Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

GUARDÓ EMPRESES ORIGEN GARRAF 2a EDICIÓ 2021

Estan obertes les inscripcions a la 2a Edició 2021 del Guardó Empreses Origen Garraf. Termini de presentació de candidatures d'empreses fins el 10 de juliol de 2021. El guardó Empreses Origen Garraf és un incentiu per posar en valor el treball de les empreses referents en una gestió implicada amb l’entorn més pròxim, sostenibles i responsables socialment que tenen en compte les persones dels municipis del Garraf.

Els espectacles teatrals de La Cubana i la sèrie ‘Teresina, S.A.’ es projecten als cinemes Prado i El Retiro

Del 6 de juliol al 3 d’agost es projectaran tots els dimarts al Cinema Prado els espectacles teatrals de ‘Cómeme el coco, negro’, ‘Cegada de amor’, ‘Una nit d'òpera’,  ‘Campanades de boda’, i ‘Gente Bien’. I del 8 al 29 de juliol s’exhibirà tots els dijous la sèrie Teresina, S.A.’ al Cinema El Retiro.  Totes les sessions comencen a les 20 h i l’entrada és gratuïta, però cal reservar-la amb antelació o a les mateixes taquilles abans de la projecció.

Sitges commemora un 28J reivindicatiu i convida a un exercici memorístic amb ‘Gattapardiana’

La vila commemora el 28J amb un programa d’actes centrat en l’exposició ‘‘Gattapardiana’. Canvis que ho transformen tot: 28J l’Orgull d’una vila’, que proposa un viatge històric de silenci i repressió, però també d’alliberament. D’Oscar Wilde als fets i la realitat local, la mostra recull un viatge històric de silenci i repressió, de capítols incomplerts, però també d’alliberament.

L’Ajuntament de Sitges convoca nous ajuts per reforçar les activitats econòmiques amb suspensió o limitació d’obertura al públic i per finançar despeses de lloguer o d’hipoteca

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a partir d’avui, 28 de juny, i fins al 23 de juliol a sitges.cat/ajutsempreses. Aquests ajuts formen part del paquet de mesures extraordinàries impulsades per l’Ajuntament de Sitges per fer front a la crisi econòmica generada per la Covid-19.

Sitges 2021 ensenya els seus ullals i revela les primeres novetats

El 54è Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que es celebrarà del 7 al 17 d'octubre, desferma la seva naturalesa salvatge i anuncia els primers noms de la seva programació. Una edició que mostrarà el ventall més ampli de tendències dins el cinema de gènere, a través de la varietat d'estils i mirades que conviuen en el panorama actual.

El cicle Imprescindibles es trasllada al Festival Jardins Terramar 2021 i programa 38 artistes locals

6 concerts acústics, 5 espectacles de dansa i 8 DJ ompliran del 29 de juliol al 13 d’agost l’escenari Village, situat als Jardins Terramar de Sitges. Les actuacions es faran prèviament als concerts de l’Auditori i tindran un preu màxim de 5 euros. La programació destaca per una aposta ferma pel talent femení de Sitges i la resta de la comarca del Garraf. Com a novetat, la dansa i DJ’s locals s’incorporen en aquesta segona edició del cicle Imprescindibles.

L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts al lloguer municipals amb una partida de 2,1 milions d’euros

Les persones beneficiàries de l’ajut hauran de presentar, mensualment a l’Ajuntament, la justificació o el rebut de pagament del lloguer, per rebre la prestació i els cobraments quadrimestrals. Les ajudes van arribar a 491 famílies el 2020, i en l’actual convocatòria s’amplia el ventall a les persones sense ingressos mínims demostrables.

Carregant resultat