Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Benestar i Família posa en marxa un projecte d’habitatges d’inclusió social per a famílies sense llar

El projecte s’ha iniciat en dos pisos de la Fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista que seran destinats a persones o famílies sense llar, i supervisats per un equip de professionals a partir d’un seguiment intensiu. L’objectiu del Departament de Benestar i Família és treballar per aconseguir de nou, i en un espai curt de temps, la inserció social de la família. Els beneficiaris tenen el compromís de realitzar un pla de treball que els ajudarà a reincorporar-se al mercat laboral, trobar un habitatge i desenvolupar-se de nou amb autosuficiència.

La tercera ruta de 'La memòria de les cases' dóna visibilitat a les dones protagonistes de la història local

El projecte per fer visible la història local a través de les cases on han viscut personatges il·lustres de la vila ha donat una major visibilitat a les dones en aquesta ocasió, amb la visita a les cases de María de la Luz Uribe, Teresa Ferrer Oliver i Carme Montornés Serra per la importància que han tingut en la història local de Sitges

La música clàssica torna al Teatre Prado de la mà del cicle de la Camerata Eduard Toldrà

El concert ‘Les quatre estacions de Vivaldi' dirigit per Gabriel Coll tindrà lloc el proper 11 de maig a les 20.30 h, mentre que el concert ‘Entre França i Amèrica’ sota la batuta de Tomàs Grau serà el 2 de juny a les 12 hores. Totes les actuacions són al Teatre Prado en el marc del cicle de la Camerata Eduard Toldrà.

Carregant resultat