Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament reforça les mesures internes en la lluita contra la Covid-19

L’Ajuntament implementarà en els propers 15 dies fórmules de treball a distància i teletreball per limitar els desplaçaments. Sitges ha sumat 20 casos positius nous per Covid-19 en els darreres set dies, segons el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament recorda que té un canal per sol·licitar cita prèvia a través de www.sitges.cat/citaprevia i el servei OAC360º

La cursa Nits de la Lluna Plena proposa el repte de sumar quilòmetres per donar una volta a la lluna

A través d’una app les persones inscrites i amb dorsal podran aportar els quilòmetres que realitzen diàriament corrent, caminant o en bicicleta fins aconseguir els 10.921 km necessaris per donar metafòricament una volta complerta al satèl·lit de la terra. La inscripció a la cursa es pot realitzar online i també es pot col·laborar amb una donació a partir de 10 euros. Els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El comerç local distribuirà entre els seus clients mascaretes fantàstiques del 8 al 18 d’octubre

Coincidint amb la celebració del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, 49 botigues i establiments de Sitges lliuraran als seus clients un dels 8 dissenys de mascareta per una compra mínima de 20 euros. El llistat d’establiments adherits a la iniciativa, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, es pot consultar al web municipal sitges.cat.

L’exposició ‘Sitgetans als camps nazis. De Sitges a l’horror dels camps de concentració’, un relat immersiu a la memòria històrica

La mostra descobreix la biografia d’onze sitgetans deportats a camps de concentració i és el resultat d’un treball històric que deixa la porta oberta a la descoberta i estudi de nous noms. L’exposició passeja per la fi de la Guerra Civil Espanyola, l’ascens al poder d’Adolf Hitler, les companyies de treballadors estrangers, l’entrada als camps de concentració, els treballadors sitgetans al III Reich, per acabar amb la fi de la segona Guerra Mundial

La regidoria de Turisme presenta la primera proposta d’accions per promocionar Sitges el 2021

La proposta d’accions per a l’any vinent s’ha presentat en el marc de la Comissió de Promoció de Turisme amb l’objectiu de treballar conjuntament sector públic i sector privat. Entre les propostes, hi ha un nou pla estratègic de la destinació, el plantejament de la campanya de Marketing 2021 i l’inici del projecte d’implementació de la nova senyalització turística, entre d’altres.

L’embarcació de neteja del litoral ha recollit una mitjana diària de 3,8 quilograms de residus al mar aquest estiu

Els estudis realitzats aquesta temporada relacionen estretament les jornades amb episodis de pluja amb un augment de la quantitat de brossa recollida. La voluntat municipal és tancar el cicle de reciclatge amb la transformació del plàstic recollit en fil per a l’elaboració de peces de roba per al personal municipal, així com altres elements de marxandatge.

Sitges imagina com seria el cinema de terror sense el doctor Caligari a la seva última campanya

Amb la nova campanya per a la seva 53a edició, el Festival de Sitges ret homenatge a alguna cosa més que una pel·lícula. El gabinete del doctor Caligari, obra mestra de l'expressionisme alemany de la qual es compleixen ara 100 anys, va suposar un veritable punt d'inflexió en la història del cinema. La llista de pel·lícules que beuen de la seva influència, tant narrativa com estètica, és interminable.

Carregant resultat