Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El cònsol general britànic a Barcelona visita Sitges

Lloyd Milen, acompanyat del regidor de Turisme, Brandon Jones, visita Sitges aquest dijous per conèixer de primera mà el model de turisme de negocis i congressos i el potencial de l’oferta cultural del municipi. En la seva visita també coincidirà amb l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, en el marc del Festival Jardins de Terramar.

L’Ajuntament de Sitges aprova el projecte per construir el nou edifici de l’Escola Municipal de Música

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment el Pla per a la Transició Energètica que recull 56 accions en eixos que van des d’espais com l’Ajuntament o edificis, fins a mobilitat, energies renovables, residus i Governança. També s’ha donat llum verda al Pla contra la Sequera i al nou Pla de Mobilitat de Sitges.

L’Ajuntament activarà una taula de seguiment de l’oci nocturn

La taula estarà formada per representants de l’Ajuntament, cossos de seguretats i oci nocturn. També s’implementa un dispositiu especial amb més presència policial de caire preventiu que es posarà en marxa de forma imminent. En paral·lel, l'ajuntament segueix treballant amb la posada en funcionament d'una nova APP i la implantació de càmeres de videovigilància.

Carregant resultat