Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La regidoria de Joventut programa una sortida a peu pel Garraf i un taller d’ous de Pasqua

L’Espai Jove ofereix diferents activitats per als joves de 12 a 17 anys durant els dies de Setmana Santa. Dilluns, 3 d’abril, el Centre Excursionista conduirà una sortida fins a la Creu de Sant Isidre de 9.30 a 13.30 hores i alhora també podran pintar els tradicionals ous de Pasqua el dimarts, 4 d’abril, de 17 a 19 hores a l’Espai Jove.

El Cara a Cara cobrirà un 70% de les ofertes de feina presentades

La primera sessió de les entrevistes ràpides (o Cara a Cara), que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria, se celebra aquest dimarts, 28 de març, amb la posada en contacte de 18 empreses i 170 candidats i candidates. L’objectiu és fomentar l’ocupació i alhora cobrir llocs de feina al sector de l’hostaleria i la restauració.

L’Ajuntament programa una xerrada sobre la importància de conèixer els límits en les xarxes socials

La sessió tindrà lloc dimecres 29 i es podrà seguir online de 17 a 19 h. Les persones interessades s’han d’inscriure a educacio@sitges.cat. Les famílies amb fills i filles de 6 a 12 anys podran descobrir els efectes sobre l’abús de les xarxes socials i resoldre dubtes sobre els límits d’aquests canals de comunicació.

El Cara a Cara s’amplia a dues jornades per l’alta participació de candidats i candidates

Més d’un centenar de persones candidates participaran els dies 28 i 29 de març en les entrevistes ràpides que organitza l’Ajuntament, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria, per fomentar l’ocupació i alhora cobrir llocs de feina al sector de l’hostaleria i la restauració. Les sessions tindran lloc de 9 a 15 h, a l’auditori del Miramar-Centre Cultural. El Gremi d’Hostaleria de Sitges s’ha compromès i preveu contractar segons els perfils, un mínim del 65% de les persones candidates presentades al Cara a Cara.

El Festival Jazz Antic Sitges celebra el desè aniversari en plena forma

El Mercat Vell torna a ser la seu neuràlgica del certamen que se celebrarà del 28 de març al 2 d’abril. Més d’un centenar de músics actuaran des de dimecres i fins diumenge per oferir gairebé una vintena de concerts. La “Parade” 2023 tornarà a ser el plat fort del festival amb la interpretació en directe pels carrers de la vila d’uns quaranta músics.

Sitges estrena un Sistema d’Intel·ligència Turística nou

El SIT Sitges és sistema de gestió de dades, que permet a la Regidoria de Turisme analitzar tot el cicle del viatge del turista, des dels interessos del potencial visitant, als volums d’arribades i pernoctacions, passant per la despesa al municipi o la satisfacció i reputació online posterior a l’estada. Gràcies al creuament de dades de vàries fonts, el sistema de gestió de dades pot determinar amb precisió quins mercats són més rellevants per a l’estratègia de captació de futurs visitants.

Carregant resultat