Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament iniciarà un procés participatiu per definir l’ús de tres espais culturals de Sitges

La regidoria de Cultura organitza un procés de participació ciutadana per definir els usos del Patronat, l’Escorxador i el Mercat Vell. El 16 de febrer tindrà lloc una jornada de portes obertes al Patronat i a l’Escorxador i el 28 de febrer se celebrarà un debat general adreçat a la ciutadania. A partir d’aquella data s’organitzaran trobades per treballar sectorialment sobre cadascun dels equipaments.

Sitges present a la 1a Jornada de Turisme Sostenible

L’alcaldessa de Sitges i regidora de Turisme, Aurora Carbonell, destaca la importància de la certificació per Sitges per tal de treballar per la sostenibilitat social, mediambiental, cultural i econòmica. La regidoria de Turisme ha establert com un dels objectius prioritaris esdevenir destinació Biosphere Gold, seguint la línia estratègica de l’Agència Catalana de Turisme.

El regidor d’Educació participa a l’acte del Dia Escolar de la No–violència i la pau

L’escola Pia de Sitges ha commemorat un any més el Dia Escolar de la no-violència i la pau que se celebra avui 30 de gener. L’acte ha aplegat alumnes i professorat a La Fragata on han tingut lloc actuacions musicals i la lectura d’un manifest. Durant l’acte, el regidor d’Educació, David Martínez, ha pronunciat un parlament per convidar als infants i joves a ser tolerants i també a tenir com a bandera la solidaritat, el respecte als drets humans i la no-violència.

La regidoria d’Habitatge presenta la proposta de desenvolupament dels primers 175 habitatges de Protecció Oficial

La regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Sitges presenta la proposta de desenvolupament dels primers 175 habitatges de Protecció Oficial (HPO) que es construiran al sector de La Plana – Santa Bàrbara – Vallpineda. La regidoria d’Habitatge preveu que en 32 mesos es puguin entregar les claus dels primers 70 habitatges.

L’Ajuntament inicia el procediment per a l’organització d’un Festival de Música d’Estiu a Sitges

La junta de Govern Local ha aprovat avui dimecres, 29 de gener, convocar un concurs públic per determinar l’empresa que haurà d’organitzar l’edició d’enguany d’un Festival de Música d’Estiu a Sitges. Durant un mes, les empreses interessades podran presentar els seus projectes i finalment un jurat integrat per experts independents decidirà la iniciativa guanyadora.

Sitges acollirà la 1a Jornada de Turisme Sostenible

La jornada se celebrarà aquest dijous, 30 de gener, a la Sínia Restaurant i està destinada a les empreses i entitats turístiques de la comarca del Garraf i dels municipis dels Parcs del Garraf, Olèrdola i Foix que vulguin apostar per un turisme sostenible i ja estiguin o vulguin implantar millores sostenibles dins de la seva empresa. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, tancarà la jornada de sensibilització organitzada Node Garraf, la Xarxa de Parcs Naturals i Turisme de la Diputació de Barcelona.

Imatges icòniques de la tardor del 2019 sobre la resposta a la sentència del Procés, a l’exposició del fotoperiodista Jordi Borràs

El fotoperiodista català, Jordi Borràs, exhibeix una seixantena de fotografies, fetes els mesos d’octubre i novembre del 2019, sobre les protestes contra la sentència del Tribunal Suprem als polítics i líders socials catalans. L’exposició es pot visitar fins l’1 de març a la primera planta del Centre Cultural Miramar.

Sitges és escollida per participar a l’Smart Catolonia Congress amb l’estudi per conèixer l’impacte turístic

El departament d’Innovació de l’Ajuntament de Sitges presenta avui al congrés SmartCatalonia l’estudi desenvolupat per la regidoria de Turisme de Sitges que analitza el perfil de turista i visitant de Sitges durant l’estiu del 2019. El congrés s’ha celebrat avui a l'Espai Bital de l’Hospital de Llobregat i ha reunit experiències innovadores entre les quals Open Data distribuït a través de blockchain de l’Ajuntament de Valls i Vilawatt, un projecte pioner de transició energètica –de l’Ajuntament de Viladecans

Sitges presenta La Pregonera, l’agenda cultural amb l’oferta anual del circuit professional d’arts escèniques, exposicions i música

La programació organitzada per l’Ajuntament de Sitges inclou 37 propostes entre les quals l’exposició dedicada als 40 anys de La Cubana, ‘La Plaça del Diamant o el concert del Petit de Cal Eril. Entre les propostes més destacades hi ha ‘Miróterraneo’, un espectacle de flamenc lligat al Mediterrani i inspirat en l’univers del pintor i l’obra de Joan Miró. La proposta portarà dalt de l’escenari de l’auditori de l’hotel Melià Sitges una setantena de ballarins i ballarines. La Pregonera també reserva espai per a la sorpresa. L’espectacle ‘Fempop-música contra la desigualtat de gènere’ permetrà descobrir nou talent a través d’una ruta músico-gastronòmica, que inclou 3 concerts de tres talents femenins emergents.

L’Ajuntament de Sitges recomana a les famílies no portar els fills i filles als centres educatius aquest dimecres

Davant la previsió del temporal per a les properes hores i les possibles afectacions a la mobilitat, tal com s'ha comunicat aquest matí, l’Ajuntament de Sitges recomana evitar desplaçaments i no portar els alumnes a les llars d’infants, a les escoles i als instituts. Tanmateix, els centres estaran oberts per atendre aquelles famílies que no tinguin alternativa excepte l'Institut Joan Ramon Benaprès que no obrirà portes per desperfectes a l'edifici.

Afectacions en la segona jornada del Temporal Gloria

Els parcs públics, l’Espai Jove, el Centre Cultural Miramar, les biblioteques, els dos casals de la gent gran, l’Escola Municipal de Música, el Centre de Formació d’Adults, el Servei d'Intervenció Socioeducativa - SIS, els Museus de Sitges i les instal·lacions esportives romandran tancades per prevenció. També se suspenen els actes institucionals previstos per avui dimarts.

Carregant resultat