avançar cap a l'economia circular en turisme. L’objectiu és crear productes i serveis que satisfacin les necessitats del sector i generin menor impacte ecològic. El projecte ha inclòs un diagnòstic de la destinació tant des del vessant públic com privat i també un full de ruta, tant global com individual, per a les empreses implicades en el projecte.

Sitges celebra el Dia Mundial del Consumidor amb activitats per conscienciar sobre el consum responsable

L’Ajuntament s’adhereix a la campanya de la Diputació de Barcelona que sota el lema “El consum responsable és a prop teu”, reivindica el consum local i de proximitat com un consum responsable, conscient i sostenible. Divendres a partir de les 10 hores, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) instal·larà una parada informativa al Cap de la Vila amb la finalitat d’explicar què és un consum responsable i recordar el servei de mediació de consum que ofereix l’Ajuntament de Sitges.

Carregant resultat