Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Es reprenen les visites arqueològiques al Puig de Sitges amb l’estrena d’un espai museístic petit a la casa de la Vila

Les visites programades inclouen dues hores de recorregut per les excavacions i les restes originals trobades a la planta baixa de la Casa de la Vila, a la plaça de l’Ajuntament i els carrers Nou, Bernat de Fonollar, Davallada, d’en Bosc i a La Fragata per aproximar-se a com era el Puig de Sitges a l’antiguitat.

Sitges celebra l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya

Un total de 36 participants, entre entitats, particulars i formacions polítiques, a més de la Corporació, han participat en la tradicional ofrena floral davant el monument al Dr. Robert, a la plaça de l’Ajuntament.   L’acte ha recuperat, aquest 2021, el format tradicional amb, la hissada de la bandera, el pilar de la Colla Jove de Castellers de Sitges i la música de gralles, amb la plaça habilitada amb cadires.

Santa Tecla recupera els carrers

Comissió i Ajuntament acorden recorreguts controlats tant per a la Matinal infantil com per a la cercavila d’acompanyament a la imatge de Santa Tecla, el 23 de setembre. La programació inclou també les mostres infantils, el diumenge 19, a la plaça de Catalunya. La programació complerta es donarà a conèixer el pròxim dilluns. Els infants i colles interessades en participar en la matinal infantil i en la mostra del dia 19 amb dracs, cabeçuts i gegantons, han d’inscriure’s al formulari corresponent a sitgesfestamajor.cat.

Sitges celebra l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, adaptat a la Covid-19

Les entitats, les persones a títol individual, els grups polítics i la Corporació faran les tradicionals ofrenes florals davant el monument al Dr. Robert. Enguany l’acte tornarà a comptar amb la hissada de la Senyera, l’actuació dels grallers, el parlament de l’alcaldessa de Sitges i el pilar de la Colla Jove de Castellers de Sitges.

Les retransmissions de Festa Major a la ràdio i TV van ser àmpliament seguides

Ràdio Maricel ha notat un especial seguiment de les seves emissions en diferents plataformes, en una festa que tenia espais tancats amb aforaments limitats. L’acte més seguit a Canal Blau TV van ser els Balls de lluïment amb les colles de foc, tot i que l’emissió amb més seguiment va ser el diferit dels balls a l’Escola Barrachina del 23 d’agost a la tarda.

Carregant resultat