Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges reuneix més de 200 professionals turístics del segment de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius

L’Iberian Mice Forum, les jornades IDEMICE i el Consensum II de l’EMA, aterren a la vila, coorganitzats pel programa de turisme de reunions de Turisme de Sitges, Sitges Convention Bureau. La inauguració de l’Iberian Mice Forum, demà 15 de juny, a les 14.45 hores a Finca Mas Solers, comptarà amb l’assitència de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, Luís Miguel García.

Sitges programa música en directe al voltant del Dia Internacional de la Música

BKT Brass Band, Pancho, Escola de Grallers de Sitges, Sr. Ramírez, Gloria Díez & Òscar Ferret actuaran en el marc d’aquesta efemèride entre el 18 i el 26 de juny. Els cinc concerts tenen aforaments limitats i per assistir-hi als concerts cal fer la reserva o la compra de localitats des de la pàgina web cat/entrades.  El 21 de juny es presentarà la programació dels artistes que actuaran als Imprescindibles 2021 coincidint amb el Festival Jardins Terramar 2021.

L’Espai Jove programa Cinema a la fresca el mes de juliol al parc del Rocar

Les pel·lícules ‘La innocència’ (8 juliol), ‘La llamada’ (15 juliol), ‘Attack the Block’ (22 juliol) i ‘Pride’ (29 juliol) es projectaran gratuïtament a les 22 hores. Cada sessió del cinefòrum permetrà veure una pel·lícula i després fer un debat per reflexionar sobre el tema. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al whatsapp 607 667 831. L’espectacle d’humor Impro Show es representarà el 2 de juliol a les 19 hores. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al whatsapp 607 667 831.

L’Ajuntament de Sitges i Coopsetània organitzen un cicle de jornades per abordar la inserció de les persones migrades

Una trentena de personal tècnic de diferents administracions d’arreu del territori han participat a la primera jornada, ‘Experiències d’inserció des del món local: una mirada al fenomen del Top Manta’. La segona jornada es planteja oberta a la participació d’entitats i col·lectius, més enllà de l’experiència tècnica de les administracions públiques.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, la concessió de la llicència per a la construcció de 70 habitatges de protecció oficial i aparcament al carrer Lola Anglada. La JGL ha aprovat també l’expedient per a la contractació de l’obra per a la substitució de la coberta i la pintura de l’estructura de la Pista 2 del Pavelló Poliesportiu Pins Vens. Un altre dels acords aprovats ha estat el contracte del servei de manteniment de dutxes i rentapeus de les platges de Sitges.

L’exposició fotogràfica ‘Els ocells de Sitges’ posa en valor la importància de preservar les aus i la biodiversitat

La regidoria de Cultura i l’entitat Biodiversitat Sitges organitzen aquesta mostra amb imatges de 30 espècies d’aus diferents observades i retratades durant el confinament pels joves sitgetans Pablo Lozano Martí i Eric Mozas Casamayor. Des d’aquest divendres i fins al 27 de juny es pot visitar a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, seu del Grup d'Estudis Sitgetans.

Sitges commemorarà el 90è aniversari de la mort de Santiago Rusiñol amb un programa cultural i gastronòmic

La programació inclou gastronomia, amb plats i menús inspirats en el Modernisme, i també 9 propostes més entre les quals destaquen també una visita literària, teatre, una sortida cultural, portes obertes amb música al Cau Ferrat, rams de flors virtuals, entre altres activitats. L’objectiu és posar en valor la figura polièdrica de l’artista.

El llibre ‘Maricel. Cent anys d’art i cultura a Sitges’ reivindica un llegat patrimonial convertit en un referent cultural també de Catalunya

L’obra està coordinada i dirigit per Vinyet Panyella i compta amb textos de diferents especialistes i imatges realitzades per fotògrafs, alguns dels quals són de Sitges. Aquest volum es converteix en l’obra de referència per consultar la història i l’evolució d’aquest conjunt des de l’any 1909 fins a l’actualitat.

Carregant resultat