Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Totes les notícies sobre els serveis municipals i l'acció de govern

La Reina del Carnaval de Sitges 2020 s’inspira en la cultura oriental

Sofia Aldeco encarna el personatge de la Reina Taiyõ Ysel Eban Tõ, organitzat per la Colla Smile. Elektra s’ha proclamat guanyadora de la primera Gala Drag Queen de Sitges en un espectacle en què han participat més de 400 persones. Sílvia Sentís i Alba Garcia han guanyat el Concurs de Mestres Xatonaires en les categories d’adults i infantil.

La presentació de la Reina del Carnaval i la Gala Drag Queen, primers actes del Carnaval de Sitges 2020

La Reina del Carnaval 2020 es presentarà públicament en un espectacle a càrrec de la colla Smile dissabte, 15 de febrer, a les 20.00 hores a La Fragata. En el mateix espai el diumenge 16 de febrer, tindrà lloc la Primera Gala Drag Queen amb la participació d’11 candidatures. Com a novetat també es recuperarà el concurs de Mestres Xatonaires que es farà al CIM (Centre d’Interpretació de la Malvasia)

El Servei d’Educació organitza el 4 de març una sessió informativa sobre la  preinscripció del curs escolar 2020-2021

El Centre Cultural Miramar acollirà el dimecres 4 de març a les 17.30 h una sessió per assessorar i orientar les famílies de Sitges, que hagin de fer la preinscripció per primera vegada dels seus fills i filles a Educació Infantil (P3) o que comencin a cursar l’ESO (Educació Secundària Obligatòria).

Jornada de portes obertes el 16 de febrer al Patronat i a l’Escorxador per iniciar el procés de participació ciutadana

La regidoria de Cultura organitza un procés de participació ciutadana per definir els usos del Patronat, l’Escorxador i el Mercat Vell. La primera sessió serà una jornada de portes obertes a dos espais culturals i el 28 de febrer se celebrarà un debat general adreçat a la ciutadania. Posteriorment s’organitzaran trobades per treballar sectorialment sobre cadascun dels equipaments

Carregant resultat