Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament de Sitges presenta el dispositiu de seguretat del Carnaval a la Junta de Seguretat Local extraordinària

La Junta de Seguretat, celebrada avui dimecres al Saló d’Or del Palau de Maricel, ha reunit els cossos policials i sanitaris per posar en comú i coordinar els detalls de l’operatiu. Prop d’un miler d’efectius es posarà en marxa per l’Arribo Dijous Gras (27 de febrer) i finalitzarà Dimecres de Cendra (2 de març)

Joan Manuel Serrat, Rosario, Vanesa Martín, el Dúo Dinámico i Hombres G, entre els primers artistes confirmats del Festival Jardins Terramar de Sitges 2022

El certamen musical d’enguany se celebrarà del 28 de juliol al 13 d’agost. En aquesta cinquena edició actuarà Serrat en el marc de la seva última gira per acomiadar-se del públic, la cantant Rosario Flores tornarà a la vila per oferir el concert que es va ajornar l’any passat per la pluja i el grup Hombres G presentarà el seu concert per celebrar els 40 anys dalt dels escenaris. Vanesa Martín, El Dúo Dinámico, Stay Homas, El Pot Petit i les bandes tribut God Save The Queen i Brothers in Band completen l’avançament dels 9 artistes i grups confirmats.   Les entrades anticipades es posaran a la venda a partir d’aquest dijous 17 de febrer a les 12 h a la pàgina web oficial https://festivaljardinsterramar.com/.

L’Ajuntament fa una crida a les propietats amb habitatges disponibles perquè s’afegeixin al programa Reallotgem

El programa vol donar resposta a situacions d’urgència social a través de la mobilització d’habitatges disponibles de mercat privat, els quals signaran un contracte de lloguer amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, qui podrà avançar-los, de cop, els primers 18 mesos.   L’Ajuntament de Sitges és l’encarregat de cercar aquests habitatges, i les famílies que se’n beneficiïn hauran de fer una aportació mensual d’entre el 10 i el 18% dels seus ingressos en concepte de lloguer, tot i que l’import íntegre del lloguer mensual serà abonat per la Generalitat.

Turisme de Sitges inicia la campanya de promoció enfocada a nòmades digitals

Sitges es promou com a destinació per a aquells perfils professionals que poden teletreballar llargs períodes fora de les seves residències habituals i combinen el temps de feina amb activitats d’oci.   L’acció està enfocada a mitjans principalment online de mercats d’interès com resta de Catalunya, Espanya, Regne Unit i França i estarà activa fins la Setmana Santa.

L’exposició commemorativa ‘Un passeig per la història d’El Retiro’ obre la temporada d’exposicions al Miramar-Centre Cultural

Fotografies, documentació, objectes i altres elements exhibits a la mostra permeten posar en valor el paper cabdal que desenvolupa aquesta entitat des del 1870 dins la vida social i cultural de Sitges. L’exposició es podrà visitar fins al 13 de març a la planta baixa del Miramar-Centre Cultural.

Les jornades de portes obertes als centres educatius recuperen majoritàriament la presencialitat

Escoles i instituts de la vila mostraran el seu projecte educatiu i les instal·lacions a les famílies, que han de fer la preinscripció dels seus fills per primera vegada La xerrada informativa sobre la preinscripció per al curs 2022-2023 serà el proper 21 de febrer de manera virtual a les 17.30 h i es podrà seguir a través del canal oficial de Youtube de l’Ajuntament de Sitges.

L’Ajuntament de Sitges permet acreditar els ingressos del 2021 per optar a la primera promoció d’HPO

Aquelles persones que hagin millorat els seus ingressos respecte el 2020, últim exercici fiscal disponible, poden sol·licitar la modificació de les dades, mitjançant instància, per actualitzar la seva situació econòmica.   Les persones, famílies o unitats de convivència interessades en optar a l’adjudicació d’Habitatge de Protecció Oficial en règim de lloguer han de tenir una inscripció vigent al Registre de Sol·licitants d’HPO, en data de 18 de febrer, i complir amb els requisits establerts a les bases de la promoció.

Turisme de Sitges tanca el 2021, amb 112 accions i una inversió superior a 1,1 M€

Entre les principals accions impulsades destaca l’obertura del nou Centre d’Atenció al Visitant de Can Milà, la realització d’estudis turístics per a la millora de la competitivitat de Sitges com a destinació, la renovació de la certificació Biosphere i la promoció de Sitges en mercats vacacionals i en el segment del turisme de reunions.

Últims dies per inscriure’s als cursos de joves en el marc dels ‘Projectes Singulars’

El termini per formalitzar les inscripcions a través del CIES Nivell 10 finalitza el 28 de febrer. La previsió és que els cursos comencin el proper mes de març. 20 joves de Sitges, entre 16 i 29 anys, que estiguin a l’atur, poden optar a participar a aquests cursos, que combinen orientació laboral, classes teòriques i pràctiques a empreses de la comarca del Garraf. Els cursos són Auxiliar de Community Manager, Auxiliar de vendes a través de xarxes socials i Auxiliar de cuina

L’Ajuntament instal·larà una carpa de Carnaval a la Plana de Santa Bàrbara per acollir les festes de les entitats

La regidoria de Joventut, el Casino Prado i El Retiro impulsen aquesta iniciativa amb col·laboració de la regidoria de Tradicions i Festes i la Comissió de Carnaval, amb la finalitat de donar una alternativa d’oci principalment a les persones que participen a les rues del Carnaval. La carpa, s’instal·larà a la Plana de Santa Bàrbara, i tindrà una capacitat màxima per unes 1.500 persones

L’Ajuntament de Sitges inicia els tràmits per canviar el Nomenclàtor de Sitges i potenciar els noms de dones a l’espai públic

• El consistori potencia la presència de noms de dones a l’espai públic com Mª Dolors Mirabent i Muntané “Lolita”, Montserrat Almirall i Andreu, Rosa Muntané i Mª de la Luz Uribe, entre d’altres. • Alhora se substituiran noms de carrers actuals per figures destacades del municipi i s’incorporaran una plaça dedicada al ball més emblemàtic de la Festa Major: la Moixiganga i un jardí nou dedicat al Drac de Sitges. • Aquesta proposta inicial es sotmetrà a un procés participatiu que s’iniciarà al mes de març per escoltar l’opinió de la ciutadania amb l’objectiu d’arribar al màxim de consens.

Carregant resultat