Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Sitges prepara la celebració d’un Corpus participatiu i amb moltes sorpreses

Del 4 al 13 de juny Sitges es tornarà a impregnar de l’essència d’una de les festivitats més emblemàtiques del calendari tradicional i cultural sitgetà, amb actes virtuals però també presencials. La Comissió del Corpus presentarà el cartell, el programa d’actes i la persona que s’encarregarà de la lectura del Pregó aquest 2021, la setmana del 24 de maig

La crònica gràfica de la pandèmia de la Covid-19 es mostra en el projecte expositiu ‘Confinament a Sitges’

La fotògrafa sitgetana Clàudia Sauret repassa en una sèrie de 10 fotografies el confinament que va viure i captar en format d’exposició amb el títol ‘Des del balcó’. Membres de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans exhibeixen 19 fotografies per ensenyar les seves instantànies sobre ‘Conviure amb la Covid-19’. Les dues mostres es poden veure a l’Espai Cultural Pere Stämpfli fins al 25 d’abril.

Es reprenen les jornades de participació ciutadana ‘T’hi sumes?’

La regidoria de Participació Ciutadana ha programat un nou cicle d’audiències públiques per parlar entre altres qüestions de l’impacte de la Covid-19, sobre els equipaments culturals del Patronat i l’Escorxador, i també de l’estat del Pla d’Actuació Municipal. Les dues primeres sessions es faran els dies 12 i 14 d’abril de manera telemàtica. La tercera de les jornades serà el 16 de juny. Prèviament a cada sessió, les persones interessades podran enviar les seves preguntes al correu electrònic de participació ciutadana participacio@sitges.cat. El termini per presentar l’enviament de preguntes per a la primera audiència pública serà el dijous 8 d’abril.

Les platges de Sitges a punt per Setmana Santa

L’Ajuntament ha iniciat les actuacions d’estabilització de la sorra a la platja Bassa Rodona amb maquinària retroexcavadora, tal com es va fer l’estiu passat. Les intervencions amb aquest sistema es realitzaran també a la platja de l’Estanyol. Paral·lelament, la regidoria també està fent actuacions de millora a la resta de platges. Els serveis a les platges s’instal·laran gradualment en els propers dies fins l’inici de la temporada d’estiu el mes de juny.

L’Ajuntament de Sitges convoca ajudes per a la Inspecció Tècnica d’Edificis i Certificats Energètics

Poden sol·licitar l’ajut les juntes, comunitats de propietaris o els propietaris únics d’edificis amb habitatges destinats a residència habitual i permanent, amb una antiguitat superior als 45 anys. Superar aquest programa és el pas previ i necessari per participar en les pròximes convocatòries per a la Rehabilitació Arquitectònica i Energètica.

L’Ajuntament referma la seva disposició al diàleg amb el veïnat de Vallpineda

L’Ajuntament de Sitges continua el procés per regularitzar la situació urbanística de Vallpineda, en l’àmbit PAU 17. El govern municipal reitera que la reparcel·lació i les seves càrregues econòmiques és un procés establert per llei que han complert totes les urbanitzacions. Els pagaments que el veïnat hagi de fer es podran acordar en diversos terminis

La regidoria de Promoció Econòmica organitza un taller de networking empresarial

El taller es farà telemàticament el 12 d’abril a partir de les 15.30 h i s’adreça a comerços, professionals, empreses, autònoms o comercials que vulguin millorar les seves habilitats per incrementar o estar més connectats amb la seva xarxa de contactes i, alhora, generar sinergies amb altres poblacions per ampliar les seves oportunitats de negoci. El termini de les d'inscripcions per participar en el taller finalitza el 7 d'abril.

Sitges incorpora millores com a destinació segura sanitàriament

El web de Turisme de Sitges, sitgesanytime.com, posa en marxa l’eina digital ReOpen Destination, que permet consultar el nivell d’obertura dels establiments turístics, les dades de contacte i la seva geolocalització. Les accions prèvies a la Setmana Santa contemplen també la distribució de material informatiu amb les mesures sanitàries, adreçada a establiments turístics, empreses i locals.

Carregant resultat