Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges potencia els guionistes, creadors i escriptors a la primera jornada Endimaris Script Lab

En el marc del Festival de Cinema Endimaris, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges amb la seva Sitges Film Office organitza el 24 de maig la primera jornada de guionistes Endimaris Script Lab que comptarà amb la participació de la directora Judith Colell, el cineasta Alberto Evangelio i el productor David Matamoros. Durant la sessió pràctica s’escolliran entre 7 i 10 projectes per a la redacció d’un guió per poder presentar-los davant la indústria.

Sitges participa a la quarta edició de la Mobile Week Catalunya

La Mobile Week Catalunya 2022, una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona impulsada conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, reactiva el debat sobre la transformació digital arreu del territori. Entre les temàtiques que es tractaran, hi ha La protecció dels drets digitals , la desinformació i la privacitat de dades, o el paper clau de l’educació. La Mobile Week Catalunya 2022 se celebrarà a 16 punts del territori entre el 25 d’abril i el 28 de maig, amb més de 300 activitats, 500 ponents i 450 hores d’aprenentatge

Sitges celebra el Dia de la Dansa amb un nou format

El plat fort de la programació tindrà lloc divendres 29 a la Fragata amb l’espectacle Euforia, que fusiona dansa aèria i música electrònica sobre una gran plataforma rectangular suspesa a l’aire. El muntatge es podrà veure a les 20.30 i a les 22 hores. La programació d’activitats inclou la tradicional Barra oberta de dansa clàssica, sessions de cinema, demostracions de talent local, masterclass de hip-hop i dansa&jazz, entre d’altres. Entre les novetats, hi ha la proposta ‘Dansa entre llibres’ a la biblioteca Santiago Rusiñol.   El 29 d’abril Sitges serà l’amfitrió del projecte Dansa Ara, la ballada conjunta d’escoles de la comarca del Garraf.

Sitges acull la 2a edició del Festival de cinema LGTBIQ+ Endimaris

El certamen se celebra del 20 al 28 de maig i oferirà una programació protagonitzada pel col·lectiu LGTBIQ+ i dirigida a tots els públics. En el marc del certamen, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges organitza la primera jornada de guionistes Endimaris Script que comptarà amb la participació de la directora de cinema, Judith Colell; el director, Alberto Evangelio; i el productor cinematogràfic, David Matamoros.

La regidoria de Promoció Econòmica promou un Pla formatiu gratuït per a persones emprenedores i empreses

Les formacions del primer semestre es realitzaran els mesos de maig i juny a l’aula de formació del CIES Nivell 10. La jornada formativa ‘Entrepreneurs Network’, el curs ‘Què et cal saber per emprendre?’ i la jornada ‘El nou consumidor és 3.0, com acomplir amb les seves expectatives’ formen part de la programació inicial del pla formatiu adreçat a persones que han d’iniciar un projecte o que volen consolidar-lo.

Preinscripció i portes obertes a les Llars d’Infants Municipals de Sitges

La xerrada informativa sobre la preinscripció del curs 2022-2023 a les llars d’infants tindrà lloc el 20 d’abril a les 17:30 h al Miramar-Centre Cultural. La Llar d’infants El Cercolet celebrarà el 27 d'abril i el 4 de maig jornades de portes obertes a les 17:15 h i a les 18 h, mentre que la llar d’infant La Moixiganga, serà el 28 d’abril i el 5 de maig a les 17:15 h i a les 18 hores.

Carregant resultat