Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Les Biblioteques de Sitges acosten l’Hora del Conte a les escoles

Un curs de cada escola de Sitges podrà gaudir d’una sessió de l’Hora del Conte gràcies una iniciativa de les Biblioteques de Sitges que compta amb el suport de les regidories de Cultura i d’Educació. Els patis de les escoles acolliran aquesta iniciativa gràcies a l’art de narradors i narradores professionals com Mon Mas, Sandra Rossi, Moi Aznar o Ada Cusidó.

L’Ajuntament de Sitges presenta la primera edició del Festival literari ‘Sitges Vila del Llibre’

El cap de setmana del 16, 17 i 18 d’abril, el passeig Marítim de Sitges acollirà la primera edició de Sitges Vila del Llibre, una aposta del consistori sitgetà pel turisme cultural i la celebració d’esdeveniments que repercuteixin positivament en el teixit econòmic i social del municipi. Sitges Vila del Llibre instal·larà al passeig Marítim i a la zona de Terramar un mercat d’editorials independents i desplegarà al seu voltant un programa de presentacions, debats, espectacles i exposicions per a tots els públics en relació al món del llibre.

La Policia Local de Sitges sanciona 41 casos per incompliment de les mesures antiCOVID19

Coincidint amb el darrer cap de setmana de mobilitat restringida, la Policia Local de Sitges ha interposat aquesta setmana un total de 41 denúncies, de les quals 24 corresponen a dissabte. La franja nocturna continua sent la que registra major nombre d’infraccions. La Policia Local ha dut a terme en dispositiu especial de control de venta ambulant.

Carregant resultat