Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges commemorarà els 25 anys de la Nit de Premis Sitges amb una gala especial

Aquest esdeveniment tindrà lloc al Teatre del Casino Prado el proper dijous, 24 de novembre, a les 20 hores. Coincidint amb les noces de plata, aquest esdeveniment recuperarà els orígens. La narradora i actriu Jordina Biosca conduirà i dirigirà la gala, durant la qual es revelaran els reconeixements anuals a la trajectòria de persones, entitats i col·lectius de Sitges en l’àmbit cultural.

L’Ajuntament publica les llistes definitives de persones participants per a la segona promoció d’HPO

El sorteig, que definirà l’ordre preferent de persones adjudicatàries, tindrà lloc el proper dilluns 21 de novembre, a les 13.30 hores, davant de notari, i es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. L’endemà del sorteig es publicaran els llistats amb el detall dels resultats a la seu electrònica municipal.

La regidoria de Promoció Econòmica presenta els primers resultats de la Malvasia de Mar

El Blanc Subur amb envelliment submarí s'ha vist modificat el seu perfil de vi a causa de les altes temperatures registrades a les aigües del Port d’Aiguadolç com a la resta del litoral sitgetà. Aquesta és la principal conclusió del projecte realitzat per l’Ajuntament conjuntament amb el Celler de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges i el Port d’Aiguadolç.

El comerç i la Malvasia de Sitges s’uneixen novament

Del 10 al 19 de novembre la regidoria de Promoció Econòmica organitza una nova gimcana familiar amb l’objectiu de difondre el coneixement i la tradició de la Malvasia de Sitges mentre es dinamitza el comerç de la vila. La iniciativa compta amb la participació de 32 comerços que exposaran al seu aparador un objecte o una fotografia relacionada amb el món de la Malvasia.

Sitges serà la seu dels Premis Impacte i la Nit de la Comunicació

Els Premis Impacte i la Nit de la Comunicació se celebraran, a partir del 2023, a Sitges, gràcies a un acord entre l’Ajuntament de Sitges, el festival Sitges Next i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, organitzador d’aquest esdeveniment. Aquest, dijous 3 de novembre, s'han celebrat els Premis Impacte 2022 a Barcelona, amb la intervenció de l’alcaldessa, Aurora Carbonell.

L’Ajuntament de Sitges concedeix subvencions a projectes educatius per a la justícia global

La finalitat de la Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, en un projecte conjunt amb el Fons Català de Cooperació, és donar suport a la difusió dels compromisos de l’Agenda 2030, al coneixement dels moviments migratoris, la sensibilització davant les desigualtats per raó de gènere o la defensa dels drets humans, entre d’altres.

Carregant resultat