Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Els llegums protagonitzen una trobada gastronòmica amb cuiners d’arreu del món

L’IES Joan Ramon Benaprès ha acollit la trobada de cuina internacional, organitzada per l’Ajuntament i l’associació Slow Food del Garraf i Penedès, per fomentar el consum de llegums i contribuir així a un sistema alimentari més equilibrat i sostenible. El vídeo resum de la jornada es podrà veure pròximament a www.sitges.cat. També s’editarà un receptari en format digital que es podrà descarregar gratuïtament.

Una instal·lació d’11 banderes dissenyades per Peter Stämpfli als anys 90 protagonitza la nova proposta de la Fundació

La Fundació Stämpfli estrena una nova proposta artística: es tracta d’onze banderes dissenyades per Peter Stämpfli als anys 90 i que fina ara no s’havien tornat a exhibir en públic. La mostra porta per títol In the wind i es pot veure a la Sala 3, mentre que la 1 i la 2 ofereixen una trentena d’obres de diferents artistes de la col•lecció.

La Rua de la Disbauxa protagonitza el diumenge de Carnaval a Sitges

Sitges ha viscut la primera de les grans cites del Carnaval amb la participació de 2.000 persones i 39 carrosses. A causa del fort vent, la pèrgola de l'hort de Can Falç ha patit danys que han produït inestabilitat en l'estructura. Per tal de garantir la seguretat, es va haver de suspendre la festa prevista en posterioritat a la Rua de La Disbauxa. L’Ajuntament ha retirat aquest matí l’estructura i finalment demà dimarts es podrà celebrar el Ball després de la Rua de l’Extermini.

L’Ajuntament de Sitges promou l’alimentació saludable amb accions al voltant dels llegums

Sitges se suma a la commemoració del Dia Mundial dels Llegums, que se celebra el 10 de febrer, amb una jornada de cuina internacional especialitzada en els llegums, organitzada conjuntament amb Slow Food del Garraf i Penedès. La finalitat és fomentar el consum d’aquests vegetals sostenibles i que aporten nutrients beneficiosos per a la salut.

Les escoles i instituts de Sitges comencen al febrer les jornades de portes obertes

La pàgina web municipal ofereix informació sobre els dates i els horaris de les jornades de portes obertes que els centres educatius ofereixen durant els mesos de febrer, març i abril per mostrar els seus projectes educatius i les instal·lacions a les famílies. L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) convoca el 22 de febrer una sessió informativa a les 17.30h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural sobre el procés de preinscripció escolar del proper curs.

L’Espai Jove impulsa una oferta d’activitats variades i gratuïtes al febrer i març

Per primera vegada l’Espai Jove programarà un casal per Setmana Santa (25, 26 i 27 i 28 de març) i girarà a l’entorn de l’Hípica. En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, destaca el taller d’art mural que el 6 de febrer realitzarà l’artista sitgetana Anna Sella per pintar un mural a l’Espai Jove amb l’ajuda de joves.

Carregant resultat