Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Comença l’edició més ambiciosa del Festival Dona – Art en Femení

Loles León, Emma Vilarasau i Dafnis Balduz, o el podcast d’Inés Hernand i Nerea Pérez són alguns dels plats principals d’una programació que va des de l’audiovisual a la dansa, passant per l’humor i també la gastronomia.   Com a novetat, el certamen impulsa el concurs Talent Gastronòmic en Femení i la primera edició del Concurs de curtmetratges en Femení.

El Centre de Formació d’Adults amplia l’oferta educativa per al curs 2022-2023

Aquest curs s’incorporen més nivells d’anglès, tastets culturals i tastets TIC nous, així com cursos relacionats amb l’alimentació, la robòtica i el patrimoni, entre altres. Per difondre l’oferta, el centre instal·la un punt d’informació al Cap de la Vila, el 2 de setembre, i un punt d’informació del CFA per a joves, el 8 de setembre, a la Fragata.

Sitges a punt per a la celebració de la Festa Major del retrobament

Sant Bartomeu recupera enguany els carrers i les places. Les processons i cercaviles se celebraran amb normalitat, sense restriccions, després de dos anys d’adaptacions de la tradició a la situació sanitària.   L’Entrada de Grallers al Cap de la Vila, la vigília de Sant Bartomeu, el 23 d’agost, a les 12 hores, encetarà les conegudes i intenses 36 hores que concentren tots els actes.

Carregant resultat