Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El Ple del Pressupost Municipal se celebra avui dilluns

La sessió plenària, de caràcter extraordinari, tindrà lloc a partir de les 16 hores. La proposta de Pressupost és de 52,8 M€ i conté un caràcter marcadament social, orientat a prestar ajuts a les persones, les entitats i les empreses, en un context de crisi econòmica pels efectes de la pandèmia. Es tracta d'una proposta econòmica expansiva atesa l’evolució de creixement dels darrers 5 anys i que creix en 0,8 M€ aquest 2022.

El Govern Municipal porta a aprovació un pressupost social, expansiu i inversor per a 2022

La proposta de Pressupost és de 52,8 M€ i conté un caràcter marcadament social, orientat a prestar ajuts a les persones, les entitats i les empreses, en un context de crisi econòmica pels efectes de la pandèmia. Es tracta d'una proposta econòmica expansiva atesa la seva evolució de creixement sostingut dels darrers 5 anys i que creix en 0,8 M€ aquest any.

La regidoria de Promoció Econòmica presenta una cançó de Nadal per promoure el comerç

El músic sitgetà, Joan Pinós, ha compost la cançó ‘El comerç de Sitges inspira Nadal’, que adapta dos temes populars nadalencs ‘Joy to the world’ i ‘El petit vailet’. Aquesta cançó de Nadal complementa l’oferta de propostes lúdiques i musicals programades amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i la restauració de la vila.

Presentació institucional i jornada de portes obertes a Can Milà

Representants de l’Ajuntament de Sitges, encapçalats per l’alcaldessa, Aurora Carbonell; del Consell Comarcal i el Consell Assessor de Turisme, s’han reunit avui a l’antiga masia reformada que acull el nou Centre d’Atenció al Visitant. El nou equipament de Turisme de Sitges va entrar en funcionament el juliol i, el dissabte 11 de desembre, s’hi celebra una jornada de portes obertes per apropar l’espai a la ciutadania.

Campanya de donació de sang a l’Escola Esteve Barrachina el proper 14 de desembre

Els donants podran demanar hora prèvia a través de la pàgina web https://donarsang.gencat.cat/ca/. Alumnes de l’Escola Esteve Barrachina contribueixen a la jornada solidària amb la creació i elaboració d'una campanya de comunicació i difusió sobre la importància de donar sang. Alhora també preparen obsequis com galetes artesanes i postals de Nadal per als donants.

Es posen en marxa oficialment les cooperatives escolars de Sitges aquest 2021

Infants de l’escola Agnès de Sitges han presentat aquest divendres la documentació a l’OAC per obtenir el NIF de la seva cooperativa. Els alumnes de l’Escola Maria Ossó van fer el mateix procediment divendres passat i properament també ho farà l’alumnat de l’escola Esteve Barrachina, de l’escola Miquel Utrillo i de l’Escola Pia. El 26 de maig tots els nens i les nenes participants posaran a la venda els seus productes o serveis que realitzin en el marc de la Fira Cultura Emprenedora.

Últim mes per visitar l’exposició dedicada a La Cubana a Sitges

La mostra ‘La Cubana 40+1 anys: un viatge del no-res al 2021’ finalitzarà el 9 de gener amb una jornada de portes obertes. Prèviament, els dies 19, 24 i 31 de desembre també es podrà veure l’exposició amb entrada gratuïta i per assistir-hi caldrà fer una reserva prèvia. Els dies festius 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener, l’exposició tindrà les portes tancades.

Carregant resultat