Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

L’exposició de La Cubana ofereix jornades de portes obertes

La mostra, habitualment amb un preu d’entrada de 6 euros, incorpora jornades de portes obertes amb entrada gratuïta els dies 31 d’octubre, 28 de novembre, 19, 24 i 31 de desembre de 2021 i 9 de gener de 2022.   Més d’11.000 persones han visitat la mostra que permet endinsar-se en l’univers de la companyia nascuda a Sitges i que es prorroga fins al 9 de gener. Les entrades per veure la mostra es poden adquirir anticipadament a cat/entrades.

El festival Monocicle de música d’autor organitza una mostra a Sitges

La mostra ‘Nit Monocicle a Sitges’ arriba a la vila amb dos concerts i la projecció de videoclips d’animació a la pineda de l’Espai Jove el 2 d’octubre, a partir de les 20.30 hores. Configuren la programació les actuacions de Lil Russia i P.A.W.N. Gang, juntament amb la projecció de les peces audiovisuals finalistes en la secció d’animació del concurs de Videoclips Monoclip en la categoria de Millor videoclip d’animació.

Comencen les obres de la tercera promoció d’habitatge públic

Amb l’inici de la promoció ubicada al carrer Lola Anglada, l’Ajuntament ha iniciat el treballs de construcció de 175 pisos, 12 edificis, a les tres parcel·les de titularitat municipal destinades a habitatge de protecció oficial. Els primers 105 habitatges tenen, majoritàriament dues i tres habitacions, tot i que també hi ha una reserva d’habitatges de quatre dormitoris. La darrera de les promocions, de 70 habitatges, també inclourà habitatges d’una i quatre habitacions.

Carregant resultat