Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament presenta el pla d’actuació 2021 a la taula de treball de venda ambulant no autoritzada

L’administració local es reunirà mensualment amb el sector comercial per atendre les seves inquietuds i fer el seguiment del pla d’actuació de la venda ambulant presentant avui a la taula de treball. El Govern aposta per un Pla d’Actuació que aborda el fenomen de forma integral i transversal, amb la participació de diferents regidories i àrees de l’Ajuntament, i amb la col·laboració del sector comercial. L’objectiu és generar aliances també amb administracions superiors.

Les Biblioteques de Sitges acosten l’Hora del Conte a les escoles

Un curs de cada escola de Sitges podrà gaudir d’una sessió de l’Hora del Conte gràcies una iniciativa de les Biblioteques de Sitges que compta amb el suport de les regidories de Cultura i d’Educació. Els patis de les escoles acolliran aquesta iniciativa gràcies a l’art de narradors i narradores professionals com Mon Mas, Sandra Rossi, Moi Aznar o Ada Cusidó.

L’Ajuntament de Sitges presenta la primera edició del Festival literari ‘Sitges Vila del Llibre’

El cap de setmana del 16, 17 i 18 d’abril, el passeig Marítim de Sitges acollirà la primera edició de Sitges Vila del Llibre, una aposta del consistori sitgetà pel turisme cultural i la celebració d’esdeveniments que repercuteixin positivament en el teixit econòmic i social del municipi. Sitges Vila del Llibre instal·larà al passeig Marítim i a la zona de Terramar un mercat d’editorials independents i desplegarà al seu voltant un programa de presentacions, debats, espectacles i exposicions per a tots els públics en relació al món del llibre.

La Policia Local de Sitges sanciona 41 casos per incompliment de les mesures antiCOVID19

Coincidint amb el darrer cap de setmana de mobilitat restringida, la Policia Local de Sitges ha interposat aquesta setmana un total de 41 denúncies, de les quals 24 corresponen a dissabte. La franja nocturna continua sent la que registra major nombre d’infraccions. La Policia Local ha dut a terme en dispositiu especial de control de venta ambulant.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, l’aprovació́ de la convocatòria del primer programa d’Ajuts a la Rehabilitació́ Arquitectònica i Energètica, així com també diverses subvencions a entitats, escoles i ONG. La Junta ha aprovat també la incoació de l’expedient d’atorgament de concessions i autoritzacions de domini públic marítimo-terrestre per a l’explotació́ dels serveis de temporada a les platges de Sitges a partir de 2022

L’Ajuntament de Sitges s’adhereix a la commemoració del Dia Mundial del Consumidor

Enguany el Dia Mundial del Consumidor subratlla la importància de tenir en compte alguns consells a l’hora de comprar per Internet. Coincidint amb el Dia Mundial del Consumidor, que se celebra el 15 de març, l’Ajuntament recorda l’Oficina del Consumidor (OMIC) per tal que la ciutadania pugui resoldre qüestions vinculades a aquest àmbit

Carregant resultat