Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Escola Municipal de Música estrenarà l’activitat ‘Bosses de Brossa Session’

El professor de percussió, Pinyu Martí, juntament amb altres docents del centre conduiran aquesta proposta didàctica i musical, que se celebrarà virtualment el proper dijous, 4 de febrer, a les 18.15 hores. L’objectiu és fer música en directe utilitzant unes senzilles bosses de plàstic.   La sessió és oberta a tota la ciutadania i per poder assistir-hi cal connectar-se al canal d’Instagram del centre (@emmsitges). Simultàniament, els alumnes i les famílies del centre podran interactuar activament en línia mitjançant la plataforma Google Meet.

Comença a administrar-se la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a les residències de Sitges

Residents i personal de les residències Sitges Park i l’Hospital Sant Joan Baptista ja han rebut aquest dimarts la segona dosi de la vacuna, 21 dies després de la primera dosi. Aquest dijous també es vacunaran usuaris i part de la plantilla de la residència Las Magnolias. Alhora la Fundació Ave Maria també rebrà aquest dijous i el següent la segona dosi de la vacuna.

Sitges s’afegeix a la commemoració virtual del Dia Internacional de l’Holocaust

La participació en aquesta commemoració consisteix en la realització d’una acció simbòlica i virtual. Les persones, associacions o institucions interessades en participar-hi poden encendre una espelma davant d’un  monument o un espai de memòria i fer-se una fotografia o gravar un vídeo (de pocs segons) per publicar-ho a les xarxes socials del 25 al 30 de gener.

L’exposició ‘Nunca se “save”, descobrint un arxiu’ presenta la riquesa del fons familiar  Buckley-Planas per reivindicar la preservació dels documents i el material fotogràfic

La mostra, inclosa en el marc de la programació de la Pregonera 2021, es pot visitar des d’aquest divendres i fins al 28 de febrer a la planta baixa del Miramar-Centre Cultural. L’Associació FeMemòria i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges organitzen aquesta exposició que posa en valor tant el vessant més personal del periodista anglès Henry Buckley, casat amb la sitgetana Maria Planas, com també el treball des de fa gairebé dues dècades de Patricia Buckley, néta del corresponsal de guerra, per organitzar, catalogar i digitalitzar l’arxiu familiar.

L’Ajuntament de Sitges reforça la campanya de sensibilització per promoure les mesures sanitàries a la restauració

Ja s’han repartit 35.400 sotagots d’un sol ús a 120 establiments entre bars i restaurants de Sitges amb l’objectiu de recordar les mesures sanitàries per prevenir contagis. El missatge principal és insistir en l’ús de la mascareta en tot moment, exceptuant el moment de menjar o beure.   Amb aquesta acció preventiva també es vol contribuir a la seguretat dels treballadors dels establiments.

La regidoria de Promoció Econòmica ofereix una tercera jornada informativa telemàtica sobre el Marketplace per fomentar la digitalització del comerç de proximitat

La nova jornada informativa telemàtica s’organitzarà el 18 de gener a les 14 h i explicarà els avantatges d’aquesta plataforma per vendre online els productes del comerç de proximitat. Els comerços adherits al Marketplace associatiu català, rebran gratuïtament quatre sessions formatives online sobre el funcionament de la de la plataforma Cliccat.cat els dies 26 i 28 de gener i també 1, i 3 de febrer.

Sitges celebra el centenari de ‘La Processó de Sant Bartomeu’ a la vila

La cobla la principal de la Bisbal actuarà a Sitges per commemorar el centenari de l’estrena d’aquesta peça sardanista d’Antoni Català i Vidal, a la mateixa entitat que va acollir-la el 1920: el Casino Prado Suburense. El concert de la cobla, inclòs en la programació cultural promoguda per l’Ajuntament de Sitges, La Pregonera, serà el 31 de gener, a les 12 hores. Les entrades estan a la venda amb descomptes per compra anticipada.

Carregant resultat