Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament crida a la participació en l’elaboració del Pla Local per a la diversitat sexual i de gènere

La Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat promou un qüestionari, anònim i online, per incloure en el Pla les percepcions recollides, i un grup de trobada per a persones LGTBI.   El Pla permetrà planificar les polítiques i donar resposta a les necessitats del col·lectiu a partir d’una diagnosi basada tant en la percepció ciutadana com en la pròpia.

La Fira d’Art 2022 canvia de model i es complementarà amb propostes de dinamització cultural a l’entorn del Mercat Vell

Com a novetats, la Fira d’Art canvia d’ubicació al Mercat Vell, amplia dates per allargar-se durant dos caps de setmana i també comptarà amb la dinamització de l’entorn amb propostes artístiques, culturals i gastronòmiques. L’objectiu és atreure visitants i residents en aquest indret de la vila.     Les persones interessades en participar en les propostes de dinamització al voltant de la Fira d’Art, des d’avui i fins l’11 de febrer es poden presentar les sol·licituds. Les propostes es poden fer arribar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sitges (https://seu.sitges.cat/).

L’Ajuntament aprova el plec de clàusules per a l’explotació dels serveis a les platges

El document defineix els serveis que s’oferiran del 2022 al 2026 i quina serà la nova imatge de les platges de Sitges. Les persones, autònoms o empreses interessades en l’explotació dels serveis, poden participar en un procediment de pública concurrència que valorarà aspectes relacionats amb la innovació, la sostenibilitat i la qualitat tant dels serveis com de la contractació dels projectes presentats.

Més de 40 propostes culturals composen La Pregonera 2022

Exposicions, obres de teatre, dansa, concerts i espectacles infantils conformen la programació de l’agenda cultural coordinada per la regidoria de Cultura. L’objectiu de la programació és donar més protagonisme femení a la programació artística i tractar temes de divulgació social com la transsexualitat, problemes de trastorns alimentaris, salut mental, immigració o la dependència. Entre els espectacles, destaquen ‘Començar’, ‘M’hauríeu de pagar’, ‘Els ocells’, ‘Bye, Bye Monster’, ‘Euforia’ i ‘Des-Espera’. Les principals exposicions divulgatives seran ‘D’Immigrants a Sitgetans’ i també les mostres dedicades als 100 anys del Drac, els 125 dels Gegants de la Vila i el 150è aniversari de la Societat Recreativa El Retiro. Com a novetats en els esdeveniments culturals, la Fira D’art s’instal·larà al Mercat Vell i ampliarà la seva duració a dos caps de setmana, mentre que els actes per celebrar el dia internacional de la Dansa, s’aglutinaran sota el nom Dansa Sitges, i es desenvoluparan al parc de Can Robert.

Nova campanya de donació de sang a l’Escola Miquel Utrillo, el 19 de gener

• L’alumnat de sisè de primària d’aquest centre educatiu promou aquesta iniciativa solidària en el marc d’un projecte pedagògic per conèixer el cos humà, sobretot l’aparell circulatori. • Els donants han de demanar hora prèviament a https://donarsang.gencat.cat/ per realitzar aquest gest voluntari en l’horari que triïn, de 10 a 14 h i de 16 a 20 hores.

Carregant resultat