Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notí­cies

Acords del Govern Municipal

El Govern Municipal portarà a aprovació, en una sessió plenària extraordinària, una Comissió informativa de caràcter especial. També es portarà a aprovació, en un ple ordinari, noves mesures de transparència en el marc del Pla d’Integritat de l’Ajuntament. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, agraeix les mostres de suport rebudes i ha fet un reconeixement públic d’agraïment al conjunt de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Sitges.

El Ple de l’Ajuntament de Sitges aprova definitivament el Pressupost 2020

L’aprovació del pressupost 2020 de 49,9M€ ha comptat amb els vots a favor dels grups de govern (ERC, Sitges Grup Independent i Guanyem Sitges), del PSC, Comuns-Verds i El Margalló; l’abstenció de Junts per Sitges, i els vots en contra de Ciutadans i Nou Horitzó. L’aprovació dels comptes permet afrontar amb rapidesa les ajudes i despeses necessàries per fer front a la situació de crisi generada pel coronavirus. El ple també ha aprovat per unanimitat dues modificacions de crèdit vinculades al pressupost per cobrir les despeses del temporal Gloria i per la situació generada per la crisi de la Covid-19.

L’Ajuntament de Sitges aprova inicialment el Pressupost 2020 de 49’9 milions d’euros

Els comptes s’han aprovat amb els vots a favor del govern (ERC, SGI i Guanyem Sitges), Comuns-Verds, El Margalló i dos dels regidors del PSC (Xavi Roig i Elisabeth Pérez); les abstencions del portaveu del PSC, Luis Miguel García, i Junts per Sitges. Les formacions de Ciutadans i Nou Horitzó hi han votat en contra. Es crearà una Taula de Seguiment d’Execució del Pressupost per realitzar una tasca de fiscalització i dels acords establerts. El Pressupost Municipal 2020 prioritza els àmbits d’habitatge, la garantia de drets i qualitat de vida de la ciutadania, model urbà i entorn natural,  i la nova governança, la participació i la convivència.

El Govern Municipal presentarà el projecte del Pressupost 2020 aquest dimecres en un Ple Extraordinari

La proposta de Pressupost, que arriba als 49’9 milions d’euros, prioritza àmbits d’habitatge, la garantia de drets i qualitat de vida de la ciutadania, els espais naturals, la nova governança, la participació i la convivència. Després de signar el primer acord amb el grup municipal de Comuns Verds i posteriorment amb El Margalló, el Govern ha signat avui un compromís amb el grup del PSC per obtenir un suport ampli en els comptes municipals.

El secretari general d’Hàbitat Urbà i Territori avala l’aposta de l’Ajuntament per l’habitatge de titularitat pública íntegrament de lloguer

Rosa Tubau ha explicat les mesures que el Consistori té previst de portar a terme amb immediatesa, entre ells l’increment dels ajuts al lloguer just fins arribar als 300.000 euros, com a mesura més urgent, i l’avanç en el desenvolupament dels nous habitatges públics del barri de la Plana-Santa Bàrbara-Vallpineda.

Carregant resultat