Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consulta del cens electoral

Aquest formulari permet mitjançant la introducció del vostre número de document identificatiu consultar el col·legi electoral, districte, secció i mesa on haureu d'anar a votar en les properes eleccions.

Cal informar el número de Document amb lletra inclosa (NIF) per fer la cerca. En processos electorals que permetin la participació de persones estrangeres, si aquestes no disposen de NIF cal que facin la consulta mitjançant el seu NIE. El número de document no ha de tenir espais en blanc ni caràcters especials (només números i lletres).

Si no esteu inscrits en el cens electoral de Sitges, el resultat de la cerca indicarà que "El vostre document no es troba registrat", si creieu que això no és correcte haureu de fer la reclamació corresponent.

També podeu fer la consulta del cens trucant al 010.

Podeu presentar reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens electoral des del dia 5 i fins el 12 de juny demanant cita prèvia per ser atesos en qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s'ha d'utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament. També es poden presentar reclamacions a través de la Seu Electrónica de l'INE utilitzant un certificat electrònic vàlid, i aportant un volant vigent d'inscripció en el Padró d'habitants, el qual es pot obtenir també de forma electrònica accedint a l'enllaç https://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=32&IdTramit=571

 

Frase per fer el test
Carregant resultat