Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

La regidoria de Promoció Econòmica i els sindicats ofereixen 4 sessions informatives per conèixer el mercat de treball

Els dies 5 i 19 de novembre i 3 i 10 de desembre es faran les sessions informatives al Centre de Formació d’Adults. Per participar-hi cal inscripció prèvia.    Aquesta iniciativa pretén donar a conèixer el món laboral a les persones en general i també especialment als treballadors i les persones aturades diferents temes com el conveni, les nòmines, l’acomiadament i els contractes.

L’exposició de La Cubana celebrarà aquest diumenge la primera de les jornades de portes obertes

També se celebraran noves jornades de portes obertes amb entrada gratuïta els dies 28 de novembre, 19, 24 i 31 de desembre de 2021 i 9 de gener de 2022.   La Cubana estrenarà l’espectacle ‘Adeu Arturo’ al Teatre Coliseum el 2 de febrer i les entrades ja són a la venda des d’aquest dimecres amb una oferta de llançament del 25% de descompte al preu fins a finals del mes de novembre.

L’Ajuntament de Sitges aprova el Pla Local de prevenció de conductes addictives per al període 2021-2025

El document és un pla que, per primera vegada, té un enfocament universal que s’adreça a tota la població. A través d’aquest pla es posa l’accent en el consum de drogues, però també s’inclouen conductes que poden generar també addiccions com el joc en línia, l’ús de xarxes socials i l’exposició a les pantalles en general.

Sitges celebra avui dijous l'acte institucional per homenatjar Les Brigades Internacionals

La bandera de les Brigades Internacionals llueix avui al balcó de la Casa de la Vila per homenatjar Les Brigades Internacionals per commemorar el 83è aniversari del comiat de les persones voluntàries que van lluitar en defensa de la República. L’acte institucional de l’homenatge, tindrà lloc avui a les 19 h amb la lectura del Manifest institucional al Saló de Plens, que es podrà seguir en directe per Instagram.

Sitges celebra el desè aniversari de la jornada de BioEconòmic

La sessió es farà presencialment el 29 d’octubre al saló d’Or del Palau de Maricel de 10 a 13 hores per debatre sobre el concepte de Biofília i reconnectar el territori i els edifici amb la natura. També es podrà seguir de manera telemàtica a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar fins aquest dijous, 28 d’octubre, a www.bioeconomic.cat.

Les dades turístiques de l'estiu de Sitges 2021 constaten una remuntada global del sector

La regidoria de turisme ha presentat en el marc d’una jornada d’intel·ligència turística les principals dades turístiques de l’estiu, entre les quals el perfil del turista o la despesa realitzada a la destinació. L’estudi conclou que Sant Joan és la data que rep un major nombre d’arribada de turistes, amb un total de 16.349 persones. La destinació obté una valoració global d’un 8’6 sobre 10.

L’Ajuntament de Sitges recupera els plens presencials

Després de 22 sessions telemàtiques, el ple d’Octubre serà en format presencial. Paral·lelament, es podrà continuar veient en directe a través del canal de YouTube de l'Ajuntament i a Canal Blau TV, així com també es podrà escoltar a Ràdio Maricel. El públic no podrà fer el seguiment presencial de tota la sessió plenària, però les persones que vulguin formular preguntes als regidors ho podran fer en el torn de precs i preguntes, i accedir d’un en un a la sala. Per participar, cal fer la inscripció mitjançant els canals habituals.

El Dia de l’Artista commemora l’efemèride de l’arribada de Rusiñol a la vila amb una programació cultural

Les activitats, que es duran a terme a diferents espais culturals de la vila, començaran aquest divendres i s’allargaran fins al 31 d’octubre. Durant dos caps de setmana es podrà gaudir de diferents propostes com teatre infantil, música, les visites guiades ‘Rusiñol Artista’ i ‘Stämpfli Artista’, un taller familiar per crear un llibre d’artista, una sessió de dibuix al natural i la inauguració d’un mural artístic, entre d’altres.

S’inicien demà els treballs de millora d’un camí d’accés al Parc del Garraf

L’actuació es realitza del 20 al 22 d’octubre i permetrà dur a terme les obres de manteniment del paviment i del camí per a la prevenció d’incendis forestals. Els treballs afectaran la circulació de vehicles motoritzats i també de bicicletes (tot i que es permetrà el pas del veïnat resident al tram afectat). Com a alternativa, els vehicles podran accedir al parc del Garraf per la carretera asfaltada direcció a la urbanització de Mas Alba (Sant Pere de Ribes).

Segona xerrada sobre la inserció de les persones migrades

Entitats i especialistes participen en la jornada telemàtica ‘Realitat i marc legal per la ocupabilitat de les persones migrades’, el pròxim 22 d’octubre. L’activitat s’emmarca en el ‘Cicle d’experiències d’inserció des del món local’, organitzat per l’Ajuntament de Sitges i Coopsetània, per abordar qüestions relacionades amb el món local i les persones migrades, el procés de regularització i el top manta.

Carregant resultat