Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament de Sitges posa en marxa aquest divendres una prova pilot per regular la circulació dels vianants al carrer Joan Tarrida

L’acord entre el consistori i els propietaris dels establiments d’aquest carrer permetrà delimitar una zona que permeti la circulació fluïda de persones des de les 19 h fins a la 1 h de la matinada. L’objectiu d’aquesta iniciativa és evitar aglomeracions i prevenir possibles contagis de la Covid-19.

Oferta d’accions formatives per al sector comercial, emprenedor i empresarial

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges organitza tallers gratuïts sobre diferents temàtiques per enfortir el teixit econòmic de la vila amb l’adquisició de competències i habilitats personals. Les dues formacions del mes de setembre seran ‘Cinc estratègies i quatre tècniques infal·libles per fidelitzar els clients’ i ‘Ets autònom /a Informa’t de les novetats’.

L’Ajuntament de Sitges recorda els principals consells amb l’arribada avui d’una onada de calor

El consistori insisteix en la importància de tenir presents les recomanacions sanitàries de Protecció Civil i també demana extremar les precaucions davant la previsió de temperatures extremes a partir de dimecres i fins dissabte. Entre altres mesures, cal evitar sortir a l’exterior durant les hores de més calor i hidratar-se molt sovint.

5.000 persones ja han visitat l’exposició dels 40 anys d’història de La Cubana a Sitges

La mostra es pot visitar fins al 26 de setembre al Miramar – Centre Cultural, en un viatge immersiu per reviure la trajectòria i les creacions d’una de les companyies més consolidades del panorama teatral català. Les projeccions al Cinema Prado s’amplien amb una projecció més, el 10 d’agost, per gaudir de l’homenatge al Paral·lel i al mestre Juan de la Prada.

Carregant resultat