Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

TV3 i Catalunya Ràdio seran mitjans oficials del Festival de Sitges

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats d’aquest festival, el més important del món en l’àmbit del cinema fantàstic. Segons aquest acord, TV3 i Catalunya Ràdio seran mitjans oficials.

Finalitza la primera part de la campanya de foment de l’ús de la mascareta entre els joves

L’Ajuntament ha posat en marxa diverses actuacions durant l’estiu per fomentar l’ús de la mascareta i el compliment de les mesures de seguretat sanitària entre la població. Entre les actuacions adreçades al col·lectiu de gent jove, s’ha posat en funcionament un equip d’agents cívics i una campanya a través de les xarxes socials.

Najwa Nimri, Paco Plaza i Oriol Tarragó se sumen a la llista de premiats de Sitges 2020

La 53a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya premiarà la carrera de l’actriu Najwa Nimri, el director Paco Plaza i el dissenyador de so Oriol Tarragó. D’aquesta manera, es completa la llista de guardonats de Sitges 2020, que encapçala el ja anunciat reconeixement a David Lynch i el Premi Nosferatu a Manuel de Blas.

Sitges acollirà una jornada sobre la integració de natura en els edificis i el paisatge urbà

L’Ajuntament de Sitges i BioEconomic organitzen la IX Jornada Digital / Seminari Web BioEconomic Sitges, centrada aquest any en la integració de la natura dins els edificis i en el territori amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i la salut de les persones. El seminari està adreçat, principalment, a institucions públiques, professionals vinculats als sectors de l’arquitectura, l’enginyeria, la construcció i l’hoteleria.

Una exposició pel recorregut de la processó, principal novetat de Santa Tecla

La celebració manté el llançament dels 21 morterets, a càrrec del Consell d’Infants, i l’Ofici amb les Pubilles i Hereus i l’actual Pubilla de Catalunya, com a encarregats de l’ofrena a la compatrona de Sitges. L’exposició s’instal·la a espais municipals, locals comercials i cases particulars on es podrà veure l’imaginari festiu, i elements dels balls populars, entremesos i músics, en una proposta dinàmica per a tota la família, del 19 al 23 de setembre.

La regidoria de Promoció Econòmica organitza la campanya Comerç Fantàstic durant el Festival de Cinema de Sitges

La campanya s’impulsa amb l’objectiu de crear ambient i dinamitzar l’economia de la vila i el comerç local, del 8 al 18 d’octubre. Com a novetat s’ha creat una col·lecció exclusiva de mascaretes fantàstiques Km0, dissenyades i creades a Sitges. Les mascaretes es lliuraran als clients que efectuïn compres mínimes als comerços inscrits a la campanya. Altres accions de la iniciativa comercial seran la decoració de carrers, una gimcana infantil, un concurs d’aparadors i la projecció de curts fantàstics a la fresca.

El Carnaval de Sitges cancel·la els actes multitudinaris i proposa una celebració alternativa i creativa

Ajuntament i Comissió consensuen que Sitges celebri el Carnaval, adaptat a les actuals exigències sanitàries, amb la suspensió de les rues de la Disbauxa i de l’Extermini, les rues infantils i la cursa de llits, així com altres actes multitudinaris que comportin aglomeracions o possibles risc de contagis.

Carregant resultat