Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portal de Govern Obert

Informació sobre els horaris de les guinguetes i decrets d'Alcaldia referents als horaris?

Pregunta de PSC - Margalló per Sitges CP / Ple municipal d'octubre de 2023

A data d’avui dia 9 de novembre mitjançant e-mail els he fet arribar la documentació genèrica referent a les guinguetes, ara els detallaré la pregunta en concret:

Pel què fa a l'horari de funcionament, els serveis hauran de romandre oberts tots elsmndies inclosos en el període d’autorització de cada temporada, feiners i festius.

S’estableix un horari mínim per a totes les guinguetes de les 10:00 h a les 19:00 h.

L’horari màxim autoritzat per a les guinguetes dependrà del tipus d’activitat permesa, diferenciant-se el següent:

- Per a les guinguetes de servei de bar sense restauració (lots 1, 2, 11, 14 i 15), l’horari màxim serà el següent: Obertura a les 8:00 h i tancament a les 22:00 h.
- Per a les guinguetes de servei de bar amb restauració (lots del 3 al 10, 12, 13 i del 16 a 20), l’horari màxim serà el següent:
- Temporada alta (del 23 de juny a l’11 de setembre i divendres, dissabtes i vigílies de festius de la resta de temporada): Obertura a les 8:00h i tancament a les 01:00h del dia següent.
- La resta de la temporada: Obertura a les 8:00h i tancament a les 23:00h.

L’Ajuntament podrà modificar aquests horaris en funció de la bona execució de l’activitat, podent arribar a restringir-los per tal de garantir el descans veïnal en funció de possibles queixes veïnals justificades que puguin arribar a sorgir.

L’horari de tancament es podrà allargar en un termini màxim de trenta minuts per a recollir les instal·lacions. Durant aquest temps no es podran atendre clients i, passats aquests trenta minuts, les instal·lacions hauran de romandre tancades.

Per ampliació d’horaris més enllà de l’establert com a màxim, així com en casos excepcionals com revetlles, Festa Major, etc., caldrà sol·licitar autorització a l’Ajuntament.

Per el tema dels Decrets d’Alcaldia pot accedir a tots mitjançant el portal d’AudioVideoActes a l’enllaç:

https://actes.sitges.cat/libroDecretos/list