Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament de Sitges treballa en un Pla d’Acció per l’energia Sostenible i el Clima

L’objectiu del compromís municipal és reduir les emissions de CO2 en un 55% el 2030 i assolir la neutralitat climàtica el 2050, després de l’adhesió al Pacte de les Alcaldies de la Comissió Europea. El Pacte és una de les iniciatives europees més ambicioses com a mecanisme de participació ciutadana en la lluita contra l’escalfament de la Terra.

L’Ajuntament de Sitges impulsa activitats paral·leles per complementar la programació del Festival de Cinema

La campanya Comerç Fantàstic inclou la projecció de curts a la fresca, la gimcana infantil ‘Troba la bèstia’ i un curs de maquillatge de zombies. En paral·lel també es fomenta la trobada anual del Producers Meet Producers (PMP), una acció col·laborativa per fomentar l’emprenedoria en el sector audiovisual.

Sitges celebra la 60a Festa de la Verema i la 14a Mostra de Vins

La Mostra de Vins enceta la programació el 8 d’octubre. L’endemà comencen els actes tradicionals de la Verema amb el periodista Llucià Ferrer, com a pregoner de la celebració que torna després de la suspensió de la programació l’any passat per la Covid-19. La Festa de la Verema culmina, el diumenge 10 d’octubre, amb el 42è Concurs de trepitjadors de raïm, a la plaça de la Fragata.

L’exposició de La Cubana ofereix jornades de portes obertes

La mostra, habitualment amb un preu d’entrada de 6 euros, incorpora jornades de portes obertes amb entrada gratuïta els dies 31 d’octubre, 28 de novembre, 19, 24 i 31 de desembre de 2021 i 9 de gener de 2022.   Més d’11.000 persones han visitat la mostra que permet endinsar-se en l’univers de la companyia nascuda a Sitges i que es prorroga fins al 9 de gener. Les entrades per veure la mostra es poden adquirir anticipadament a cat/entrades.

Carregant resultat