Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Obertes les inscripcions al Producers Meet Producers (PMP) fins al 12 d’agost

Fins al 12 d’agost es pot sol·licitar la inscripció a la vuitena edició d’aquesta iniciativa, que aparella productores emergents amb productores consolidades per potenciar i impulsar talent i experiència projectes en el marc del sector audiovisual. La trobada anual del PMP se celebrarà l’11 d’octubre de 2022 en el marc de les activitats de la indústria del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts al lloguer 2022-2023

Les persones beneficiàries de l’ajut hauran de presentar, mensualment a l’Ajuntament, la justificació o el rebut de pagament del lloguer, per rebre la prestació i els cobraments quadrimestrals. Les bases de la convocatòria s'han modificat per arribar als col·lectius amb majors dificultats econòmiques. Les ajudes van arribar a 387 famílies en la convocatòria 2021-2022.

La 15a Festa de la Poesia a Sitges recupera la cercavila de rebuda dels poetes

Pere Joan Martorell, Biel Mesquida, Xènia Dyakonova, Esteve Plantada, Corina Oproae, Àngels Marzo i Josep Piera són els poetes homenatjats per la Festa. El programa d’actes compta amb l’actuació del músic Pantaleó, que interpretarà el concert personalitzat del Recital de cloenda, amb l'espectacle Captura d'ànimes, del grup de teatre La Tija i, entre d’altres, amb un recital ple de significats i dedicatòries, a càrrec de joves poetes i del cantant Ramon Mirabet.

Carregant resultat