Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’App Compra a Sitges aglutina establiments de restauració i comerç de la vila

L’aplicació és gratuïta i permet comprar tants al sector de la restauració (bars, cafeteries i establiments d’oci nocturn) com als comerços.  La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges distribueix fins a finals de desembre 3.000 xecs regal valorats en 20 euros cadascun entre les persones que es descarreguin aquesta APP gratuïta amb una compra mínima de 40 euros.

L’Ajuntament de Sitges posa a disposició de la ciutadania el Servei de mediació ciutadana

El servei és gratuït i ofereix a la ciutadania un espai de diàleg, en el qual es poden gestionar les desavinences derivades de la convivència amb l’ajuda de la persona mediadora. L’ajuda pot ser per a les relacions veïnals (sorolls, olors, humitats, animals domèstics), relacions escolars i associatives, entre d’altres. Per poder sol·licitar aquest servei cal demanar cita prèvia a mediacio@sitges.cat o al telèfon 603 850 967.

L’Ajuntament reforça el servei d’orientació i d’ajuda a emprenedors en la preparació de projectes

El servei, ubicat al CIES Nivell 10, s’adreça a empresaris interessats en elaborar un projecte de negoci, així com els plans de viabilitat i econòmic-financer. El servei s’ha reforçat amb la voluntat de resoldre dubtes al voltant de la pròxima concessió d’explotació dels serveis a les platges de Sitges. Impulsat per l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf, el servei funciona durant tot l’any dos dies la setmana.

Sitges tanca la temporada 2021 de platges amb més de 41.000 accions preventives

La línia d’acció municipal permet incrementar les accions preventives, un 39% en relació a anys anteriors. Els resultats de la temporada indiquen que aquest fet ha provocat una reducció de les assistències en situacions greus. L’ampliació del contracte municipal amb el servei de salvament ha dotat les platges de més personal, ampliació d’horaris i servei de bany per a persones amb mobilitat reduïda.

La Setmana de la Malvasia omple l’agenda amb propostes adreçades a diferents públics

La Setmana de la Malvasia –que se celebrarà entre el 10 i el 28 de novembre– planteja la difusió a nivell popular de la Malvasia de Sitges i, al mateix temps, el reforç de la seva presència en els circuits professionals i enològics del país. Més de vint actes configuren un programa organitzat per la Fundació de l’Hospital Sant Joan Batista de Sitges i el Celler de l’Hospital, mitjançant el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges. L’Ajuntament de Sitges, així com el Gremi d’Hostaleria de Sitges i la DO Penedès són els principals col·laboradors. També hi participen el una trentena d’organismes, entre institucions i empreses, a més de 24 cellers elaboradors

Carregant resultat