Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Bob Pop rebrà el Premi Endimaris Sitges 2022 com a creador de la sèrie ‘Maricón Perdido’

La Mostra de Cinema LGTBIQ+ Endimaris Sitges se celebrarà del 20 al 28 de maig amb un total de 15 pel·lícules i 3 curts. El certamen oferirà una visió de la gran diversitat que existeix en el col·lectiu LGTBIQ+. La producció catalana 'Mi Vacío y yo' clourà la 2a edició de la Mostra Endimaris Sitges. En el marc del certamen, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges organitza la primera jornada de guionistes Endimaris Script Lab amb la participació de la directora de cinema, Judith Colell; el director, Alberto Evangelio; i el productor cinematogràfic, David Matamoros.

Comença l’obra del col·lector-impulsor d’aigües residuals de la Fragata – Vinyet

L’actuació permetrà retirar la canonada d’aigües que actualment passa per les platges de La Fragata, La Ribera i un tram de l’Estanyol, per evitar situacions de risc de trencament a causa dels temporals. L’obra s’ha previst fer en diferents terminis per minimitzar l’afectació a veïns i activitats econòmiques de la zona. El primer que es farà serà al tram del Passeig marítim entre l’Avinguda Sofia i el carrer de Francesc Armengol que queda lliure de vehicles.

Arrenca la Mobile Week a Sitges i Sant Pere de Ribes amb conferències i tallers per apropar la tecnologia a la ciutadania

El Miramar Centre Cultural de Sitges acollirà els dies 4 i 5 de maig les conferències ‘Quàntica’ i ‘Web3: identitat, criptomonedes i valors’, a càrrec dels experts Alfonso Rubio i Jaume Catarineu, respectivament. La Sala Josep Lluís Palacios de Sant Pere de Ribes acollirà la conferència ‘Metavers’ a càrrec d’Álex Moga, el dia 11, així com dos tallers; un de digitalització per a persones emprenedores, petits comerços i PYMES, i un segon sobre màrqueting digital, els dies 12 i 13 de maig respectivament, a càrrec d’Albert Gil López, en dues sales diferents.

Més d’una desena de propostes configuren la programació al voltant del Dia Internacional de la Dansa

L’espectacle ‘Euforia’, aquest divendres a La Fragata a les 20.30 i 22 h , és el plat fort de la programació on es podrà veure una fusió entre dansa aèria i música electrònica. La tradicional Barra oberta de dansa clàssica, a la platja de Sant Sebastià, i les demostracions de les escoles de dansa de la vila, són altres de les activitats més destacades de la commemoració.

Carregant resultat