Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El “Mediterranean Guitar Festival 2023” programa a Sitges 32 concerts amb la participació de 70 músics

El certamen arrenca divendres, 21 d’abril, amb un concert del guitarrista flamenc Javier Gavara, que interpretarà un Tribut a Paco de Lucía El “Concierto de Aranjuez”, que s’interpretarà excepcionalment el 9 de juliol al Casino Prado (amb l’Orquestra del Maresme i el guitarrista nord-americà Celil Refik Kaya); l’Orquestra de Guitarres de Barcelona; el sextet de corda Camerata Venezia, i els guitarristes catalans Guillem Pérez-Quer i Javier Gavara són els plats forts d’aquest certamen. Els concerts tenen lloc els divendres i els dimarts a les 21 h a l’ermita de Sant Sebastià.

L’Ajuntament obre la convocatòria d’accés al Fons d’Habitatges d’Inclusió Social

La presentació de documentació s’inicia, avui dimarts 18 d’abril, i finalitza un mes més tard, el 18 de maig, tots dos inclosos. El procediment d’adjudicació serà mitjançant la priorització de casos segons indicadors de vulnerabilitat i el règim d’accés a l’habitatge serà a través de l’autorització o cessió d’ús. Els habitatges es destinen a perfils socials que requereixen de seguiment socioeducatiu.

Preinscripció i portes obertes a les Llars d’Infants Municipals de Sitges

La xerrada informativa sobre la preinscripció del curs 2023-2024 a les llars d’infants tindrà lloc el 19 d’abril a les 17.30 h al Miramar-Centre Cultural.     La Llar d’infants El Cercolet celebrarà el 25 d'abril i el 4 de maig jornades de portes obertes a les 17.15 h i a les 18 h, mentre que la Llar d’infants La Moixiganga, obrirà les portes el 27 d’abril i el 3 de maig a les 17.15 h i a les 18 hores.

Carregant resultat