Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges reuneix més de 200 professionals turístics del segment de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius

L’Iberian Mice Forum, les jornades IDEMICE i el Consensum II de l’EMA, aterren a la vila, coorganitzats pel programa de turisme de reunions de Turisme de Sitges, Sitges Convention Bureau. La inauguració de l’Iberian Mice Forum, demà 15 de juny, a les 14.45 hores a Finca Mas Solers, comptarà amb l’assitència de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, Luís Miguel García.

Sitges programa música en directe al voltant del Dia Internacional de la Música

BKT Brass Band, Pancho, Escola de Grallers de Sitges, Sr. Ramírez, Gloria Díez & Òscar Ferret actuaran en el marc d’aquesta efemèride entre el 18 i el 26 de juny. Els cinc concerts tenen aforaments limitats i per assistir-hi als concerts cal fer la reserva o la compra de localitats des de la pàgina web cat/entrades.  El 21 de juny es presentarà la programació dels artistes que actuaran als Imprescindibles 2021 coincidint amb el Festival Jardins Terramar 2021.

L’Espai Jove programa Cinema a la fresca el mes de juliol al parc del Rocar

Les pel·lícules ‘La innocència’ (8 juliol), ‘La llamada’ (15 juliol), ‘Attack the Block’ (22 juliol) i ‘Pride’ (29 juliol) es projectaran gratuïtament a les 22 hores. Cada sessió del cinefòrum permetrà veure una pel·lícula i després fer un debat per reflexionar sobre el tema. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al whatsapp 607 667 831. L’espectacle d’humor Impro Show es representarà el 2 de juliol a les 19 hores. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al whatsapp 607 667 831.

L’Ajuntament de Sitges i Coopsetània organitzen un cicle de jornades per abordar la inserció de les persones migrades

Una trentena de personal tècnic de diferents administracions d’arreu del territori han participat a la primera jornada, ‘Experiències d’inserció des del món local: una mirada al fenomen del Top Manta’. La segona jornada es planteja oberta a la participació d’entitats i col·lectius, més enllà de l’experiència tècnica de les administracions públiques.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, la concessió de la llicència per a la construcció de 70 habitatges de protecció oficial i aparcament al carrer Lola Anglada. La JGL ha aprovat també l’expedient per a la contractació de l’obra per a la substitució de la coberta i la pintura de l’estructura de la Pista 2 del Pavelló Poliesportiu Pins Vens. Un altre dels acords aprovats ha estat el contracte del servei de manteniment de dutxes i rentapeus de les platges de Sitges.

Carregant resultat