Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Joan Dausà inaugura de manera triomfal la cinquena edició del Festival Terramar de Sitges

Joan Dausà i Mariona Escoda, guanyadora del programa de TV3 “Eufòria”, han interpretat junts la cançó "I No Tocava Terra”, en un dels moments més especials de la nit. Aquest divendres 29 de juliol, el certamen acollirà la segona jornada protagonitzada per Joan Manuel Serrat, qui amb entrades exhaurides des de fa tres mesos continua la gira de comiat dels escenaris.

El Festival Jardins Terramar de Sitges reuneix artistes consolidats i emergents

El certamen, amb 14 propostes culturals a l’escenari principal, arrenca aquest dijous i s’allarga fins al 13 d’agost. Joan Dausà és l’encarregat d’obrir aquesta edició que arriba també marcada pel concert de Serrat, Stay Homas i Nil Moliner, entre d’altres. El cartell d’aquesta cinquena edició el completarà el cicle Imprescindibles amb 13 actuacions que mostraran el talent de proximitat vinculat a la música i la dansa.

El Festival Dona convoca la I edició del Concurs ‘Talent Gastronòmic en femení’

La iniciativa, impulsada pel Casino Prado, el Gremi d’Hostaleria de Sitges i amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, pretén fer visible el paper de la dona dins el sector de la cuina, la gastronomia i la restauració a Sitges. Les participants han de ser dones professionals del sector i es poden inscriure telemàticament fins al 22 d’agost. El concurs comptarà amb un jurat format per experts com el cuiner Oriol Castro; la coordinadora d'Estudis de cuina i Gastronomia del Campus d'Hostaleria i Turisme CETT, Vinyet Capdet, i la periodista gastronòmica Trinitat Gilbert.

Obertes les inscripcions al Producers Meet Producers (PMP) fins al 12 d’agost

Fins al 12 d’agost es pot sol·licitar la inscripció a la vuitena edició d’aquesta iniciativa, que aparella productores emergents amb productores consolidades per potenciar i impulsar talent i experiència projectes en el marc del sector audiovisual. La trobada anual del PMP se celebrarà l’11 d’octubre de 2022 en el marc de les activitats de la indústria del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts al lloguer 2022-2023

Les persones beneficiàries de l’ajut hauran de presentar, mensualment a l’Ajuntament, la justificació o el rebut de pagament del lloguer, per rebre la prestació i els cobraments quadrimestrals. Les bases de la convocatòria s'han modificat per arribar als col·lectius amb majors dificultats econòmiques. Les ajudes van arribar a 387 famílies en la convocatòria 2021-2022.

Carregant resultat