Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Es presenta el projecte ‘Una mirada feminista al Cau Ferrat’

Aquesta proposta cultural i educativa permet rellegir la col·lecció permanent del Museu de Cau Ferrat en clau de gènere per reivindicar el paper de les dones en la cultura visual i el món de l’art. Alhora aquest projecte també té la voluntat d’incentivar la participació i el diàleg de la societat amb els museus a través d’un tour virtual i un conjunt d’activitats per reflexionar sobre els estereotips i les desigualtats de gènere.

Torna una nova campanya de donació de sang a Sitges el 20 de maig al Casal de gent gran Joan Maragall

La jornada tindrà lloc al Casal de la gent gran Joan Maragall el 20 de maig de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Els donants que vulguin contribuir amb la seva col·laboració a donar sang poden demanar hora a través de la pàgina web gencat.cat. Amb aquest gest voluntari es pot contribuir al bon funcionament del sistema sanitari de Catalunya.

La regidoria de Promoció Econòmica presenta l’oferta d’accions formatives anual per enfortir el sector empresarial, comercial i l’emprenedoria

Al llarg de l’any es programaran 6 accions formatives gratuïtes adreçades a empresaris, emprenedors i comerciants tant de Sitges com de la resta de la comarca del Garraf. La primera proposta formativa serà el curs online de ‘Mindfulness en l’entorn empresarial’, que tindrà lloc el 25 i 27 de maig de 15 a 17 hores. Per participar cal fer la inscripció prèvia i omplir el formulari a la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges.

Sitges presenta l’estudi clínic d'obertura de l'oci nocturn en entorn controlat

Ajuntament de Sitges, Generalitat i Oci Nocturn presenten l’estudi clínic que ha de permetre traçar el pla de reobertura del sector. L’estudi es farà dijous 20 de maig al carrer Primer de Maig i comptarà amb 400 persones voluntàries. Per participar a l’estudi, caldrà omplir un formulari a sitges.cat i un cop feta la sol·licitud, un equip tècnic farà la tria final de les persones que podran assistir a l’estudi. Les persones que participin caldrà que es facin un test d’antígens el mateix dijous 20 de maig i posteriorment un segon test, 5 dies després que s’hagi realitzat l’estudi.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, l’aprovació de la subvenció de l’adjudicació del contracte basat pel subministrament de quatre vehicles en modalitat d’arrendament, així com també, la concessió d’una subvenció a la Fundació Camboya Sonríe per dur a terme el projecte ‘Formació en confecció per a dones en situació de vulnerabilitat a Cambodja i la subvenció a l’Escola de Grallers de Sitges per a la difusió de la gralla i el seu 50è aniversari per a l’any 2021.

Els Gegants Americanos restaurats es presentaran el 22 de maig

Per celebrar la recuperació de la seva imatge original s’ha organitzat la presentació dels Gegants Americanos el 22 de maig a les 12 h a la sala Cinema El Retiro. Per poder veure’l en directe caldrà treure una entrada gratuïta a partir del 7 de maig a culturasitges.cat/entrades. En paral·lel, l’acte també serà retransmès en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges. El Panxito i la Panxita s’exposaran en la mostra ‘Tornem als orígens’ des del 22 de maig al 4 de juny a la Biblioteca Santiago Rusiñol. També es posarà en marxa del 15 de maig al 4 de juny la ‘Ruta dels Orígens’ per reviure el trajecte que van fer els Gegants Americanos l’agost del 1965, l’any que es van estrenar.

Carregant resultat