Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Les exposicions de Jordi Borràs i Miquel Aparici a Sitges doblen el nombre de visitants

• Prop de 5.000 persones han visitat les dues mostres que acaben el proper diumenge. Les dues exposicions que acull el Centre Cultural Miramar de Sitges han registrat 4.800 visitants en les primeres setmanes de la seva obertura, el doble del que és habitual en una mostra d’aquestes característiques. • L’exposició El dia que vam dir prou, de Jordi Borràs, presenta una seixantena de fotografies inèdites de les protestes contra la sentència dels presos independentistes, el passat mes d’octubre, mentre que Espècies protegides, de Miquel Aparici mostra una quarantena de peces de figures que recreen animals fets amb productes reciclats.

El gran Déu Kukulcan ja regna al Carnaval de Sitges 2020

L’Arribo de Sa Majestat Carnestoltes, organitzat per la colla Bon Rotllo, ha donat el tret de sortida oficial al Carnaval de Sitges 2020. Les rues de la Disbauxa (diumenge) i de l’Extermini (dimarts) són els actes més multitudinaris de la festa del Carnaval amb la participació de 2.200 persones disfressades i la previsió d’una assistència de 300.000 persones a aquestes desfilades multitudinàries.

L’Ajuntament de Sitges aprova inicialment el Pressupost 2020 de 49’9 milions d’euros

Els comptes s’han aprovat amb els vots a favor del govern (ERC, SGI i Guanyem Sitges), Comuns-Verds, El Margalló i dos dels regidors del PSC (Xavi Roig i Elisabeth Pérez); les abstencions del portaveu del PSC, Luis Miguel García, i Junts per Sitges. Les formacions de Ciutadans i Nou Horitzó hi han votat en contra. Es crearà una Taula de Seguiment d’Execució del Pressupost per realitzar una tasca de fiscalització i dels acords establerts. El Pressupost Municipal 2020 prioritza els àmbits d’habitatge, la garantia de drets i qualitat de vida de la ciutadania, model urbà i entorn natural,  i la nova governança, la participació i la convivència.

L’Arribo de Sa Majestat Carnestoltes obre els actes oficials del Carnaval de Sitges 2020

Del 20 al 26 de febrer, Sitges celebrarà el Carnaval amb un ampli ventall d’activitats per oferir disbauxa i diversió durant una setmana. El primer dels actes oficials serà Dijous Gras amb l’Arribo de Sa Majestat Carnestoltes, un espectacle organitzat per la colla Bon Rotllo que tindrà lloc aquest dijous, 20 de febrer, a partir de les 19.20 hores.

El pati de l’Escola Esteve Barrachina obrirà les tardes de dijous i divendres a partir del 5 de març

El centre públic obrirà les portes tots els dijous i divendres de 16.30 a 18.30 hores fora de l’horari lectiu amb l’objectiu d’oferir un espai d’ús públic per a l’esbarjo social i familiar. La iniciativa és una prova pilot que funcionarà del 5 de març al 12 de juny i pretén donar resposta a la demanda d’un grup de famílies de l’escola.

Carregant resultat