Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El Festival Internacional de Patchwork obre una nova edició, el 23 de març

La gran fira comercial s’instal·la al passeig de la Ribera i ofereix més de 2.000 m2 destinats a aquest art tèxtil. El Festival ocupa també diferents espais amb exposicions internacionals, tallers demostratius i monogràfics. L’Associació Espanyola de Patchwork organitza la 22a edició de l’esdeveniment, del 23 al 26 de març, que espera rebre més de 30.000 visitants.

El Límbic, el festival itinerant de creació contemporània, aterra a Sitges els dies 5 i 6 de maig amb una programació cultural àmplia

El certamen, impulsat per Òmnium Cultural amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, porta a la vila gairebé una trentena d’espectacles teatrals, dansa, circ, concerts, monòlegs, espectacles familiars i pòdcasts, totalment gratuïts. Els set escenaris emblemàtics per celebrar la segona edició del festival són: la Fragata, el Racó de la Calma, el Baluard, la Platja de Sant Sebastià, l’Hort de Can Falç, el Baluard Vidal i Quadras, i el Mercat Vell.

L’Ajuntament de Sitges aconsegueix aplicar el recàrrec de l’IBI a un gran tenidor propietari d’habitatges buits

L’Ajuntament de Sitges va incloure a les ordenances fiscals, el 2020, aquest recàrrec, perquè considera que és una situació anòmala, que dificulta les possibilitat d’accés a l’habitatge i la seva funció social. El recàrrec s’ha pogut aplicar un cop superada la inspecció, registre i declaració d’aquells habitatges que, segons la normativa vigent, reuneixen les condicions per considerar-se permanentment desocupats.

L’Ajuntament de Sitges impulsa càpsules formatives gratuïtes sobre hostaleria i restauració

La primera sessió girarà entorn la higiene alimentària el 16 de març i la segona jornada serà sobre l’autocontrol sanitari i les al·lèrgies en l’elaboració i serveis d’aliments el 17 de març. Les properes accions formatives es faran després de Setmana Santa. En el marc d’aquest programa, es farà una jornada d’entrevistes ràpides entre empreses i possibles treballadors i treballadores el 28 de març.

Kraftwerk i Manuel Turizo completen el cartell de la 6a edició del Festival Jardins Terramar de Sitges

La banda alemanya, pioners de la música electrònica, i el cantant colombià se sumen a la programació del certamen que tindrà lloc del 28 de juliol al 9 d’agost. En total conformen el cartell 14 propostes que es podran veure a l’escenari principal dels Jardins del Terramar. La programació del certamen es completarà amb el cicle Imprescindibles de talent local de la comarca vinculat a la música i la dansa i organitzat per la regidoria de Cultura. Les entrades anticipades per a tots els concerts estan a la venda a www.festivaljardinsterramar.com

Sitges commemora el 8M amb el lema ‘Naixem diverses. Creixem juntes’

La programació del Dia Internacional de les Dones inclou activitats per a dones de totes les edats, en els àmbits de la cultura, la cura o la defensa personal. L’acte institucional tindrà lloc a les 19 hores a la plaça de l’Ajuntament. Durant l’acte, es llegirà el manifest del 8M i serà el punt d’inici d’una passejada reivindicativa pels carrers del centre.

Carregant resultat