Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Primeres confirmacions del Festival Dona-Art en femení 2022

L’actriu Emma Vilarasau amb “L’Oreneta” (9 setembre a les 21 h), Loles León amb “Una Noche con Ella” (3 setembre a les 21 h) i, també, Ines Hernand i Nerea Perez de las Heras amb “Saldremos Mejores” (4 setembre a les 20 h) són les caps de cartell de la 4a edició del certamen que se celebrarà de l’1 al 9 de setembre. Com a novetats, s’allarga la duració del festival a 9 dies i s’aposta per propostes per captar el públic jove. També es crea el FEMIFILM, un certamen de curtmetratges amb enfoc de gènere i basat en els drets humans amb l’objectiu de promoure la igualtat de gènere.

Entrega de claus a les famílies de ‘Marinada’: 43 habitatges amb protecció oficial

Aquest dijous 26 de maig s’han entregat les claus a les persones adjudicatàries dels 43 habitatges de lloguer social amb protecció oficial de la promoció Marinada (Sitges). Un projecte resultant de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sitges, la Fundació SALAS per l’Accessibilitat, i la Fundació Nou Lloc Habitatge Social, i que s’ha formalitzat per mitjà d’un dret de superfície.

La Comissió de Corpus i l’Ajuntament promouen el coneixement de la història de Corpus a través d’un àlbum de cromos

La iniciativa neix per divulgar la història d’aquesta festa i, alhora, per dinamitzar i donar a conèixer el comerç de proximitat. En total, es repartiran gratuïtament 2.500 àlbums de cromos a l’alumnat de cinc escoles de la vila. Els cromos es podran obtenir a partir del 30 de maig a 56 comerços de Sitges.

Set persones regularitzaran la seva situació laboral amb el programa ACOL

• L’Ajuntament de Sitges incorporarà 4 treballadors i 3 entitats socials sense ànim de lucre de la vila podran contractar-ne una cadascuna.  • La línia del Servei d’Ocupació de Catalunya subvenciona un any de contracte a persones nouvingudes usuàries de Drets Civils de l’Ajuntament de Sitges que treballaran per a entitats locals. • El Casino Prado Suburense, La Fundació del Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya i la Fundació Ave Maria, incorporaran un treballador, respectivament.

El Fotomaig 2022 omple Sitges amb més de 500 imatges

La 18a edició del Fotomaig se celebra fins al 29 de maig i programa 14 mostres repartides en 13 sales expositives de la vila.   Com a novetat, 24 comerços de la vila també exhibeixen imatges per ambientar el certamen fotogràfic.   Paral·lelament també hi ha projeccions audiovisuals i cinematogràfiques, així com també, xerrades de fotografies que complementen la variada oferta d’aquest esdeveniment.

La regidoria de Cultura actualitza la programació de ‘La Pregonera 2022’

S’incorporen a la programació dues exposicions sobre l’obra del pintor Arranz-Bravo i sobre la lesbofòfia. També s’afegeixen dues actuacions musicals de Samantha Hudson i Ana Vidovic. L’exposició ‘D’immigrants a Sitges’ i les mostres dedicades als Gegants de la Vila i la revista El Jueves s’ajornen fins l’any que ve. El Festival Reciclart s’ha suspès per tal de treballar amb un nou format

Carregant resultat