Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El Dia de l’Artista commemora l’efemèride de l’arribada de Rusiñol a la vila amb una programació cultural

Les activitats, que es duran a terme a diferents espais culturals de la vila, començaran aquest divendres i s’allargaran fins al 31 d’octubre. Durant dos caps de setmana es podrà gaudir de diferents propostes com teatre infantil, música, les visites guiades ‘Rusiñol Artista’ i ‘Stämpfli Artista’, un taller familiar per crear un llibre d’artista, una sessió de dibuix al natural i la inauguració d’un mural artístic, entre d’altres.

S’inicien demà els treballs de millora d’un camí d’accés al Parc del Garraf

L’actuació es realitza del 20 al 22 d’octubre i permetrà dur a terme les obres de manteniment del paviment i del camí per a la prevenció d’incendis forestals. Els treballs afectaran la circulació de vehicles motoritzats i també de bicicletes (tot i que es permetrà el pas del veïnat resident al tram afectat). Com a alternativa, els vehicles podran accedir al parc del Garraf per la carretera asfaltada direcció a la urbanització de Mas Alba (Sant Pere de Ribes).

Segona xerrada sobre la inserció de les persones migrades

Entitats i especialistes participen en la jornada telemàtica ‘Realitat i marc legal per la ocupabilitat de les persones migrades’, el pròxim 22 d’octubre. L’activitat s’emmarca en el ‘Cicle d’experiències d’inserció des del món local’, organitzat per l’Ajuntament de Sitges i Coopsetània, per abordar qüestions relacionades amb el món local i les persones migrades, el procés de regularització i el top manta.

Carregant resultat