Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

El cicle Gaudí arriba per primera vegada a Sitges per programar cinema català

El Cinema Prado projectarà un total de 10 pel·lícules l’any. El preu de l’entrada general és de 4,5 euros (o de 3 euros en cas de tenir dret a descompte). La primera pel·lícula del cicle serà ‘La Vampira de Barcelona (20 de maig a les 19.30 h)’. Després s’hi exhibiran altres produccions catalanes com‘My Mexican Bretzel’ (17 de juny) i ‘La dona il·legal’ (2 setembre) a les 19.30 hores.

El Ple aprova una aportació  extraordinària de romanent de 19,96 M€

El plenari aprova una partida extraordinària de 19,96 M€ que es destinaran a donar resposta a les prioritats generades per la COVID-19; a fomentar l’obra pública i la millora urbana; a millorar la situació administrativa de l’Ajuntament, i a disposar de previsions per a requeriments legals. El Ple també dóna llum verda a la reincorporació de Sitges al Consorci per a la Gestió de la Televisió Digital Local Pública del Garraf.

La Fira-Mercat d’Artesania i Regals del passeig enceta la temporada d’estiu

Cinc de les 17 parades instal·lades al Passeig Marítim estan reservades per a persones en situació d’especial vulnerabilitat social. Entre aquestes i com a novetat principal, aquesta temporada s’incorpora l’Associació Popular de Venedors Ambulants, que oferirà una alternativa sociolaboral a persones que s’havien dedicat a la venda ambulant irregular. L’objectiu d’aquesta mesura és donar una resposta social recollida en el pla de treball municipal en vers la venda ambulant no regularitzada.

La convocatòria per obtenir ajudes per a la Inspecció Tècnica d’Edificis i Certificats Energètics finalitza el 25 de maig

La regidoria d’Habitatge promou aquest primer programa d’ajudes destinat a juntes, comunitats de propietaris o propietaris únics d’edificis amb habitatges destinats a residència habitual i permanent, amb una antiguitat superior als 45 anys. Superar aquest programa és el pas previ i necessari per participar en les pròximes convocatòries per a la Rehabilitació Arquitectònica i Energètica pensades per millorar l’habitabilitat, la sostenibilitat i la qualitat del parc d’habitatge de Sitges.

Sitges torna a  ballar al carrer pel Dia Internacional de la Dansa 2021

Del 29 d’abril al 6 de maig, la regidoria de Cultura coordina una programació d’activitats per fer visible aquesta disciplina artística. Entre les propostes preparades destaquen la barra de dansa clàssica (amb reserva prèvia), tres espectacles de dansa, un taller de dansa creativa i la projecció d’un espectacle de ballet gravat en directe. Per commemorar l’efemèride també es difondrà el 29 d’abril a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Sitges un reportatge audiovisual de les escoles de dansa de Sitges.

Drets Civils convida a dones majors de 65 anys a participar en el documental ‘Retalls dins la foscor’

El treball audiovisual, ‘Retalls dins la foscor: recosint històries mai explicades’, té l’objectiu de preservar la memòria oral de les dones per posar en valor el seu llegat i documentar la història de Sitges en veu femenina. Les dones interessades en participar poden fer-ho al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic memoriadesitges@gmail.com.

Sitges celebra la diada de Sant Jordi al carrer

La festa dels llibres i les roses comptarà amb 24 parades per triar i remenar de 10 a 20 h al Passeig de la Ribera amb mesures de seguretat i control d’accés. La Fira de Sant Jordi també comptarà amb l’estand institucional, en el qual autores i autors locals dedicaran exemplars als seus lectors. Per complementar la celebració de la Diada també s’han programat activitats literàries, musicals, dansa i teatre.

L’activitat turística local passa del ‘Sitges, Vila del Llibre’ a una edició atípica del Ral·li de Cotxes d’Època

Diferents cotxes i motos clàssiques s’exposaran a espais emblemàtics de la vila i de forma virtual es podran veure els cotxes i les ubicacions dels vehicles que formarien part del comboi integrat per antigues joies del motor. La primera edició de la Vila del Llibre, celebrada el cap de setmana passat, va comptar amb la visita de 2.500 persones al mercat editorial i la participació de 800 persones a les activitats del programa.

Sitges estrena el concurs ‘Platós al carrer’ per decorar els carrers durant el Festival de Cinema

Avui s’obre el termini per presentar els projectes de les persones interessades i finalitzarà el 12 de maig. Els projecte de decoració de carrers o trams de carrers de la vila, hauran d’estar ambientats en pel·lícules de cinema fantàstic o de terror. L’Ajuntament de Sitges seleccionarà els vuit projectes més ben valorats d’entre totes les propostes presentades a la convocatòria per tal que siguin realitat durant l’edició d’aquest any del certamen, que se celebrarà del 7 al 17 d’octubre. Un jurat visitarà el 8 d’octubre els carrers decorats per valorar-los i el 9 d’octubre donarà a conèixer els tres carrers guanyadors a través de la pàgina web de l’Ajuntament i del Festival.

Carregant resultat