Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament de Sitges recorda els principals consells amb l’arribada avui d’una onada de calor

El consistori insisteix en la importància de tenir presents les recomanacions sanitàries de Protecció Civil i també demana extremar les precaucions davant la previsió de temperatures extremes a partir de dimecres i fins dissabte. Entre altres mesures, cal evitar sortir a l’exterior durant les hores de més calor i hidratar-se molt sovint.

5.000 persones ja han visitat l’exposició dels 40 anys d’història de La Cubana a Sitges

La mostra es pot visitar fins al 26 de setembre al Miramar – Centre Cultural, en un viatge immersiu per reviure la trajectòria i les creacions d’una de les companyies més consolidades del panorama teatral català. Les projeccions al Cinema Prado s’amplien amb una projecció més, el 10 d’agost, per gaudir de l’homenatge al Paral·lel i al mestre Juan de la Prada.

Els rodatges a Sitges el 2021 superen les dades prepandèmia

El primer semestre de l’any tanca amb 133 peticions de filmacions a diferents localitzacions del Penedès i el Garraf, per davant de les 92 realitzades en el mateix període el 2019. El sector reporta impacte econòmic directe, tant per les taxes municipals com per al pagament a particulars, i indirecte per les estades dels equips a la vila i per la repercussió mediàtica que representa

Carregant resultat