Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’alcaldessa Aurora Carbonell visita el Consell d’Infants de Sitges

Les conselleres i els conselleres han plantejat a l’alcaldessa preguntes i inquietuds sobre el mediambient, el benestar dels animals o el respecte a la diferència. Al final de la sessió, aquest òrgan de participació ciutadana ha escollit com a projecte fer un calendari d’activitats culturals lúdiques i esportives des de la seva mirada com a infants.

La remodelació del Centre de Formació d’Adults de Sitges es presenta amb èxit de públic en l’acte inaugural

Més de 200 persones han assistit a l’acte d'inauguració del nou Centre de Formació d’Adults de Sitges, que ha estat presidit per l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell i el regidor d’Educació, David Martínez. Durant l’acte de les noves instal·lacions ha intervingut també l’antiga alumna del centre, Maria Lluïsa Blasi, interpretada per l’actriu sitgetana Esther Soto. La vetllada han tingut un record per al mestre Antonio Lapuente, impulsor de l’Escola Permanent, l’antiga Escola d’Adults, i per a totes les persones que també van posar en aquest projecte el seu granet de sorra.

Sitges celebrarà el 14 de gener una jornada de Turisme adreçada a empresaris del sector turístic local

L’Hotel MIM Sitges acollirà de 9.00 h a 12.30 h la jornada, organitzada per la regidoria de Turisme amb l’objectiu de presentar i transferir els resultats de diferents estudis desenvolupats darrerament en el marc del pla d’acció de la Regidoria de Turisme. Al llarg de la sessió s’abordaran qüestions d’interès i actualitat de Sitges com a destinació turística. L’entrada és gratuïta, però cal fer una confirmació prèvia enviant un e-mail a turisme@sitges.cat.

El Centre de Formació d’Adults de Sitges inaugurarà el 8 de gener les noves instal·lacions amb una nova línia formativa més àmplia i innovadora

La inauguració oficial del nou edifici serà aquest dimecres, 8 de gener, a les 19.00 hores però al llarg de tot el dia també s’organitzarà una jornada de portes obertes de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.30 hores. Per completar la celebració es faran dues visites guiades a les 11 hores i a les 18 hores a càrrec de la primera alumna del centre interpretada per l’actriu Esther Soto.

Els Reis d'Orient arriben a Sitges per repartir il·lusió i màgia

Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb les seves comitives, han baixat les escales de La Punta i s’han dirigit a la Fragata per començar la Cavalcada de Reis. Ses Majestats han desfilat pels carrers de Sitges davant les cares d'il·lusió de centenars d’infants. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el regidor de Tradicions i Festes, David Martínez, han donat també la benvinguda als reis d’Orient abans que comenci la nit més màgica de l’any.

Les Patges reials recullen les cartes amb els desitjos dels infants de Sitges

Omara, Kadek i Sebai, les enviades pels Reis Mags a Sitges, han arribat a la vila aquest divendres per rebre les peticions dels més petits i coordinar la cavalcada de Ses Majestats. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sitges demà diumenge, 5 de gener, a partir de les cinc de la tarda. El recorregut de la cavalcada de Reis començarà a La Fragata i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament.

La Cavalcada de Reis 2020 a Sitges, sense cavalls i amb més presència de dones a les comitives reials

Com a grans novetats, la Cavalcada de Reis 2020 no tindrà animals, augmentarà la presència de dones a les comitives reials i s’utilitzaran embolcalls biodegradables per  repartir els caramels aptes per a celíacs. El recorregut de la desfilada de Melcior, Gaspar i Baltasar també canviarà i s’iniciarà des de la Fragata.

Torna el concurs ‘Puja al tren!’ per promoure la lectura

El concurs està destinant a noies i nois, d’entre 9 i 13 anys, amb l’objectiu de fomentar la lectura. Els participants han de llegir com a mínim tres llibres de gèneres com el terror, les aventures, l’humor, les experiències i els clàssics. Les inscripcions encara estan obertes i es poden formalitzar a les dues biblioteques de Sitges. El concurs finalitzarà el 30 de maig.

Carregant resultat