Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament recorda que la inscripció vigent al Registre de sol·licitants d’HPO de Sitges és imprescindible per optar a les properes adjudicacions

La inscripció al Registre de sol·licitants té validesa d’un any i cal renovar-la per mantenir-ne la vigència. Qui vulgui inscriure’s per primera vegada, pot fer-ho a l’OAC o per via telemàtica, mitjançant la seu electrònica. Les persones amb inscripció vigent però que hagin canviat de situació familiar i/o econòmica cal que informin a l’Ajuntament d’aquests canvis.

El cicle Imprescindibles presenta 13 actuacions al Festival Jardins Terramar 2022

8 propostes musicals, 5 espectacles de dansa i DJs locals ompliran del 28 de juliol al 13 d’agost l’escenari Village, situat als Jardins Terramar de Sitges. Les actuacions es faran prèviament als concerts de l’Auditori i tenen un preu màxim de 5 euros. La tercera edició del cicle Imprescindibles manté l’aposta per una programació eclèctica i plural per mostrar el talent artístic de Sitges i de la resta de la comarca del Garraf.

Policia Local de Sitges desplegarà un dispositiu amb motiu de Sant Joan

En el marc d'aquest dispositiu, la Policia Local de Sitges realitzarà les tasques de control als accessos principals a la vila i tancarà el pas de vehicles al passeig de Les Botigues per evitar el bloqueig de circulació. L’Ajuntament demana la màxima precaució amb la manipulació del material pirotècnic, especialment en els cas dels infants, i recorda que cal tenir especial cura per als animals domèstics.

Sitges commemora avui el Dia Mundial de les Persones Refugiades

Coincidint amb aquesta efemèride, que se celebra avui 20 de juny, l’Ajuntament organitza un acte institucional a les 18.30 hores a la plaça de l’Ajuntament quan tindrà lloc la lectura del Manifest. Durant la jornada, es realitza una visita guiada pel municipi per a persones refugiades i s’exposa una petita mostra amb informació sobre 3 camps de persones refugiades a la Plaça de l’Ajuntament.

Sitges posa en valor la figura de Pepito Zamora

Les sales d’exposicions ubicades a l’edifici de Can Rocamora acull fins al 2 d’octubre la mostra ‘Pepito Zamora, un artista de revista’.  85 obres, entre pintures, dibuixos, obra gràfica i diversos documents formen part de l’exposició que s’articula en tres àmbits en els quals va desenvolupar la seva activitat i va deixar empremta: Madrid, París i Sitges, on hi va fer arrels.

La Festa de la Poesia a Sitges arriba als seus 15 anys celebrant la paraula i els poetes

Pere Joan Martorell, Biel Mesquida, Xènia Dyakonova, Esteve Plantada, Corina Oproae, Àngels Marzo i Josep Piera seran els poetes homenatjats per la Festa. En l'edició de 2022, el Racó de la Calma, els jardins de la Societat Recreativa el Retiro i la Biblioteca Santiago Rusiñol seran, units als carrers de la vila, l'escenari de les diverses propostes artístiques i poètiques de la Festa, que enguany recupera la cercavila de rebuda del poetes. El programa d’actes comptarà amb l’actuació del músic Pantaleó, que interpretarà el concert personalitzat del Recital de cloenda, amb l'espectacle Captura d'ànimes, del grup de teatre La Tija i, entre d’altres, amb un recital ple de significats i dedicatòries, a càrrec dels joves poetes Núria Contreras, Max Codinach i Irene Gómez i del cantant Ramon Mirabet.

La regidoria de Joventut projectarà cinema d’estiu gratuït a la platja de la Fragata i a l’exterior de l’Espai Jove

Els dies 6 i 20 de juliol es projectaran films al parc del Rocà (conegut popularment com la pineda de l’Espai Jove): ‘Chavalas’ i ‘Dues nits d’ahir’. Els dies 13 i 27 de juliol tindran lloc a la platja de la Fragata dues projeccions cinematogràfiques: ‘Sis dies corrents’ i ‘Damas de hierro’. L’entrada és lliure i oberta a tothom. Les pel·lícules es projectaran quan es pongui el sol, a les 22 hores.

L’Aplec de la Trinitat obre el calendari de festes d’estiu de Sitges

Aquest cap de setmana Sitges celebra la festivitat de Corpus amb un programa nodrit de propostes que tindran com a eix central les catifes de flors, aquest diumenge. Les Festes de Sant Joan, al Poble Sec, seran les protagonistes del 18 al 25 de juny amb una àmplia programació d’actes tradicionals, familiars i socials. La Festa de les Cases Noves arriba aquest any a la 40a edició l’1 i el 2 de juliol.

El Sitgestiu 2022 convida a gaudir d’una trentena de propostes musicals, culturals i experiències

La programació del Sitgestiu’22 es configura amb 7 espectacles musicals, 15 experiències, 6 exposicions temporals, 4 tallers i un ventall de visites guiades que es podran gaudir del 6 de juliol al 6 de setembre. Els espais escollits com a escenaris són el Museu del Cau Ferrat, el Museu de Maricel, el Palau de Maricel, la Fundació Stämpfli, el Racó de la Calma, el Santuari del Vinyet, el Miramar-Centre Cultural i el Mercat Vell.

Carregant resultat