Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El festival d’arquitectura 48h Open House clou a Sitges amb prop de 4.000 visitants

Els 11 espais oberts a la ciutadania i els dos itineraris al patrimoni local han estat un èxit de participació i converteix Sitges en la població més visitada en el marc d’aquest certamen després de Barcelona. L’Hotel El Xalet, el CIM, l’Hospital de Sant Joan Baptista, la Fundació Stämpfli, el Palau de Maricel i han estat els espais més visitats.

La regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat organitza un taller gratuït per abordar la sexualitat amb fills i filles

El taller serà presencial i tindrà lloc el dimecres 9 de novembre de 17 a 19 h al SIS (Servei d’Intervenció Sociosanitària), a la plaça de Catalunya. El terapeuta familiar, Marc Perales, impartirà aquesta sessió que pretén resoldre dubtes de les famílies i donar eines per saber com parlar de sexualitat d’una manera natural, oberta i adaptada a l’edat dels fills i filles.

Sitges commemora el Dia de l’Artista amb una programació cultural el dies 22 i 23 d’octubre

• Diferents propostes relacionades amb l’art, la gastronomia, el teatre i la dansa es realitzaran a diferents espais culturals de la vila el proper cap de setmana per celebrar l’arribada de Santiago Rusiñol a Sitges. • Coincidint amb aquesta efemèride, l’alumnat del batxillerat Artístic de l’Institut Joan Ramon Benaprès farà del 19 al 23 d’octubre diferents activitats internes.

Carregant resultat