Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Conscienciació i solidaritat en les Jornades Drets Humans Sitges

En commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans, diferents entitats, ONG’s i l’Ajuntament, proposen un programa d’activitats que abordaran qüestions com el racisme, l’eutanàsia, l’Agenda Llatinoamericana 2022, el comerç just o els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’acte central és la Mostra d’Entitats, a la plaça Catalunya, l’11 de desembre al matí.

La regidoria de Turisme tanca el 2021 amb el pressupost més elevat dels darrers anys

El pressupost de la Regidoria de Turisme passa dels 850.000 €, inicialment previstos, als prop 1’2 milions d’euros. L’increment respon a les necessitats generades arran de la pandèmia i a les peticions del sector econòmic. Els ajust econòmics directes, el suport per a l’atracció de nous esdeveniments i de turisme de reunions, se situen com les línies més destacades d’una actuació que ha potenciat també les campanyes publicitàries i l’obtenció de dades.

La periodista Anna Grimau és distingida amb la Ploma d’Or i l’activista cultural Gonçal Sobrer, amb la Distinció Especial

En el marc d’una Nit de Premis Sitges molt musical i emotiva, s’han distingit també el xef Oriol Castro amb el XL Premi Trinitat Catasús, l’actriu sitgetana Anna Barrachina amb el III Premi Janio Marti d’arts escèniques i l’Escola de Grallers de Sitges amb el XXX Premi Jofre Vilà de Cultura Popular i Tradicions Sitgetanes, entre d’altres.

El Festival Sitges Reciclart 2021 revalora la reutilització de materials i promou el canvi d’hàbits per a un planeta més sostenible

El certamen, dedicat al reciclatge i art responsable, s’inaugura avui, 26 de novembre, fins al 19 de desembre amb una exposició col·lectiva a Can Falç de Mar com a activitat central i única. L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de fomentar el reciclatge i un consum responsable per aconseguir que hi hagi menys contaminació.

Llistat provisional de persones admeses a l’ajut per reforçar les activitats econòmiques amb suspensió o limitació d’obertura al públic

La publicació del llistat es pot consultar a la seu electrònica i és el pas previ als pagaments a les persones beneficiàries de l’ajuda municipal. Fins al 2 de desembre està obert el període per presentar esmenes per a totes les persones que encara no han enviat la documentació requerida.

Conclou l'operació de clausura i segellament de l'antic abocador del Garraf i s'accelera la seva integració en el parc natural

L’actuació, feta per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el finançament de l’Agència de Residus de Catalunya, ha permès salvaguardar el medi ambient i aprofitar el biogàs que generen els residus soterrats per generar l’energia elèctrica que consumeixen més de 9.000 llars. Avancen els treballs de restauració ambiental de l’espai amb la recuperació de la flora i fauna autòctones com ara l’àliga cuabarrada, espècie amenaçada a tot Espanya.

Un estudi sobre la filtració d’aire millorarà l’eficiència energètica a l’Escola Miquel Utrillo

L’Ajuntament impulsa aquest treball, que es fa aquest dissabte al matí i vol detectar per on entra i surt l’aire, per millorar l’eficiència energètica, la sostenibilitat i optimitzar el confort de l’edifici. El diagnòstic permetrà detectar fugues d’aire indesitjades i arreglar-les, a través d’unes proves completes on s’utilitza fum innocu.

Carregant resultat