Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’Ajuntament de Sitges posarà en marxa una APP per dinamitzar el comerç local

L’aplicació APP ‘Compra a Sitges’ es posarà en marxa al mes de setembre, i permetrà als usuaris guanyar punts i obtenir descomptes quan facin compres als comerços locals adherits a la iniciativa. La regidoria de Promoció Econòmica convida als comerços locals a adherir-se a la iniciativa. Per sumar-s’hi cal enviar un correu electrònic a hola@sitgescomerc.cat.

Visites guiades a l’exposició ‘Gattapardiana’

La comissària i autora de la mostra, Bàrbara Scuderi, s’endinsa en un viatge històric de silenci i repressió, però també d’alliberament, des del judici d’Oscar Wilde fins a la realitat local en un exercici memorístic. Els actes commemoratius del 28J continuen, el 15 de juliol, amb la xerrada ‘Travelo! Un recorregut històric per la transsexualitat i el transvestisme’.

Les persones beneficiàries amb Carnet Blau gaudiran de descomptes en la programació musical del Festival Jardins Terramar i Barraques

Els titulars del Carnet Blau i també del Carnet Blau S poden adquirir entrades amb descomptes per als Festivals Jardins Terramar i Barraques de Sitges gràcies al suport de l’Ajuntament de Sitges.   Per obtenir aquests avantatges cal reservar les entrades a la regidoria de Cultura fins un dia abans del concert.   En el moment de la compra de l’entrada a les taquilles dels dos esdeveniments caldrà presentar el DNI i el Carnet Blau.

Carregant resultat