Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

L’Arribo de Sa Majestat Carnestoltes obre els actes oficials del Carnaval de Sitges 2020

Del 20 al 26 de febrer, Sitges celebrarà el Carnaval amb un ampli ventall d’activitats per oferir disbauxa i diversió durant una setmana. El primer dels actes oficials serà Dijous Gras amb l’Arribo de Sa Majestat Carnestoltes, un espectacle organitzat per la colla Bon Rotllo que tindrà lloc aquest dijous, 20 de febrer, a partir de les 19.20 hores.

El pati de l’Escola Esteve Barrachina obrirà les tardes de dijous i divendres a partir del 5 de març

El centre públic obrirà les portes tots els dijous i divendres de 16.30 a 18.30 hores fora de l’horari lectiu amb l’objectiu d’oferir un espai d’ús públic per a l’esbarjo social i familiar. La iniciativa és una prova pilot que funcionarà del 5 de març al 12 de juny i pretén donar resposta a la demanda d’un grup de famílies de l’escola.

El Govern Municipal presentarà el projecte del Pressupost 2020 aquest dimecres en un Ple Extraordinari

La proposta de Pressupost, que arriba als 49’9 milions d’euros, prioritza àmbits d’habitatge, la garantia de drets i qualitat de vida de la ciutadania, els espais naturals, la nova governança, la participació i la convivència. Després de signar el primer acord amb el grup municipal de Comuns Verds i posteriorment amb El Margalló, el Govern ha signat avui un compromís amb el grup del PSC per obtenir un suport ampli en els comptes municipals.

Carregant resultat