Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Espai Jove organitza un taller i una xerrada sobre el treball per preparar-se per al món laboral

El taller ‘Què vull ser i què necessito’ tindrà lloc el 21 d’abril de 18.30 a 20.30 h i la xerrada ‘Micropresentació (elevator pitch): Presenta’t en un minut!’, el 28 d’abril de 18.45 a 20.45 hores. Les dues activitats s’adrecen a joves de 16 a 35 anys que estiguin buscant feina. Per poder assistir-hi cal fer la inscripció prèvia a través d’un missatge al mòbil 607 66 78 31.

L’Ajuntament de Sitges impulsa mesures per reduir la presència de plàstics al mar

L’embarcació de neteja de plàstics al litoral torna aquesta temporada establerta com un servei fix, i ho fa amb una ampliació dels dies i la freqüència de recollida. La temporada anterior es van recollir 114 quilograms de brossa, dels quals el 95% eren plàstics i han servit per elaborar equipament tèxtil per a les brigades municipals. En la lluita contra els residus plàstics, s’instal·laran de nou boies per filtrar microplàstics i s’inicia una prova pilot perquè una platja familiar sigui lliure de fum.

L’OME organitza una sessió informativa virtual sobre la preinscripció del curs escolar 2021-2022 a les llars d’infants municipals

La xerrada serà el proper 21 d’abril a les 17.30 h a través del canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges. Les portes obertes de les Llars d’infants municipals El Cercolet i La Moixiganga se celebraran el 28 d’abril i el 5 de maig en dos torns: a les 17.15 h i de 18.15 h. Per assistir-hi cal demanar cita prèvia per telèfon a aquests equipaments educatius.

Es presenten els projectes de rehabilitació de l’Escorxador i el Patronat en el marc de les jornades de participació ‘T’hi Sumes?’

El projecte de rehabilitació i adequació de l’Escorxador com a sala polivalent per a ús cultural té un cost de 800.000 euros, que assumirà íntegrament l’Ajuntament de Sitges.   L’avantprojecte del Patronat, com un espai cultural al voltant del llibre, està encara en un estadi preliminar i contempla una llibreria/espai cultural a la planta baixa amb un jardí exterior de 270m² i a la primera planta (a l'antiga capella) una sala polivalent per a activitats culturals. La propera audiència pública, que tindrà lloc el 16 de juny, se centrarà sobre la rendició de comptes del Pla d’Actuació Municipal (PAM).

Els ceps de Malvasia de Sitges arriben a Can Milà

La Fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista, a través del Centre d’Interpretació de la Malvasia, cultivarà al voltant de 50 ceps de la varietat local més significativa, al nou equipament municipal destinat a l’atenció al visitant. El projecte recupera espais emblemàtics on s’havia cultivat Malvasia, com l’escola d’Hostaleria de Sitges, a l’institut Joan Ramon Benaprès, on ahir es van plantar dos ceps d’aquesta varietat i un de Moscatell.

Sitges commemora el 90è aniversari de la proclamació de la Segona República

Coincidint amb aquesta commemoració, l'Ajuntament de Sitges ha penjat aquest dimecres la bandera republicana al balcó de la Casa de la Vila i també difon un Manifest institucional a través de les xarxes socials. L'objectiu és reivindicar els valors democràtics de la Segona República com la llibertat, la igualtat, el feminisme, el dret a l’habitatge, el sufragi femení o la justícia social.

El Festival Sitges, Vila del Llibre 2021 escalfa motors

La primera edició del festival literari Sitges, Vila del Llibre 2021 se celebrarà del 16 al 18 d’abril. Un dels actes centrals serà el mercat d’editorials independents que tindrà lloc dissabte i diumenge al passeig Marítim. També hi ha programades presentacions, debats, espectacles i exposicions. Una desena de bars i restaurants de Sitges han dissenyat menús i tapes inspirats en diverses obres literàries que oferiran del 8 al 25 d’abril. Del 8 al 17 d’abril es pot participar en un concurs per descobrir els 20 Enigmàrius de l’escriptor Màrius Serra que estan repartits a diversos comerços de Sitges amb l’objectiu d’aconseguir un lot de llibres com a premi.

Les audicions escolars obren la vuitena edició del Festival Jazz Antic Sitges 2021

Els alumnes de les escoles Maria Ossó i Agnès de Sitges descobreixen avui els orígens del Jazz de Nova Orleans als patis dels seus centres. Demà divendres les audicions escolars es faran a la Societat Recreativa El Retiro.   El certamen se celebra des d’aquest dijous fins diumenge i programa també quatre actuacions musicals. Els concerts de La Locomotora negra i Los Nuevos Íberos del Jazz tenen totes les entrades exhaurides.

Sitges aposta per la intel·ligència artificial com a motor econòmic i de progrés en l’àmbit turístic

L’Ajuntament de Sitges i NODE Garraf han celebrat, avui al Meliá Sitges, una jornada dedicada a la intel·ligència artificial, en la que s’han donat a conèixer diferents projectes i les tendències més actuals del sector. A la jornada es posa de manifest la importància de la col·laboració públic-privada per definir destinacions de qualitat, sostenibles i també intel·ligents.

L’Ajuntament de Sitges convida a la participació ciutadana

L’impacte de la Covid-19 i les mesures per atendre-la obrirà dilluns 12 d’abril el segon cicle de participació ciutadana ‘T’hi Sumes?’. La següent audiència tindrà lloc el 14 d’abril quan es presentaran els projectes dels equipaments culturals previstos per al Patronat i l’Escorxador. La ciutadania podrà enviar preguntes prèviament a través de l’e-mail participacio@sitges.cat abans de cada sessió, i també, podrà enviar preguntes al xat en directe durant la retransmissió que es farà de manera telemàtica a les 18 h al canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges.

Carregant resultat