Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges referma el compromís per lluitar contra les violències masclistes

Segons dades del SIAD a Sitges, s’han atès 76 dones, de les quals el 84,2% són per situacions de violència masclista. Amb motiu de la commemoració del 25N, l’Ajuntament de Sitges organitza un acte institucional el 25 de novembre a les 12 h a la plaça de l’Ajuntament. També es programarà el 29 de novembre un taller de sensibilització i reflexió entorn les cures i usos dels temps.

L’Ajuntament de Sitges organitza una reunió informativa sobre el Passaport Edunauta

La trobada serà el 15 de novembre a les 17.30 a l’auditori del Miramar-Centre Cultural. Les famílies podran conèixer més detalladament aquest projecte que permetrà a més d’un miler de nens i nenes, des de primer fins a sisè de primària, adquirir aprenentatges i acreditar coneixements fora de l’escola a més d’una vintena d’espais i entitats.

El Miramar-Centre Cultural estrena dues noves exposicions artístiques aquest cap de setmana

L'exposició amb els treballs finalistes del XXXVII Concurs de pintura Sanvisens i XXVII d’escultura Pere Jou, s'inaugura aquest dissabte al Miramar- Centre Cultural, a les 12 hores, com també la mostra dedicada al guanyador del XXVI Concurs de pintura Sanvisens, Alejandro Martínez. Coincidint amb la inauguració d'aquestes dues exposicons, la regidoria de Cultura donarà a conèixer els guanyadors de l'edició d'aquest any dels dos certàmens artístics.

La 3a Mostra de Cinema LGTBIQ+ Endimaris encara la recta final

Un dels plats forts de la programació de les darreres jornades serà la projecció 'The Rocky Horror Picture Show' durant la qual els assistents podran viure l'experiència original de cantar gaudir, cantar, ballar i interactuar amb la pel·lícula.   Durant la gala de cloenda es farà entrega del Premi Endimaris al director 'Alejandro Marín per la seva pel·lícula 'Te estoy amando Locamente'.

La Setmana de la Malvasia de Sitges programa més de 15 activitats per reivindicar el llegat humà de la Malvasia

La novena edició d’aquest esdeveniment se celebrarà del 9 al 19 de novembre. Entre les propostes de la programació destaca la presentació del nou conte ‘Petita història de la Malvasia de Sitges’, editat per l’Ajuntament de Sitges i il·lustrat per Pilarín Bayés, diumenge 12 de novembre, a les 12 hores al CIM. Durant l’esdeveniment hi haurà itineraris per a amants del vi, foodies, públic local, culturetesi professionals.

L’Ajuntament de Sitges continua el Projecte de Suport a l’Hostaleria amb més formacions

Durant aquesta tardor i fins al mes de març es realitzen cursos d’atenció al client en anglès i en català i formacions en preparació d’aliments i begudes, entre d’altres. La propera formació, de Cambrer/a de pisos i allotjaments turístics començarà el 28 de novembre i encara queden places lliures. L’objectiu d’aquests cursos és millorar les competències de les persones candidates perquè tinguin més facilitats a l’hora de trobar feina i millorar la qualitat dels serveis que ofereixen les empreses d’aquest àmbit.

La 3a Mostra de Cinema LGTBIQ+ Endimaris Sitges atorga el Premi Endimaris al programa Drag Race Espanya i a la pel·lícula ‘Te estoy amando Localmente’

Del 3 al 12 de novembre aquest esdeveniment programarà 12 llargmetratges per fer visible la realitat del col·lectiu LGTBIQ+. La Mostra s’inaugurarà aquest divendres amb la pel·lícula italiana ‘Stranizza d'Amouri’. Entre els plats forts de la programació destaca ‘A kid Like Jake’ protagonitzada per Jim Parsons, Claire Danes i Octavia Spencer.

Sitges, Vila del Llibre es trasllada al Mercat Vell i als seus voltants per a la seva tercera edició

En el marc d’aquest certamen literari es programaran una vintena d’activitats del 3 al 5 de novembre al Mercat Vell, el Palau del Rei Moro, la plaça de l'Ajuntament i l’Espai Cultural Pere Stämpfli (seu del GES). El mercat d’editorials independents, amb una vintena d’expositors, s’ubicarà al Mercat Vell. També com a novetat, la cultura portuguesa serà la convidada d’honor de la 3a edició d’aquest festival.

Sitges dedica la Setmana de la Malvasia al llegat humà de la varietat

La novena edició d’aquest esdeveniment se celebrarà del 9 al 19 de novembre fa un reconeixement a la gent gran i els vilatans que han mantingut viva al Malvasia de Sitges. Els Tastos, els maridatges i les jornades pedagògiques formen part de la programació que es realitzarà al Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM). L’actriu Mercè Comes, membre de La Cubana i coneguda pel seu paper a “Teresina S. A.”, és l’ambaixadora de la Setmana de la Malvasia.

Carregant resultat