Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat el pla de seguretat i salut corresponent a l’execució de les obres per millorar l’enllumenat públic dels sectors Plans d’Aiguadolç i Cases Noves, avinguda Emerencià Roig i Raventós, i també, zona de cobertura de Sitges. L’objectiu és estalviar consum energètic i alhora aconseguir una millora de la il·luminació global de les zones seleccionades.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat l’atorgament definitiu de la Línia B de l’ajut extraordinari de la regidoria de Promoció Econòmica, destinat a finançar les despeses de lloguer o hipoteca per empreses i/o establiments comercials i també el pagament únic de la Línia A de l’ajut econòmic extraordinari destinat a reforçar les activitats econòmiques amb suspensió o limitació d’obertura al públic.

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, el projecte executiu per a la construcció de 4 edificis, amb un total de 62 habitatges de lloguer de protecció oficial, al carrer Felip Font i Falp. En la sessió ha prosperat també la cessió a l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya de la digitalització en format 3D del Drac, l’Àliga, els Gegants Vells de la Vila, els Gegants de la Vila i de tres cabeçuts.

Carregant resultat