Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges recupera el model tradicional de l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya però adaptat a la Covid-19

L’Ajuntament de Sitges fa una crida a les entitats i a les persones a títol individual que vulguin fer les ofrenes florals per participar en aquest acte. Per poder assistir-hi cal enviar un e-mail a participacio@sitges.cat.  Enguany l’acte tornarà a comptar amb la hissada de la Senyera, l’actuació dels grallers i el parlament de l’alcaldessa de Sitges.

Últims dies per sol·licitar els ajuts destinats a la contractació i millora de l’ocupació

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament fins al 14 de setembre a través de la pàgina sitges.cat/ajutsempreses. Aquests ajuts, que pretenen donar suport a les empreses que hagin contractat personal, formen part del paquet de mesures extraordinàries impulsades per l’Ajuntament de Sitges per fer front a la crisi econòmica generada per la Covid-19.

L’Ajuntament de Sitges realitza avui i demà treballs de desinsectació del clavegueram per evitar la proliferació de les paneroles

La intervenció es realitza a set carrers del Poble Sec: Perpetu Socors, Estalvi, Pilar Franquet, Cardenal Vidal i Barraquer, Josep Tarradellas i Joan, Pins Vens, i Camí de la Fita. L’actuació consisteix en l’aplicació d’un producte de desinsectació a la canonada d’aigües fecals del clavegueram.

Sitges celebra la Diada de Sant Bartomeu amb pluja, emocions contingudes i amb molt sentiment

La diada del Patró de Sitges ha començat amb el Solemne Ofici durant el qual membres de l’Escola de Grallers de Sitges han fet l’ofrena amb motiu del 50è aniversari. A causa de les condicions meteorològiques han quedat aquest matí suspeses les exposicions de l’imaginari festiu. El patrimoni folklòric tornarà als 4 emplaçaments diferents aquesta tarda a les 17 i a les 19.30 hores.

El patrimoni folklòric de Sitges torna al carrer aquest 2021 en una Festa Major excepcional

Les gralles, el repic de campanes i el llançament dels 21 morterets obren avui la programació de la vigília de Sant Bartomeu i conviden a gaudir d’una Festa Major inèdita per segon any consecutiu. L’actuació de lluïment i la representació dels balls parlats tindran lloc en 4 emplaçaments per evitar aglomeracions a causa de les mesures sanitàries de la Covid-19.

Sitges aplica noves accions per regular la circulació de vianants a la principal zona d’oci nocturn com a mesura anticovid

L’Ajuntament de Sitges implementarà a la principal zona d’oci nocturn, a partir d’aquest divendres, un dispositiu de seguretat per regular la mobilitat de persones i noves senyalitzacions per indicar els circuits per a vianants. L’operatiu funcionarà divendres, dissabtes i vigílies de festiu fins a mitjans de setembre. L’alcaldessa Aurora Carbonell demana a la Generalitat de Catalunya que s’allargui l’activitat econòmica i el sector pugui tancar més tard de les 00.30 hores.

L’Ajuntament convida als comerciants a adherir-se a l’App ‘Compra a Sitges’ per potenciar el comerç local

L’aplicació començarà a funcionar el mes de setembre amb l’objectiu de fomentar el comerç local. Per sumar-se a la iniciativa cal enviar un correu electrònic a hola@sitgescomerç.cat. L’app permetrà als usuaris guanyar punts i obtenir descomptes quan facin compres als comerços locals adherits a la proposta.

Carregant resultat