Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’homenatge al fotògraf Jornet i els Premis Sanvisens i Pere Jou, apostes expositives del cap de setmana

Dues exposicions obren portes aquest divendres, la mostra fotogràfica de Josep Maria Jornet a l’Espai Pere Stämpfli i la guanyadora del darrer Premi Sanvisens, Katinka Hars, als baixos del Centre Cultural Miramar. Els treballs finalistes de l’actual edició del Premi Sanvisens i Pere Jou es poden veure, des d’aquest dissabte, al primer pis del Centre Cultural Miramar

Brandon Cronenberg venç a Sitges 2020 amb el thriller de terror 'Possessor Uncut'

El director canadenc, que en 2012 es va alçar com a millor director revelació a Sitges amb 'Antiviral', s'emporta el premi a la millor pel·lícula i a la millor direcció de la 53 edició. El premi especial del jurat és per a 'La nuée' de Just Philippot, que també s'emporta el premi a la millor interpretació femenina per a Suliane Brahim, mentre que Grégoire Ludig & David Marsais comparteixen el de millor interpretació masculina per 'Mandibules'.

Afectacions noves mesures i restriccions per la Covid-19

Amb l’entrada en vigor del decret de la Generalitat de Catalunya sobre les noves mesures i restriccions per contenir la Covid-19, l’Ajuntament de Sitges anuncia l’afectació que tindran en l’àmbit local. Aquesta informació s’actualitzarà progressivament per explicar l’aplicació de la normativa en els diferents sectors. Tota la informació recollida es pot consultar a www.sitges.cat.

La corporació, entitats locals i formacions polítiques homenatgen el President Lluís Companys

L’acte institucional, el vespre del dijous 15 d’octubre, s’ha realitzat tal com estava previst amb les mesures sanitàries establertes. L’acte ha tingut lloc davant del monòlit en memòria de Companys. La Generalitat de Catalunya ha declarat avui dia de dol amb motiu del 80è aniversari de l’afusellament del qui va ser president de la Generalitat. Per aquest motiu, les banderes han onejat a mig pal a les dependències municipals.

COMUNICAT SOBRE LES AFECTACIONS AL FESTIVAL PER L'ENTRADA EN VIGOR DEL NOU DECRET A CATALUNYA

La Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya, arran del decret de mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en el territori de Catalunya, ha adoptat una sèrie de mesures per tal d'adaptar els seus protocols a les noves restriccions. En aquest sentit, el Festival manté el seu ferm compromís amb la protecció de la salut i la seguretat de tots els espectadors i treballadors. A partir de les 00.00h de divendres 16 d'octubre de 2020, es modifiquen les programacions, els aforaments i el desenvolupament d'activitats del Festival.

Finalitza la tasca de la parella d’informadors que ha estat treballant amb les persones que realitzen venda ambulant irregular

Els dos informadors han treballat des del passat mes de juliol i finalitzaran la seva tasca aquest divendres. L’objectiu d’aquest nou servei ha estat recollir informació sobre la situació en la què es troben les persones que es dediquen a la venda ambulant irregular a Sitges i donar a conèixer els serveis municipals.

El programa de mentoria Producers Meet Producers presenta el primer llargmetratge

‘El visitant’ és la producció que veu la llum després d’haver participat a la primera edició del programa el 2015. La sisena edició del programa, que promouen la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya, en col·laboració amb el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, ha comptat amb la participació de 23 productors sèniors i júniors.

Carregant resultat