Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, l’aprovació́ de la convocatòria del primer programa d’Ajuts a la Rehabilitació́ Arquitectònica i Energètica, així com també diverses subvencions a entitats, escoles i ONG. La Junta ha aprovat també la incoació de l’expedient d’atorgament de concessions i autoritzacions de domini públic marítimo-terrestre per a l’explotació́ dels serveis de temporada a les platges de Sitges a partir de 2022

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’aprovació del Pla de Contractació per a l’exercici de l’any 2021. També ha donat llum verda a la justificació de la subvenció de suport educatiu per a l’Escola Agnès de Sitges any 2020 i també a la justificació de la subvenció per concessió directa a l’Associació Cultural Ateneu Popular de Sitges pel foment de la cultural popular per a l’any 2020.

Acords de la Junta de Govern Local (14 de desembre)

La Junta de Govern Local ha aprovat avui, entre altres acords, la XLVIII Ploma d’Or i les XXIII Distincions Especials que concedeix l’Ajuntament en el marc de la Nit de Premis Sitges i que enguany se celebrarà en format audiovisual el proper dijous 17 de desembre. La JGL també ha donat llum verda al conveni de col·laboració per constituir la Taula de Mobilitat que agrupa els municipis del Gran Penedès.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat l’atorgament de la subvenció en inversions per a la rehabilitació d’equipaments d’exhibició teatral, auditoris o equipaments a la Societat Casino Prado Suburense. La Junta ha aprovat també la liquidació del cànon fix 2019 i del cànon variable 2018 a SEAESITGES S.L., i l’aportació econòmica derivada del pla de viabilitat de la piscina municipal de Sitges; l’expedient de contracte de servei d’atenció domiciliària (SAD) de l’Ajuntament de Sitges, i les subvencions destinades a l’Escola Miquel Utrillo i a l’Escola Maria Ossó per al suport educatiu.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns l’atorgament dels ajuts econòmics extraordinaris destinats a la creació d’empreses per part d’autònoms i per reactivació d’autònoms i petites empreses amb una antiguitat superior als cinc anys. L’aprovació representa l'inici dels pagaments del ajuts a les sol·licituds que han estat acceptades. La Junta ha aprovat també altres ajudes destinades a Creu Roja Sitges pel Banc d’Aliments i per al projecte d’implantació i l’ús de la targeta de fidelització del comerç local.

Acords de govern

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns l’adjudicació del contracte d’execució de les obres del projecte d’actualització de l’Estació depuradora d’Aigües residuals al nucli del Garraf. Amb aquest acord l'inici de l’actuació, llargament esperada pel poble de Garraf, podrà començar en breu. També s’han aprovat les subvencions a Caritas pel Centre de Distribució d’Aliments; a l’Entitat Tutelar del Garraf per realitzar tasques de curatela, i a la Taula del Tercer Sector Social de Sitges

La comissió tècnica del Pacte Local per a la Recuperació Socioeconòmica de Sitges es reuneix demà per ultimar la III Cimera i la presentació de resultats

L’Associació de Comerciants del Poble Sec entra al Pacte Local i l’Associació Turística de Serveis de Platges de Sitges aposta per tornar a formar-ne part. El document ultima les prioritats que s’implementaran de les 23 idees que van sorgir del procés participatiu.

Carregant resultat