Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Comencen les obres de la tercera promoció d’habitatge públic

Amb l’inici de la promoció ubicada al carrer Lola Anglada, l’Ajuntament ha iniciat el treballs de construcció de 175 pisos, 12 edificis, a les tres parcel·les de titularitat municipal destinades a habitatge de protecció oficial. Els primers 105 habitatges tenen, majoritàriament dues i tres habitacions, tot i que també hi ha una reserva d’habitatges de quatre dormitoris. La darrera de les promocions, de 70 habitatges, també inclourà habitatges d’una i quatre habitacions.

La regidoria de Promoció Econòmica uneix el comerç de Sitges i el Campionat Mundial d’Escacs femení

Amb l’objectiu de seguir amb el foment del comerç de proximitat, del 25 de setembre al 2 d’octubre se celebrarà una gimcana en dues categories (infantil i adult) per trobar les peces d’un tauler d’escacs a 16 comerços adherits. Entre els premis destaquen un tauler de Rechapados Ferrer (fabricants dels taulers de la sèrie ‘Gambito de Dama’) i una classe d’escacs per part de la Penya d’Escacs Casino Prado Sitges Prado, entre altres sorpreses.

El Fantastic Street Art impulsa el talent creatiu amb el concurs de grafits per a joves

Les parets del Moll de Llevant del Port d’Aiguadolç seran l’escenari de la tercera edició del concurs, el 9 d’octubre de 10 a 18 hores. El certamen, impulsat per l’Ajuntament de Sitges i la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya, s’adreça a persones de 18 a 40 anys i pretén atreure la creativitat del jovent. Fins al 24 de setembre les persones interessades poden presentar fins a dos esbossos inèdits i originals. La inscripció és gratuïta i el guanyador rebrà un lot d’obsequis.

L’Ajuntament de Sitges obre una nova convocatòria per a la contractació de cinc vigilants de sala

La convocatòria, inclosa en els plans d’ocupació, s’obrirà els dies 20, 21, 22 i 24 de setembre  i els aspirants hauran d’inscriure’s a l’oferta de treball a través de la Borsa comarcal d’ocupació del portal XALOC (https://xaloc.diba.cat/). Les persones contractades com a vigilants de sala treballaran en l’exposició de La Cubana, arran de la pròrroga de la mostra.

Carregant resultat