Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El Carnaval als mitjans de comunicació municipals

L’Arribo i l’Enterro es podrà seguir en directe a través de Ràdio Maricel, on també es podran escoltar els principals protagonistes de la Festa. La televisió comarcal farà els directes de l’Arribo, Rua de la Disbauxa i les rues Infantil i de l’Extermini, dimarts de Carnaval. La Rua Infantil de diumenge i l’Extermini es podran veure també en directe al perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Sitges.

Accions per a un Carnaval de Sitges segur, responsable i lliure de violències masclistes i lgtbifòbiques

L’Ajuntament distribuirà 2.000 ampolles d’aigua entre els participants del Carnaval, en una acció emmarcada en el Pla Local de Prevenció de Conductes Addictives. El Punt Lila amplia l’horari d’atenció les nits de dissabte, diumenge i dimarts de Carnaval. Es distribuiran també díptics amb informació sobre diferents serveis municipals i els principals telèfons d’emergència.

Malú i Fangoria amb Nancys Rubias, noves incorporacions al cartell del Festival Jardins Terramar de Sitges

La cantant Malú oferirà el 4 d’agost el seu únic concert d’estiu a Catalunya, mentre que el duet Fangoria, liderat per la cantant Alaska, i la banda Nancys Rubias, encapçalada per Mario Vaquerizo, actuaran el 8 d’agost.  Les entrades dels dos concerts es posen a la venda a partir d’aquest dijous a les 12 h del migdia al web oficial del certamen https://festivaljardinsterramar.com/.

L’Ajuntament de Sitges presenta el dispositiu de seguretat del Carnaval a la Junta de Seguretat Local

La Junta de Seguretat ha reunit aquest dimecres els cossos policials, sanitaris i d’emergències per ultimar els detalls de l’operatiu amb motiu de la festa més multitudinària de l’any. L’objectiu és oferir una resposta immediata davant de qualsevol incidència, per garantir la seguretat i el desenvolupament del Carnaval.

Les jornades de portes obertes a escoles i instituts de Sitges comencen al febrer

Els centres educatius de la vila organitzen les jornades de portes obertes durant els mesos de febrer i març per donar a conèixer els seus projectes educatius a les famílies. L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) organitza el 9 de febrer una sessió informativa presencial a les 17.30h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural sobre la preinscripció escolar per al curs 2023-2024.

Torna el cicle de xerrades ‘Créixer en família’

Fins el mes de maig, l’Ajuntament de Sitges organitza 8 xerrades sobre com afrontar les primeres sortides nocturnes, eines per evitar l’assetjament, sobre recursos per a les famílies amb diversitat funcional o tenir més informació sobre el desenvolupament del nadó dels 0 als 3 anys. Alhora també es fomentarà la importància de conèixer els límits en l’ús de les xarxes socials, entre d’altres.

Carregant resultat