Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges commemora el Dia de l’Artista amb una programació cultural el dies 22 i 23 d’octubre

• Diferents propostes relacionades amb l’art, la gastronomia, el teatre i la dansa es realitzaran a diferents espais culturals de la vila el proper cap de setmana per celebrar l’arribada de Santiago Rusiñol a Sitges. • Coincidint amb aquesta efemèride, l’alumnat del batxillerat Artístic de l’Institut Joan Ramon Benaprès farà del 19 al 23 d’octubre diferents activitats internes.

L’obra del col·lector-impulsor d’aigües residuals de la Fragata – Vinyet es reprèn dilluns 17 d’octubre

L’objectiu de l’actuació és evitar situacions de risc de trencament de la canonada actual, que ara passa per les platges, a causa dels temporals. Aquesta canonada és d’aigües residuals que quan es malmet vessa a la platja i al mar. La primera fase de les obres van culminar al maig i després de l’aturada de l’estiu es reprenen.

L’Ajuntament promou una consulta pública per a la modificació de l’ordenança de soroll

La voluntat municipal és regular l’ús de pirotècnia i els focs d’artifici, preservant les festes patrimonials, per tal de tenir en compte les diferents sensibilitats en relació a la salut de les persones, dels animals i de l’entorn. Les persones interessades en aportar idees i solucions poden fer-ho fins al 12 d’octubre al Portal de participació.

Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts econòmics per a activitats extraescolars

Fins al 21 d’octubre es poden presentar les sol·licituds per demanar un ajut econòmic per a les activitats del lleure educatiu, culturals i esportives. Les sol·licituds es poden presentar de manera presencial o telemàtica a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Per poder optar a l’ajuda, cal presentar la inscripció de les activitats.

L’Ajuntament obre un concurs per a l’organització de les properes quatre edicions d’un Festival de Música d’Estiu a Sitges

A partir d’aquest dimecres, 5 d’octubre, i fins al 3 de novembre, es poden presentar les sol·licituds. Un jurat integrat per experts independents valorarà les propostes presentades. Les passades dues edicions del Festival de Música d’Estiu han tingut lloc als Jardins de Terramar i han estat organitzades per l’empresa Terra Music & Events S.L.

Carregant resultat