Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Espai Jove de Sitges ofereix el Punt d’Informació i dinamització als instituts

Un dia a la setmana, cada quinze dies i durant l’hora del pati als centres d’Educació secundària de Sitges, personal de l’Espai Jove posa a l’abast dels i les joves els serveis i els recursos informatius d’interès, i també, accions que promouen experiències de participació. Al Centre de Formació d’Adults (CFA) també s’ofereixen xerrades gratuïtes amb l’objectiu de fer difusió de les opcions formatives que tenen un cop obtingudes diferents titulacions (GESO, CAM, entre d’altres).

La regidoria de Promoció Econòmica impulsa novament el cicle ‘Esmorzars d’empresa’

La primera sessió informativa dedicada a la reforma del règim d’autònoms 2023 tindrà lloc el 7 de març, i la segona jornada sobre els ajuts i les subvencions per a les empreses serà el 14 de març.  Les dues propostes tindran lloc de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural. L’activitat és gratuïta però cal fer una inscripció prèvia.

La Rua de l’Extermini tanca la darrera de les grans cites del Carnaval de Sitges 2023

La festa ha tornat aquest any a la normalitat amb 40 carrosses i 2.000 participants que han protagonitzat les rues de la Disbauxa i l’Extermini, i un miler de nens a les rues infantils. La celebració posarà aquesta tarda el punt i final amb l’Enterrament de Sa Majestat Carnestoltes en un acte que arrencarà a les 18h hores des de l’Ajuntament i que culminarà a La Fragata.

Sitges celebra la primera de les grans cites més multitudinàries del Carnaval

Les 40 carrosses i les 2.000 persones participants de la Rua de la Disbauxa han estat les protagonistes d’aquest diumenge que també ha viscut la primera Rua infantil. L’operatiu de seguretat fa un primer balanç positiu tant de dissabte com de diumenge que s’ha tancat sense incidències greus, tot i els milers de persones que han visitat Sitges aquest cap de setmana.

Sitges impulsa un nou projecte de suport a l’ocupació per al sector de l’hostaleria i la restauració

La iniciativa, impulsada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges i el Gremi d’Hostaleria de Sitges, programa des de febrer fins al maig, un conjunt d’accions com jornades per a empreses i treballadors/res, càpsules formatives i entrevistes ràpides (Cara a Cara) entre empreses i possibles treballadors i treballadores. El Gremi d’Hostaleria de Sitges preveu contractar un mínim del 65% dels candidats presentats durant les jornades del Cara a Cara que segueixin la programació de les càpsules formatives.

El Carnaval als mitjans de comunicació municipals

L’Arribo i l’Enterro es podrà seguir en directe a través de Ràdio Maricel, on també es podran escoltar els principals protagonistes de la Festa. La televisió comarcal farà els directes de l’Arribo, Rua de la Disbauxa i les rues Infantil i de l’Extermini, dimarts de Carnaval. La Rua Infantil de diumenge i l’Extermini es podran veure també en directe al perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Sitges.

Carregant resultat