Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament de Sitges obre la convocatòria dels ajuts socials 2024

Els ajuts estan destinats a les persones que reben la pensió no contributiva i pensions mínimes, a l’adquisició de llibres i material escolar, a famílies monoparentals i famílies nombroses, a les persones amb discapacitat igual o superior al 49%. A partir del 15 de març es pot sol·licitar l’ajut per pensió no contribuitiva (PNC) i pensions mínimes. L’Ajuntament informarà de l’inici de les convocatòries de la resta d'ajuts socials a través dels canals oficials perquè es puguin presentar les sol·licituds.

Preinscripció escolar a les Llars d’Infants Municipals de Sitges

La xerrada informativa sobre la preinscripció a l’educació infantil (0 a 3 anys) del curs 2024-2025 a les llars d’infants tindrà lloc el 16 d’abril a les 17.30 h al Miramar-Centre Cultural.   La Llar d’infants El Cercolet celebrarà el 24 d’abril i el 2  de maig jornades de portes obertes a les 17.15 h i a les 18 h, mentre que la Llar d’infants La Moixiganga, obrirà les portes el 25 d’abril i el 2 de maig a les 17.15 h i a les 18 hores.

L’Ajuntament de Sitges obre una nova convocatòria de la Fira-Mercat d’artesania i regals

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament des d’aquest dimarts, 5 de març, fins al 18 de març a la pàgina web municipal sitges.cat per formar part de la propera edició d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc a la primavera i a l’estiu. Es convoquen una vintena de parades, 7 de les quals estan reservades per a persones en situació especial de vulnerabilitat social i que tinguin un informe de serveis socials de l’Ajuntament.

Cristina Ronda serà la nova delegada de l’Alcaldia al poble de Garraf

La candidata es va imposar amb 117 vots del total de 148 vots emesos a Marc Fibla Ayza i a David Navarro Fernández. Aquest és el resultat del procés de Participació Ciutadana que ha portat a terme l’Ajuntament per tal de designar una persona representant a aquest nucli de la població del terme municipal de Sitges. La participació a la jornada ha estat del 32’17%, amb un cens total de 460 persones.

El rendiment de les canonades d’aigua a Sitges supera el 80% d’aprofitament

Ajuntament i empresa concessionària del servei, AGBAR, s’han reunit aquesta setmana per presentar el balanç del servei i fer el seguiment dels projectes amb els quals es treballa per disposar d’aigua potable davant l’actual escenari d’emergència per sequera. Sitges se situa com a referent català en l’optimització de l’ús que es fa de l’aigua

Carregant resultat