Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

L’Ajuntament ofereix formació als pares i mares sobre l’ús de les pantalles

L’Ajuntament ofereix formació als pares i mares sobre l’ús de les pantalles
L’Ajuntament ofereix formació als pares i mares sobre l’ús de les pantalles
El taller ‘Famílies i pantalles. Com s’ha d’actuar?’ és gratuït i obert a totes les famílies interessades prèvia inscripció. El curs s’impartirà en dues sessions, avui dimarts i el proper 12 de novembre

La regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitza el taller ‘Famílies i pantalles. Com s’ha d’actuar?’. El taller vol abordar un dels problemes importants amb els que es troben les famílies a l’hora d’educar infants i adolescents. Per aquest motiu, la formació, que s’adreça a pares i mares, té com a l’objectiu reforçar el rol parental davant de l’ús de pantalles com poden ser el telèfon mòbil, les tauletes o els videojocs.

El taller, que es durà a terme al Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS), pretén facilitar un espai de reflexió i acompanyament en què els participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles. Durant l’activitat es proporcionaran pautes bàsiques per aprendre a fer un ús responsable d’aquests dispositius.

Les sessions tindran lloc avui dimarts i el proper 12 de novembre a les 18h i seran de dues hores de durada.

Per sol·licitar més informació o reservar plaça, les persones interessades poden trucar al 93 8949494.