Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El sistema de detecció de pisos turístics il·legals de l’Ajuntament de Sitges desperta interès d’altres administracions

La subdirecció d’Ordenació i Inspecció Turística ha contactat amb l’Ajuntament de Sitges per conèixer el sistema utilitzat de rastreig digital utilitzat per l’administració local en la detecció d’Habitatges d’Ús Turístic il·legal. El sistema ha permès analitzar més de 4.000 anuncis i fer un primer cribatge per detectar pisos turístics que es publiciten sense llicència.

El concurs Talent Jove Next 2020 vol descobrir creadors emergents de l’àmbit de la comunicació

• La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, en col·laboració amb el Festival Sitges Next, convoca el ‘concurs Talent Jove Next 2020’. L’objectiu és descobrir nou talent del sector de la comunicació i potenciar-ne el seu desenvolupament. • La inscripció al concurs es pot sol·licitar fins al 29 de novembre. La participació en aquesta proposta inclou rebre prèviament una formació gratuïta i especialitzada per part d’experts de prestigi.

Sitges celebra la III Cimera del Pacte Local per afrontar els efectes del Covid-19

En el marc de la Cimera s’han presentat les 6 línies d’actuació resultants del procés Participatiu i que conformen el pla d’actuació. Aquest és un document viu que vol anar-se adaptant segons evolucioni la crisi generada per la pandèmia. També s’ha anunciat que es crearà un grup motor per tal de fer el seguiment del Pla i el retiment de comptes.

La regidoria de Promoció Econòmica organitza una jornada informativa telemàtica sobre el Marketplace per impulsar la digitalització del comerç de proximitat

L’Ajuntament de Sitges convocarà el 3 de desembre a les 14 h una nova jornada informativa telemàtica dedicada a aquesta plataforma per vendre online els productes del comerç de proximitat. Els comerços interessats a formar part del Marketplace associatiu català, rebran gratuïtament al mes de desembre quatre sessions formatives online, subvencionades per l’Ajuntament de Sitges.

La Pregonera incorpora noves propostes musicals per celebrar el Nadal a Sitges

La Pregonera, la programació estable que impulsa la regidoria de Cultura, portarà a Sitges l’Orquestra Maravella que protagonitzarà el Concert de Nadal el 22 de desembre a les 18,30h al Teatre Prado. El Concert de Santa Llúcia ‘La nostra música’, sota la direcció del Juanjo Rocha tindrà lloc el diumenge 13 de desembre a les 12h al Teatre Prado.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns l’atorgament dels ajuts econòmics extraordinaris destinats a la creació d’empreses per part d’autònoms i per reactivació d’autònoms i petites empreses amb una antiguitat superior als cinc anys. L’aprovació representa l'inici dels pagaments del ajuts a les sol·licituds que han estat acceptades. La Junta ha aprovat també altres ajudes destinades a Creu Roja Sitges pel Banc d’Aliments i per al projecte d’implantació i l’ús de la targeta de fidelització del comerç local.

Carregant resultat