Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, la concessió de la llicència per a la construcció de 70 habitatges de protecció oficial i aparcament al carrer Lola Anglada. La JGL ha aprovat també l’expedient per a la contractació de l’obra per a la substitució de la coberta i la pintura de l’estructura de la Pista 2 del Pavelló Poliesportiu Pins Vens. Un altre dels acords aprovats ha estat el contracte del servei de manteniment de dutxes i rentapeus de les platges de Sitges.

L’exposició fotogràfica ‘Els ocells de Sitges’ posa en valor la importància de preservar les aus i la biodiversitat

La regidoria de Cultura i l’entitat Biodiversitat Sitges organitzen aquesta mostra amb imatges de 30 espècies d’aus diferents observades i retratades durant el confinament pels joves sitgetans Pablo Lozano Martí i Eric Mozas Casamayor. Des d’aquest divendres i fins al 27 de juny es pot visitar a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, seu del Grup d'Estudis Sitgetans.

Sitges commemorarà el 90è aniversari de la mort de Santiago Rusiñol amb un programa cultural i gastronòmic

La programació inclou gastronomia, amb plats i menús inspirats en el Modernisme, i també 9 propostes més entre les quals destaquen també una visita literària, teatre, una sortida cultural, portes obertes amb música al Cau Ferrat, rams de flors virtuals, entre altres activitats. L’objectiu és posar en valor la figura polièdrica de l’artista.

El llibre ‘Maricel. Cent anys d’art i cultura a Sitges’ reivindica un llegat patrimonial convertit en un referent cultural també de Catalunya

L’obra està coordinada i dirigit per Vinyet Panyella i compta amb textos de diferents especialistes i imatges realitzades per fotògrafs, alguns dels quals són de Sitges. Aquest volum es converteix en l’obra de referència per consultar la història i l’evolució d’aquest conjunt des de l’any 1909 fins a l’actualitat.

Es reprenen les jornades de participació ciutadana ‘T’hi Sumes?’ amb l’audiència pública de balanç del Pla d’Actuació Municipal

El Govern Municipal presentarà el 16 de de juny, a les 18 hores a l’Hotel Melià Sitges, el balanç del Pla d’Actuació Municipal. L’audiència pública es farà en format híbrid (presencial a l’Hotel Melià) i també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. Per poder assistir-hi cal fer la confirmació a participacio@sitges.cat.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, el contracte d’execució d’obres del projecte de rehabilitació de la vialitat del sector de Terramar delimitat entre l’avinguda Navarra i els carrers Juan de la Cierva i Pintor Ramon Casas. També s’ha aprovat l’adjudicació del contracte d’execució d’obres corresponents al projecte de construcció de pantalles acústiques a Quint Mar, així com també l’adjudicació del contracte del servei d’instal·lació, manteniment, desmuntatge i emmagatzematge de l’abalisament de les platges de Sitges.

Sitges manté la seva reputació online i es prepara per a la campanya d’estiu

L'anàlisi de més de 50.000 opinions noves de clients, compartides en plataformes turístiques durant els últims 12 mesos, confirma que Sitges manté una valoració elevada dels seus allotjaments, restaurants i atractius turístics, tant en termes de satisfacció com de percepció de seguretat. L’Índex de Reputació Online (iRON) és de 8’44 per al conjunt de l'experiència turística, segons el monitor de reputació turística online de Sitges, liderat per la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sitges amb la col·laboració amb l'empresa Vivential Value, especialitzada en innovació en intel·ligència turística

S’inicien les tasques de conservació i restauració del sarcòfag paleocristià i elements del l’entorn del Racó de la Calma

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, amb la col·laboració del Consorci del Patrimoni de Sitges impulsen els treballs de conservació i restauració del conjunt d’elements patrimonials conservats al Racó de al Calma. L’actuació s’allargarà durant un mes, però pot variar en funció de les activitats culturals que es desenvolupin en aquest espai.

Carregant resultat